Acasa » Informatii generale » Informatii publice » Transparenta decizionala

15
SEP
2016
Transparenta administrativa

         Programul de lucru al Directiei Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta  este de luni pana joi intre orele 08.00 - 16.30 si vineri  intre orele 08.00-14.00

        Accesul la informatii de interes public se face in conformitate cu prevederile Legii 544/2001.

Cerere de informatii de interes public

       Prin informatie de interes public se intelege orice informatie care priveste activitatile sau rezulta din activitatile unei autoritati publice sau institutii publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informatiei. (art. 2. , lit. b din Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public).
      Conform prevederilor art. 6, alin (3) din Legea nr. 544/ 2001 privind liberul acces la informatiile de interes public,  solicitarea in scris a informatiilor de interes public cuprinde urmatoarele elemente:
a) autoritatea sau institutia publica la care se adreseaza cererea;
b) informatia solicitata, astfel incat sa permita autoritatii sau institutiei publice identificarea informatiei de interes public;
c) numele, prenumele si semnatura solicitantului, precum si adresa la care se solicita primirea raspunsului.
Pentru a facilita primirea de catre dumneavoastra a unui raspuns cat mai prompt, va rugam sa descarcati formularul atasat si sa-l trimiteti la email petitie@dsjconstanta.ro  sau pe adresa DJST Constanta: str. Ion Banescu, nr. 2, Constanta.

        Responsabilul cu privire la furnizarea informatiilor de interes public in cadrul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta este dna Dragoi Gabriela Georgiana in calitate de consilier.    

Descarca fisier atasat: Model scrisoare de raspuns la cerere
Descarca fisier atasat: Model reclamatie administrativa 1
Descarca fisier atasat: Model reclamatie administrativa 2
Descarca fisier atasat: Model raspuns la reclamatie