Acasa » Informatii generale

Pagini (187) 1 2 3 ... Inainte Ultima
04
NOI
2022
Anunt concurs functii contractuale noiembrie 2022

    Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta cu sediul in Constanta, strada Ion Banescu nr.2, organizeaza in conformitate cu prevederile H.G. 286/2011 modificata si completata prin H.G.1027/2014, concurs de recrutare pentru urmatoarele functii contractuale de executie vacante cu contract  individual de munca perioada nedeterminata si norma intreaga: muncitor calificat I (instalator sanitar) Administrativ Hotel Sport - 1 post, muncitor calificat I (mecanic CT/intretinere) Administrativ Hotel Sport - 1 post, muncitor calificat I (electrician) Administrativ Sala Sporturilor - 1 post, muncitor calificat I (ospatar) Administrativ Restaurant Sport - 1 post.

      Concursul se va desfasura la sediul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta, str. Ion Banescu, nr. 2. Candidatii vor depune dosarele de participare la concurs in termen de 10 zile lucratoare de la publicarea anuntului in Monitorul Oficial, Partea a III-a la sediul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta, str. Ion Banescu, nr. 2, etaj 1 - Biroul Resurse Umane, luni - joi intre orele 08,00 - 16,30 si vineri intre orele 08,00 - 14,00.

Concursul va consta in trei etape succesive, dupa cum urmeaza:

- Selectia dosarelor de inscriere in data de 21.11.2022;

- Proba scrisa in data de 29.11.2022 orele 10,00;

- Interviul in data de  07.12.2022 orele 10,00

        Conditiile de participare, bibliografia de concurs si fisele de post sunt prezentate in documentele alaturate.

 

Descarca fisier atasat: Fise de post
Descarca fisier atasat: Rezultate proba interviu 07.12.2022
Descarca fisier atasat: Rezultate finale concurs recrutare
30
SEP
2022
Salarii in plata la 30.09.2022
Descarca fisier atasat: Salarii in plata la 30.09.2022
25
IUL
2022
Anunt concurs functie contractuala sef serviciu grad II Sala Sporturilor

       Directia Judeteana pentru Sport și Tineret Constanta cu sediul in Constanta, strada Ion Banescu nr.2, organizeaza in conformitate cu prevederile H.G. 286/2011 modificata si completata prin H.G.1027/2014, concurs pentru ocuparea urmatoarea functie contractuala de conducere vacanta cu contract de individual de munca perioada nedeterminata și norma intreaga: Sef serviciu grad II Administrativ Sala Sporturilor - 1 post.

       Concursul se va desfașura la sediul Directiei Judetene pentru Sport și Tineret Constanta, str. Ion Banescu, nr. 2.

      Candidatii vor depune dosarele de participare la concurs in termen de 10 zile lucratoare de la publicarea anuntului in Monitorul Oficial, Partea a III-a la sediul Directiei Judetene pentru Sport și Tineret Constanta, str. Ion Banescu, nr. 2, etaj 1 - Biroul Resurse Umane, luni - joi intre orele 08,00 - 16,30 si vineri intre orele 08,00 - 14,00.

Concursul va consta in trei etape succesive, dupa cum urmeaza:

- Selectia dosarelor de inscriere in data de 08.08.2022;

- Proba scrisa in data de 17.08.2022 orele10,00;

- Interviul in data de  23.08.2022 orele 10,00.

        Detalii privind modalitatea de inscriere, tematica de concurs, precum si atributiile functiei se gasesc in documentele atasate.    

21
IUL
2022
Sport si distractie prin Programul National „HERCULES”

Ministerul Sportului duce mai departe initiativa de a imprieteni copiii cu miscarea si viata activa si sanatoasa, pentru a-i atrage catre sport

       In perioada 25 iulie - 19 august 2022, Ministerul Sportului va desfasura in premiera Proiectul "HERCULES", un program destinat atragerii copiilor catre sport, care va oferi elevilor cu varste intre 6 si 14 ani cursuri gratuite de initiere in diferite discipline.

      Pentru aceasta prima editie a proiectului, care va fi dezvoltat si permanentizat pe durata vacantelor scolare, Direcția Județeana Pentru Sport Și Tineret Constanța, alaturi de 31 directii judetene (Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Sibiu, Timis, Tulcea, Vaslui si Vrancea), precum si Directia pentru Sport a Municipiului Bucuresti,  este implicata cu toate resursele pe care le detine, in dorinta de a deprinde copiii cu practicarea sportului.

        „Ideea acestui proiect nu este noua, am gandit-o inca de la inceputul mandatului meu, ca obiectiv major, si ma bucur ca ea prinde contur intr-un moment in care toata Romania, de la simpli cetateni, la guvernanti, este deschisa catre sport. Recentele performante mondiale care ne-au unit intr-o bucurie fara margini au creat emulatia perfecta pentru a da startul unui program pe care mi-l doresc de lunga durata. Miscarea, viata activa si sanatoasa, sportul practicat la nivelul copiilor si juniorilor sunt solutia pentru o Romanie sanatoasa, puternica si performanta. Fiecare copil poate fi un mic Hercules! Haideti la sport!" (Eduard Novak - Ministrul Sportului)

      Copiii constanteni sunt invitati sa petreaca activ, gratuit, zile de neuitat, in care distractia se va imbina cu miscarea si descoperirea tainelor mai multor discipline sportive: fotbal, judo, table, sporturi nautice, ciclism, oina, cricket, scrima, gimnastica artistica, caiac canoe, conform calendarului anexat. De asemenea, cursurile de initiere vor fi sustinute de antrenori cu o bogata experienta de la nivel local, in mai multe intervale orare, copiii avand astfel posibilitatea de a incerca mai multe sporturi.

        Resursele materiale necesare desfasurarii in bune conditii a proiectului sunt puse la dispozitie de Ministerul Sportului, care a alocat si va distribui in acest sens catre directiile subordonate bugetul destinat cheltuielilor de organizare.

Proiectul se bazeaza si pe o serie de colaborari institutionale la nivel local, incheiate intre Direcția Județeana Pentru Sport Și Tineret Constanța si Federatia Romana de Canotaj, Federatia Romana de Oina, Federatia Romana de Backgammon, Clubul Sportiv UNEFS Bucuresti, Clubul Sportiv Farul Constanta, Clubul Sportiv Pantheon Constanta, Asociatia Judeteana de Fotbal si Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, care vor sustine buna desfasurare a cursurilor si pregatirii, in conditiile unei depline sigurante.     

Lista disciplinelor sportive in care vor fi initiati copiii difera de la judet la judet, in raport cu resursele umane si facilitatile sportive existente la nivel local. Aceste informatii, precum si cele privind antrenorii, locatiile de desfasurare a cursurilor si modalitatile de inscriere sunt disponibile pe platforma creata in acest scop, la adresa: www.proiectulhercules.ro.

http://www.proiectulhercules.ro/#start_inscriere

Organizatorii isi propun ca un procent semnificativ dintre copiii care se vor inscrie si vor participa la cursurile de initiere sa continue practicarea disciplinelor sportive descoperite si sa se indrepte si catre performanta, legitimandu-se in cadrul cluburilor de profil de la nivel local.

Pentru recompensarea entuziasmului si a dorintei de a face sport, precum si a participarii active si dedicate la proiect, copiii vor primi materiale inscriptionate cu logo-ul proiectului, dar si diplome de recunoastere a meritelor sportive, care sa le aminteasca de momentele frumoase ale intalnirii cu HERCULES.

Obiectivele Proiectului „HERCULES":

- Cresterea numarului de copii participanti la activitatile sportive desfasurate in cadrul structurilor de profil din Romania;

- Cresterea gradului de participare la activitati sportive pentru copiii cu oportunitati reduse din punct de vedere socio-economic si cu dizabilitati;

- Cresterea numarului de evenimente si actiuni cu caracter sportiv pentru copii, la nivel judetean; 

- Stimularea activitatilor de voluntariat, ca instrument de sustinere si promovare a structurilor sportive de la nivel local;

- Cresterea gradului de constientizare a populatiei cu privire la beneficiile si oportunitatile de practicare a sportului in cadrul structurilor sportive;

- Intarirea capacitatii structurilor sportive de a selectiona sportivi din randul copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani.

In viitor, programul de initiere a copiilor in sport va fi permanentizat. Activitațile sportive din cadrul Proiectului "HERCULES"  se vor derula conform unui calendar special, care va fi elaborat in funcție de specificul zonei in care se va desfașura activitatea, de anotimp, precum și de infrastructura disponibila.

Programul de desfasurare a evenimentelor, precum si formularul de inscriere se gasesc in fisierele atasate.

 

Descarca fisier atasat: Formular inscriere Program Hercules
Descarca fisier atasat: Comunicat presa Program HERCULES
01
IUL
2022
Anunt procedura de negociere pentru incheierea unui contract Acord cadru de furnizare Alimente

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta demareaza procedura de negociere pentru incheierea unui contract Acord cadru de furnizare Alimente pentru o perioada de 3 luni (90 zile) sau pana la incheirea contractelor Acord cadru furnizare Alimente in baza procedurii de licitatie publicata in SEAP. Cod CPV principal: 15000000-8 - Alimente, băuturi, tutun și produse conexe

      Cantitatea produselor pentru fiecare lot se afla in anexa caietului de sarcini.

Descrierea contractului:

Acord cadru de furnizare alimente pentru o perioada estimată de 3 luni sau până la semnarea acordului-cadru de furnizare, în urma finalizării licitației deschise.

Procedura aplicată pentru achiziție: Negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare, în conformitate cu prevederile art.104 alin. (1) lit.c) din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare:

Autoritatea contractantă are dreptul de a aplica procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare pentru atribuirea contractelor de achiziții publice/acordurilor cadru de lucrări, de produse sau de servicii într-unul din următoarele cazuri:

c) ca o măsură strict necesară, atunci când perioadele de aplicare a procedurilor de licitație deschisă, licitație restrânsă sau negociere competitivă nu pot fi respectate din motive de extremă urgență, determinate de evenimente imprevizibile și care nu se datorează sub nicio formă unei acțiuni sau inacțiuni a autorității contractante

Procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare si incheierea unui Acord cadru, este prezentată în Fișa de Date/ Instrucțiuni pentru ofertanți.

 

Descarca fisier atasat: FDA alimente
Descarca fisier atasat: Model formulare alimente
Descarca fisier atasat: Draft acord cadru alimente
Descarca fisier atasat: Draft contract subsecvent alimente
Descarca fisier atasat: Anexa
Descarca fisier atasat: Caiet sarcini partea I
Descarca fisier atasat: Caiet sarcini partea 2
Descarca fisier atasat: Caiet sarcini partea 3
Pagini (187) 1 2 3 ... Inainte Ultima