Acasa » Informatii generale

Pagini (187) Prima Inapoi 1 2 3 4 5 ... Inainte Ultima
31
MAR
2022
Salarii in plata la 31.03.2022
Descarca fisier atasat: Salarii in plata la 31.03.2022
15
MAR
2022
Material informativ refugiati ucrainieni
Descarca fisier atasat: Pliant servicii refugiati ucrainieni
09
MAR
2022
Informare autorecenzare online 2022
Descarca fisier atasat: Autorecenzare online
20
DEC
2021
Formular intrare in Romania

Incepand din 20 decembrie 2021, formularul digital de intrare in Romania poate fi completat electronic, accesand site-ul https://plf.gov.ro/

 • Cine completeaza Formularul digital de intrare in Romania?

Formularul se completeaza de catre toate persoanele care intra in Romania si calatoresc cu avionul, trenul, mijloace de transport rutiere sau navale.

 • Unde pot accesa formularul digital de intrare in Romania?

Formularul digital poate fi generat electronic prin intermediul platformei https://plf.gov.ro, dezvoltata de Serviciul de Telecomunicatii Speciale pe baza cerintelor operationale ale Ministerului Sanatatii.
Pentru eliberarea formularului este necesara autentificarea cu o adresa de e-mail, unde utilizatorul primeste un link de acces. Ulterior, se completeaza campurile cu datele solicitate. Pasii sunt similari cu cei pentru generarea certificatului digital UE COVID.

 • Cand completez formularul?

Formularul se completeaza cu maximum 24 de ore inainte de a intra in Romania sau in termen de 24 de ore de la trecerea frontierei. Acesta poate fi completat electronic de pe telefonul mobil, tableta sau calculator si nu trebuie tiparit.

 • Ce se intampla cu cetatenii care vor veni fara plf?

Persoanele care se prezinta la punctele de trecere a frontierei fara formular vor avea obligativitatea de a-l completa intr-un termen de 24 de ore. Necompletarea Formularului digital de intrare in Romania se sanctioneaza cu amenda de la 2.000 lei la 3.000 lei.

 • Cine verifica plf-ul in punctele de frontiera?

La intrarea in tara, dupa verificarea cartii de identitate/pasaportului, in sistemul informatic al Politiei de Frontiera va fi afisat daca persoana a completat formularul.

 • Daca sunt persoane din aceeasi familie care calatoresc impreuna, completeaza toti formularul?

In cazul in care membrii unei familii calatoresc impreuna, formularul poate fi completat de un singur membru adult pentru toti membrii familiei.

 • Minorii completeaza formularul?

Pentru minorii care intra pe teritoriul Romaniei, obligatia de a completa formularul revine parintilor, tutorelui sau reprezentatului legal.

 • Ce date introduc in formular?

1.    CNP si celelalte date de calatorie pentru cetatenii care calatoresc cu carte de identitate romaneasca.
2.    Datele din pasaport sau din cartea de identitate, pentru persoanele care nu calatoresc in baza cartii de identitate romanesti.
Informatiile referitoare la mijloacele de transport sunt cele de pe biletele de calatorie.

 • Trebuie sa introduc toate tarile prin care am trecut?

In formular se introduc datele despre tara in care am calatorit, dar si cele ale tarilor pe care le-am tranzitat in ultimele 14 zile. Declararea unor date false in Formularul digital de intrare in Romania intra sub incidenta prevederile Codului Penal si se pedepseste conform legii.

 • Daca am gresit, pot edita formularul?

Odata salvat, formularul nu mai poate fi modificat. Daca doriti sa actualizati informatiile din formular, puteti sa il completati inca o data si sa salvati.

Toate formularele pe care le-ati completat la intrarea in tara noastra pot fi vizualizate in meniul „Lista formulare" din aplicatie.

 • Ce se intampla cu formularele dupa completare?

Formularul ajuta personalul medical sa realizeze anchetele epidemiologice si sa asigure masurile sanitare in sprijinul populatiei.

Pe baza datelor din formular, directiile de sanatate publica vor putea identifica si lua legatura mai usor cu persoanele care au intrat in contact, in timpul calatoriei, cu un cetatean infectat cu virusul SARS-CoV-2.

 • Unde se stocheaza datele din formular?

Toate formularele se stocheaza in infrastructura de comunicatii a statului roman. Datele sunt protejate fizic si juridic si nu sunt transmise catre terte persoane.

 • Cine are acces la datele personale completate in formular?

Datele completate in formular sunt accesate doar de angajatii autorizati ai directiilor de sanatate publica si pot fi folosite strict cu scopul desfasurarii anchetelor epidemiologice.
STS asigura masurile specifice de securitate cibernetica ale sistemului informatic de eliberare a formularului digital de intrare in Romania.

 • Daca nu am adresa de e-mail cum completez formularul?

Persoanele care nu detin o adresa de e-mail se pot adresa apartinatorilor sau unor persoane apropiate de incredere, pentru a completa formularul cu datele personale.    

YouTube: https://youtu.be/03NbiFgkp4k

23
NOI
2021
Anunt concurs functie publica executie - consilier superior financiar

       Directia Judeteana pentru Sport ši Tineret Constanta organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie vacante, pe perioada nedeterminata

„consilier clasa I grad profesional superior"

in cadrul Serviciului Financiar Contabil Resurse Umane - Aparat propriu DJST Constanta.

Conditiile de participare la concurs:

Conditiile generale de participare la concurs sunt cele prevazute de art. 465 din OUG nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificarile si completarile ulterioare;

Conditiile specifice de participare la concursul de recrutare pentru ocuparea functiei publice de executie vacante, pe perioada nedeterminata „consilier clasa I grad profesional superior":

- studii universitare de licenta absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in stiinte economice, specializarea contabilitate si informatica de gestiune;

- Curs perfectionare "Contabilitate asistata de calculator";

- vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice minimum 7 ani.

        Concursul se va desfasura la sediul Directiei Judeteane pentru Sport ši Tineret Constanta, strada Ion Banescu nr.2. dupa cum urmeaza:

a) in data de 24.12.2021, ora 10,00 - proba scrisa;

b) interviul se va sustine in termen de maximum 5 zile lucratoare de la data sustinerii probei scrise, conform prevederilor art.56 alin (1) din HG nr. 611/2008, cu modificarile si completarile ulterioare.

         Dosarele de concurs se vor depune in perioada 24.11.2021 - 13.12.2021, intre orele 8,00 - 16,30 (luni - joi) si 8,00 - 14,00 (vineri),  la sediul Directiei Judetene pentru Sport ši Tineret Constanta etaj 1 - Biroul Resurse Umane

Mai multe detalii precum si bibliografia de concurs se gasesc in documentul atasat.

 

Pagini (187) Prima Inapoi 1 2 3 4 5 ... Inainte Ultima