Acasa » Informatii generale

Pagini (170) Inapoi 1 2 3 4 ... Inainte Ultima
16
SEP
2019
Anunt organizare licitatie publica spatiu Restaurant Sport
14
AUG
2019
CONSTANTA - Capitala Tineretului 2020 - 2021

       Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta prin Doamna Director Executiv SOLOMON MARIANA si Compartimentului Tineret, sprijina initiativa comuna a ONG-urilor de tineret AIESEC CONSTANTA, Asociatia Studentilor Academiei Navale "Mircea cel Batran", Liga Studentilor din Universitatea "Ovidius" Constanta, Liga Studentilor din Universitatea Maritima Constanta, UN Youth Association of Romania  - CONSTANTA BRANCH, Liga Studentilor "Sagunisti" si grupul informal Consiliul Judetean al Elevilor Constanta de a aduce, a declara si a recunoaste

CONSTANTA - CAPITALA TINERETULUI 2020 - 2021.

        MUNICIPIUL CONSTANTA alaturi de Craiova, s-au calificat in faza finala, un criteriu foarte important in evaluarea candidaturii fiind nivelul de participare al tinerilor in activitatile din proiectul CAPITALA TINERILOR - CONSTANTA.

        Prin tema abordata de catre echipa - #CometoSEAus, acest demers va reprezenta un punct de start pentru construirea unei strategii de tineret pe termen lung. Astfel, in aceasta strategie, directii precum - dezvoltarea ramurei antreprenoriale, implicarea activitatii de tineret in cresterea atractivitatii orasului nostru, incurajarea potentialului artistic in mod activ prin valorificarea potentialului oferit de catre tineri, promovarea eficienta a laturii multiculturale, un stil sanatos prin realizarea unei infrastructuri adecvate practicarii sporturilor de masa, actiuni de protejare si conservare a mediului inconjurator in contextul schimbarilor climatice vor reprezenta elementele proiectelor ce vor fi desfasurate in viitoarea CAPITALA.    

14
AUG
2019
Summer Corporate Games 6-8 Septembrie 2019
08
AUG
2019
Premiul "ALTIERO SPINELLI Prize for Outreach"

            In atentia ONG-urilor de tineret constantene precum si persoanelor implicate in procesul de educatie!

       Comisia Europeana a lansat cererea de candidaturi pentru premiul "ALTIERO SPINELLI Prize for Outreach", aceasta competitie are ca adresabilitate organizatiile neguvernamentale si persoanele care au elaborat programe educationale, proiecte sau campanii de comunicare si informare despre Uniunea Europeana, ori au organizat activitati care au urmarit incurajarea implicarii tinerilor in democratia europeana.

         La acest concurs nu pot participa autoritati locale, regionale sau nationale ori entitati care au primit finantare din alte fonduri europene pentru acelasi proiect.

         Vor fi 16 premii - 25 000 euro de fiecare. Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor 29 octombrie 2019. date suplimentare - https://ec.europa.eu/education/resources-and-tools/funding-opportunities/altiero-spinelli-prize-for-outreach-call-for-applications-2019_en

11
IUL
2019
Anunt rezultate Concurs Local de Proiecte 2019

        Urmare desfașurarii Concursului Local de Proiecte 2019, Directia Judeteana pentru Sport și Tineret Constanta va aduce la cunoștinta urmatoarele:

Nr. Crt.

ONG participante

Denumire proiect

Punctaj obtinut

ADMIS

1

As. Sigma Development Center

Voluntariatul - Atelier de implicare

81.66

X

2

ONG Romania Dacia Casa Noastra

Danais Aeterna - Gladiatores Honores

76

X

3

As. Culturala a Coregrafilor, Scenariștilor, Artiștilor Liber Profesioniști și Amatori

Festivalul de Folclor Dobroge, Mandra Gradina

73,66

X

          Teme abordate: Stimularea implicarii tinerilor in viata societatii - diversificarea și dezvoltarea de actiuni specifice de voluntariat, educatie civica și implicare sociala; sustinerea diversitatii culturale și a accesului la cultura; Valoarea finantarii acordate - 47 520 lei.

       Proiectele vizeaza abordarea unui numar de 330 de persoane si peste 10 000 de beneficiari, prin intermediul de tabere de formare in domeniul voluntariatului, activitati de promovare de natura culturala sau folclor pentru tineret.    

Pagini (170) Inapoi 1 2 3 4 ... Inainte Ultima