Acasa » Tineret » Oferta turistica

Pagini (4) 1 2 3 ... Inainte Ultima
06
IUL
2020
Centrul de Agrement 2 Mai

 

Centrul de Agrement 2 Mai este situat în localitatea 2 Mai, pe plaja Mării Negre, strada Gheorghe Bunoiu, nr. 412, în apropierea Municipiului Mangalia (5 km) și a localității Vama Veche (1 km); Se poate ajunge cu trenul - stația CFR Mangalia și de aici cu autocar sau microbuz până în localitatea 2 Mai sau cu auto - drumul național DN39/drumul european E87.

Condiții de cazare și masă:

- centrul are o capacitate de 200 de locuri, în camere cu baie proprie: camere cu 4 locuri - 6; camere cu 5 locuri - 28; camere cu 6 locuri - 6.

- centrul dispune de sală de mese proprie, capacitate 120 locuri, și bucătărie proprie.

- serviciul de masă este asigurat în regie proprie prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Facilități de agrementlocuri de joacă pentru copii; teren minigolf; discotecă în aer liber.

Alte facilități: cabinet medical și infirmerie; punem gratuit la dispoziție videoproiector, panou proiecție, flipchart, animație,  diverse concursuri.

La un grup de 10 persoane plătitoare, cadrul didactic și copilul de cadru au gratuitate la cazare și masă.

 

Descarca fisier atasat: CA 2 Mai
06
IUL
2020
Centrul de Agrement Luminita Eforie Nord

Centrul de Agrement Luminta Eforie Nord este situat la ieșirea din Eforie Nord, pe fâșia de plajă ce desparte Eforie Nord de Eforie Sud, în vecinătatea Lacului Techirghiol. Se poate ajunge cu trenul - stația CFR Eforie Nord, la 5 minute de Centrul de Agrement sau cu auto - drumul național DN39/drumul european E87.

Condiții de cazare și masă:

- centrul are o capacitate de 200 de locuri, în camere cu baie proprie de doua și de trei locuri;

- centrul dispune de sală de mese proprie, capacitate 70  locuri și bucătărie proprie;

- serviciul de masă este asigurat în sistem externalizat.

Facilități de agrementplajă în vecinătatea Pavilioanelor de Cazare; 2 terase pe malul mării; teren de sport pe plajă amenajat; discotecă în aer liber; 2 săli de joaca; 2 mese de ping-pong.

Alte facilități: cabinet medical și infirmerie; punem gratuit la dispoziție videoproiector, panou proiecție, flipchart; animație,  diverse concursuri; sală de ședințe; acces la internet.

La un grup de 10 persoane plătitoare, cadrul didactic și copilul de cadru au gratuitate la cazare și masă.

Descarca fisier atasat: CA Luminita Eforie Nord
06
IUL
2020
Centrul de Agrement New Paradise Eforie Sud

Centrul de Agrement New Paradise Eforie Sud este situat la intrarea în stațiunea Eforie Sud, pe plaja Mării Negre, strada Republicii, nr. 5, fiind poziționat aproape de cordonul litoral (plaja) ce leagă Eforie Nord de Eforie Sud, la o distanță de 18 km de Constanța și 21 km de stațiunea Mamaia. Se poate ajunge cu trenul - stația CFR Eforie Sud sau cu auto - drumul național DN39/drumul european E87.

Condiții de cazare și masă - Centrul are o capacitate de 388 locuri de cazare, dispuse astfel:

Pavilionul Principal de Cazare și Administrativ: camere cu 4 locuri - 8, camere cu 6 locuri - 30, camere cu 8 locuri - 14.

Pavilionul Doljeni are o capacitate de 64 locuri - 32 camere, cu grup sanitar propriu și sistem de climatizare, fiind poziționat pe malul mării.

Centrul de agrement dispune de bloc alimentar propriu, având o capacitate de 335 locuri în 2 săli de mese, Cabinet Medical propriu. Serviciul de masă este asigurat de către Direcția județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Oportunități pentru petrecerea timpului liber: locuri de joacă pentru tineri; terenuri de sport gazonate artificial; aparate de fitness în aer liber; discotecă; activități de animație: socio-educative, sportive, jocuri pe nisip, jocuri marinărești, jocuri de cunoaștere reciprocă, concursuri între județe, proiecții filme, concurs de Miss și Mister pentru fiecare serie de cazare; concursuri cu premii; locație pentru desfășurarea unor proiecte naționale și internaționale; concurs de construit castele de nisip; seara lampioanelor

Alte facilități: cabinet medical și infirmerie; acces la internet; sală de ședințe, sală de dans, amfiteatru în aer liber; punem gratuit la dispoziție videoproiector, ecran proiecție, flipchart, internet wirreles.

La un grup de 10 persoane plătitoare, cadrul didactic și copilul de cadru au gratuitate la cazare și masă.

Descarca fisier atasat: CA New Paradise Eforie Sud
03
IUN
2019
Oferta turistica vacanta de vara 2019
23
APR
2019
Tabere gratuite 2019

           Ministerul Tineretului si Sportului a aprobat Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta, pentru anul 2019, conform Metodologiei in vigoare, urmatoarele locuri pentru tinerii cu nevoi sociale si pentru tinerii cu dizabilitati:

 

  • 61 de locuri pentru desfasurarea de tabere sociale pe perioada vacantei de vara 2019;
  • 400 de locuri pentru desfasurarea de tabere pentru persoane cu dizabilitati pe perioada vacantei de vara 2019.

 

 A. Pentru Tabere Sociale:

          Beneficiarii taberelor sociale care se vor desfasura in vacanta de vara a anului 2019, vor fi in procent de 50% elevi proveniti din familii al caror venit mediu lunar pe membru de familie este de pana la 50% din salariul minim brut pe economie si in procent de 50% elevi care beneficiaza de o masura de protectie speciala, instituita conform Legii 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, republicata cu modificarile și completarile ulterioare.

         In situatia in care numarul elevilor care pot participa la aceste tabere este mai mare decat numarul locurilor aprobate, elevii vor fi selectati avand la baza urmatoarele criterii : mediile generale din ultimul an școlar incheiat, performanțele sportive și performanțele artistice.

       Dosarele vor fi centralizate de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta si Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, care le vor transmite spre aprobare Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta.

Dosarele vor contine:

1. Cerere tip

2. Documentele care atesta faptul ca elevul este provenit din familii al caror venit mediu lunar pe membru de familie este de pana la 50% din salariul minim brut pe economie (hotararea Comisiei pentru Protectia Copilului sau sentinta judecatoreasca prin care s-a instituit masura de protectie speciala);

3. Adeverinta care atesta calitatea de elev in invatamantul de stat si media la invatatura din ultimul an scolar. Pentru participarea la tabara sociala este obligatorie media 10 la purtare sau calificativul "foarte bine";

4. Acord privind acceptul prelucrarii datelor cu caracter personal, dat de parintele participantului minor la tabara sau de catre participant daca este major (18 ani) si de catre insotitor, cadru didactic, animator, formator.

         Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean Constanta (școlile) isi vor asuma intreaga responsabilitate cu privire la intocmirea dosarelor beneficiarilor, avizarea acestora si transmiterea lor catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta.

      Dosarele de candidatura se vor depune la sediul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta (strada Ion Banescu, nr. 2, Constanta), pana pe data de 20.05.2019, urmand a fi aprobate in limita locurilor disponibile.

B. Pentru Tabere pentru Persoane cu Handicap:

Dosarele vor contine:

1.    cererea privind acordarea unui loc de tabara gratuit pentru persoana cu handicap (cererea poate fi depusa atat de parinte sau reprezentantul legal al persoanei cu handicap cat si de un reprezentant al unitatii de invatamant de care apartine);

2.    copie dupa documentul care atesta gradul de handicap;

3.    adeverinta emisa de unitatea de invatamant care atesta incadrarea intr-o forma de invatamant ;

4.    acord privind acceptul prelucrarii datelor cu caracter personal, dat de parintele sau reprezentantul legal al persoanei cu handicap, cat si de un reprezentant al unitatii de invatamant de care acesta apartine.

            In cazul studentilor cererea poate fi depusa atat personal, cat si de reprezentantul legal.

         Dosarele de candidatura se vor depune la sediul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta (strada Ion Banescu, nr. 2, Constanta), pana pe data de 20.05.2018, urmand a fi centralizate, verificate si aprobate in limita locurilor disponibile.

            Beneficiarii care nu au mai participat la aceste tabere, vor avea prioritate la selectie.

          Metodologia completa de acordare a taberelor sociale si a celor pentru persoane cu handicap se gaseste pe site-ul www.dsjconstanta.ro Tineret - Oferta Turistica - Tabere Gratuite 2019.

Descarca fisier atasat: Anexa Ordin 460 tabere handicap
Descarca fisier atasat: Ordin metodologie 462 tabere sociale
Descarca fisier atasat: Anexa Ordin 462 tabere sociale
Pagini (4) 1 2 3 ... Inainte Ultima