Acasa » Tineret » Activitate Tineret » Proiecte tineret DJST Constanta

Pagini (4) 1 2 3 ... Inainte Ultima
19
AUG
2013
Tabara Nationala "Democra-TIN"

         Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta organizeaza in sezonul estival 2013 in Centrul de Agrement Eforie Sud "New Paradise", aflat in administrare proprie, cu finantare oferita de catre Ministerul Tineretului si Sportului - Tabara Nationala "Democra - TIN".

Dosarul de candidatura al beneficiarului va trebui sa contina urmatoarele:

a. Formularul de inscriere completat (se gaseste in documentul atasat)

b. CV-ul propriu ce atesta calitatea

c. Diplome (copie conform cu originalul) - urmare activitati scolare, extrascolare, voluntare.

d. varsta cel putin 14 ani, atestata prin copie C.I.

          Tinerii beneficiari in numar de 230 de persoane vor avea cheltuielile de cazare si masa asigurate de Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, cheltuielile de transport urmand a fi suportate de catre beneficiar.

Documentele vor fi trimise scanat pe adresa de e-mail dsj@dsjconstanta.ro dupa cum urmeaza:

- Tabara Nationala Democra-Tin - tabara de insusire a valorilor democratice, CA "New Paradise" Eforie Sud - perioada de desfasurare 04.09 - 10.09.2013 - termenul limita de depunere a aplicatiilor 31 august 2013.

Descarca fisier atasat: Tabara Nationala Democra - TIN
03
DEC
2012
Festivalul "Dobroge, vatra de folclor romanesc" - Editia a III-a

       Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, in parteneriat cu Asociatia Culturala a Coregrafilor Scenografilor Artistilor Liber Profesionisti si Amatori din Constantasi Primaria Comunei Mihail Kogalniceanu - Constanta; Centrul Judetean " Teodor T. Burada  -Scoala Populara de Arte si Meserii - Constanta; Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, au  organizat in perioada 30 Noiembrie 2012 - 02 Decembrie 2012, Festivalul National de Folclor - Concurs  de Interpretare Vocala pentru Tineret 

"DOBROGE, VATRA DE FOLCLOR ROMANESC " editia a III a,

care s-a desfasurat in incinta Caminului Culrural din localitatea Mihail Kogalniceanu - Judetul Constanta.

        Finantatorul festivalului a fost Directia Judeteana pentru Sporet si Tineret  Constanta iar Primaria Comunei Mihail Kogalniceanu a asigurat spatiul de desfasurare  al acestui festival.

Au fost prezenti:

Solistii consacrati ELENA IONESCU COJOCARUL impreuna cu GRUPUL VOCAL FOLCLORIC "ALTITE DOBROGENE" si GRUPUL VOCAL FOLCLORIC DE BAIETI " FIII DOBROGEI" Constanta,  VICTORIA VLASE, ION IONITA, DIDI ODAGIU, EMILIA MARINUS, GEORGETA NICHOIFOR.

Tinerii solisti consacrati FATU MARIANA, APETREI VERONICA, AVRAM MIHAELA, ALEXA CATALINA, CARPUZ TEODORA, PROCA CRISTIAN, BATMANDRU COSTIN, LOREDANA IANCA, HAGI GEORGIANA, ALEXANDRU COZACIUC, CONSTANTIN FLORIN.

GRUPUL VOCAL FOLCLORIC " DRAGUTA - SILISTEA " din localitatea TURCOAIA - TULCEA, ANSAMBLUL ARMANESC " VANGHELISMO " din localitate Mihail Kogalniceanu,           ANSAMBLUL TATARASC " IYLDIZLAR KARA-MURAT " din loalitatea Mihail Kogalniceanu, ANSAMBLUL DE DANSATORI " MOCANCUTA " din localitatea Mihail Kogalniceanu si multi alti interpreti ai cantecului si dansului popular romanesc sositi din intreaga tara.

Festivalul - Concurs s-a desfasurat pe doua categorii de varsta astfel:

1.      Sectiunea solisti vocali - categoria de varsta 8 - 15 ani.

2.      Sectiunea solisti vocal - categoria de varsta 16 - 25 ani.

Juriul festivalului a fost compus din: Domnul CONSTANTIN  ARVINTE, Doamna STELUTA  POPA, Doamna ELENA IONESCU COJOCARU, Domnul ION CRISTIAN, Domnul ADRIAN URSULESCU.

Castigatorii editiei a III-a a Festivalului D.V.F.R. la cele doua categorii de varsta au fost:

Categoria 8 - 15 ani:

Premiul I Lorena Luana Tudorache din Ploiești și Georgiana Neagu din Mangalia, iar Ana Maria Băluță din comuna tulceană Turcoaia și Steluța Ciobanu din Tulcea au primit Premiul al II-lea.

Pe treapta a treia a podiumului s-au clasat: Elena Nistor din Turcoaia  și Răzvan Poșchină - Tulcea.

De asemenea, Marina Sava din Constanța, Narcis Gherghișan și Raluca Pandele - comuna Turcoaia - Tulcea au primit mențiuni.

Categoria 16 - 25 ani:

Pe treapta I a podimuluiau urcat două interprete din județul Tulcea: Mădălina Meicu - Tulcea  și Georgiana Pandele - Turcoaia - Tulcea.

Pe locul al II-lea s-au clasat: Laura Feraru din Luncavița și Ancuța Gălățeanu din Niculițel.

Premiul al III-lea le-a revenit Laura Mariei Mocăniță din Turcoaia și Ionuț Cuclea din localitatea constănțeană Valu lui Traian.

O mențiune din partea juriului a primit Cristina Veliu din Izvoarele, Tulcea.

Trofeul Festivalului  „Dobroge, vatră de folclor românesc" a fost castigat de constănțeancă: Maria Ozana Stoicoci, care a concurat la categoria de vârstă, 8-15 ani.

Toti participantii si invitatii la festival au primit: Diplome de participare, Diplome de excelenta, Diplome de merit, Diplome de onoare si Placheta festivalului.

02
NOI
2012
Scoala de Afaceri 2012

        Scoala de Afaceri, proiect desfăsurat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Centrul Europe Direct Constanta, Centrul pentru Resurse Educational Economice si Asociatia Studentilor in Economie si a Tinerilor Economisti Constanta in perioada 29-30.10.2012, la Liceul Teoretic Ovidius unde au avut loc diferite activităti ce au avut ca scop introducerea in materie antreprenorială a 35 de tineri.

       Acestia au putut să cunoască diferite elemente de compunere a planului de afaceri, analiza SWOT, analiza de nevoi, teoria riscului.

       La finalul activitătilor tinerii au primit diplome si materiale ce ii pot ajuta in viitoarea carieră antreprenorială din partea Centrului Europe Direct Constanta, C.R.E.E. Constanta.

01
NOI
2012
Facilitati fiscale pentru ONG-uri si companii

In data de 29 octombrie 2012, Hotel Sport a fost gazda intalnirii de lucru cu reprezentantii ONG-urilor constantene.

Tema abordata  - Facilitati fiscale pentru ONG-uri si Companii.

Cu alte cuvinte, cum putem atrage fonduri pentru organizatiile guvernamentale prin incheierea de contracte de sponsorizare sau donatie cu diferite firme si cum acestea din urma pot profita prin diferite deduceri de la plata unor taxe si impozite.

Au fost propuse si un set de masuri care sa imbunatateasca cadrul legislativ existent.

Intalnirea a fost organizata de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta cu sprijinul si in parteneriat cu CENTRAS Constanta.

Parteneri: Asociatia pentru Relatii Comunitare, Centrul de Resurse pentru Participare Publica, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, Fundatia Romano-Americana si Fundatia SOROS prin CENTRAS CONSTANTA.

31
OCT
2012
La multi ani ASMV!

Echipa Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta ureaza

Asociatiei Studentilor si Medicilor Voluntari un sincer

LA MULTI ANI!

la implinirea a 5 ani de voluntariat in comunitatea constanteana.

Pagini (4) 1 2 3 ... Inainte Ultima