Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (63) Prima Inapoi ... 3 4 5 6 7 ... Inainte Ultima
17
DEC
2014
Consultare metodologie de finantare a proiectelor de tineret

Ministerul Tineretului si Sportului va propune spre consultare publica

"Metodologia de finantare a proiectelor de tineret 2015"

in perioada 17.12.2014 - 31.01.2015.

17
IUN
2014
Crosul Ziua Olimpica 2014

         Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Maritimo Shopping Center, Academia Olimpica Romana - filiala Constanta, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Asociatia Judeteana de Atletism organizeaza duminica 22 iunie 2014 editia din acest an a

Crosului Ziua Olimpica.

Startul se va da de la Sala Sporturilor la ora 10.00 (inscrierile incepand la ora 08.45).

Traseul este urmatorul: Sala Sporturilor - bulevardul Tomis (pana la intrarea in municipiul Constanta, la vapor) - bulevardul Aurel Vlaicu - parcare Maritimo Shopping Center (intrarea pe la primul sens giratoriu).

Primii 400 de participanti vor primi tricouri, dar se vor oferi si alte premii surpriza.

11
IUN
2014
Campionii Vacantei

          Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, AS Sana Sport si Cora City Park Mall si Hipermarchet Cora Bratianu (finantatori) organizeaza proiectul sportiv

"Campionii vacantei".

          In data de 13.06.2014, Stadionul Farul din Constanta va fi gazda care va asteapta sa participati in intervalul orar 09,00 - 11,00 clasele I si a II-a si 11,00 -13,00 clasele a III - si a IV-a, fete si baieti.

          Activitatile sportive desfasurate cuprind parcursuri aplicative cu elemente din urmatoarele discipline sportive: baschet, fotbal, handbal, atletism.

CONDITII DE PARTICIPARE:

  • elevi din clasele I -IV impartiti in 2 categorii: clasele I si a II - a si clasele a III - si a IV-a, fete si baieti.
  • fiecare unitate de invatamant poate participa cu maxim 40 elevi pe fiecare categorie;
  • inscrierea se face pe baza de tabel nominal, ce va cuprinde datele de identificare a unitatii, numele si prenumele elevilor, a cadrului didactic insotitor, persoana de contact cu numar telefon; tabelul va fi semnat si stampilat de reprezentantul unitatii de invatamant insotit de declaratia pe propria raspundere a tutorelui fiecarui elev.
  • tabelul in original si declaratiile pe propria raspundere vor fi prezentate responsabilului la competitie.
  • numarul maxim de participanti este de 200 elevi pe categorie, dupa principiul „primul sosit (inscris), primul servit".
  • inscrierea se va face pe mail dsj@dsjconstanta.ro sau fax 0241 617021 pe baza tabelului nominal mentionat mai sus.

         Premiile sunt consistente si surprize pentru toti participantii oferite de finantatori.

Persoane de contact: consilier sport Mihail Orzan - tel. 0723656804, consilier sport Mariana Tudora - tel. 0723364177.

06
IUN
2014
Curs Instructor Sportiv

         In perioada 23.06 - 01.07.2014 Centrul National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor in colaborare cu Centrul Roman de Studii Sportiv-Educationale organizeaza cursul pentru ocupatia de INSTRUCTOR SPORTIV.

         Programul de formare profesionala pentru Instructor Sportiv este un curs de specializare care se adreseaza persoanelor care practica sau au practicat un sport de performanta, avand ca finalitate dobandirea unor competente si abilitati specifice conform Standardelor ocupationale pentru specializarea de Instructor Sportiv.

         Cursul este autorizat de Comisia Municipala din cadrul Agentiei de Prestatii Sociale - Autoritatea Nationala pentru Calificari - Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si respecta standardul ocupational in vigoare.

         Se finalizeaza cu examen de absolvire, care duce la obtinerea unui certificat de competente recunoscut pe piata muncii din Romania si UE.

Detalii legate de curs se gasesc pe site-ul http://www.crsse.ro si www.cnfpa-sna.ro la rubrica formare alti specialisti.

03
IUN
2014
Oferta vara 2014 Centre de Agrement DJST Constanta
Descarca fisier atasat: Oferta vacanta vara 2014
Pagini (63) Prima Inapoi ... 3 4 5 6 7 ... Inainte Ultima