Acasa » Tineret

Pagini (8) 1 2 3 ... Inainte Ultima
24
OCT
2017
Raportul National Voluntar al Romaniei 2018
11
OCT
2017
Campania Time to Move

        Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, prin Compartimentul tineret a creat primul punct de informare EURODESK la nivelul judetului Constanta. Serviciul Eurodesk reprezinta un program suport ce vine in completarea programului de finantare ERASMUS+ oferind tinerilor informatii si oportunitati cu privire la domenii de interes pentru acestia.

       Campania TIME TO MOVE 2017, se afla la a doua editie, prin aceasta realizandu-se mai multe informari cu privire la: Voluntariat, Oportunitati de Studiu, Turism si Calatorie, Stagii si Internship.

      In Constanta sesiuni de informare se vor realiza in cadrul activitatilor - ABC-ul Carierei - 10 - 11 octombrie 2017 - actiune organizata de Asociatia Elevilor din Constanta beneficiari fiind 100 de tineri, Serbarea Recoltei - actiune organizata de Fundatia Giovanni Bosco  - 29 octombrie 2017.

        Site-ul official al campaniei timetomove 2017:    http://timetomove.eurodesk.eu/ro/

Descarca fisier atasat: Campania Time to Move
11
OCT
2017
Corpul European de solidaritate

       Corpul european de solidaritate este noua initiativa a Uniunii Europene care le ofera tinerilor sansa de a face voluntariat sau de a se implica in proiecte in propria tara sau in strainătate pentru a ajuta comunitati si oameni din toata Europa.

        Te poti inscrie in Corpul european de solidaritate inca de la varsta de 17 ani, insa, pentru a participa efectiv la proiecte, trebuie sa ai peste 18 ani. La proiectele Corpului european de solidaritate pot participa persoane in varsta de cel mult 30 de ani.

         Dupa finalizarea unei proceduri simple de inregistrare, participantii pot fi selectati si invitati sa se implice in diverse proiecte vizand, printre altele, prevenirea dezastrelor naturale sau reconstructia zonelor afectate, sprijinirea centrelor pentru solicitantii de azil sau solutionarea problemelor sociale cu care se confrunta comunitatile.

       Proiectele sprijinite de Corpul european de solidaritate pot dura intre 2 și 12 luni. Ele se deruleaza de obicei pe teritoriul statelor membre.

         Detalii cu privire la aceasta noua initiativa in materie de tineret - https://europa.eu/youth/solidarIty_ro .    

15
MAI
2017
Oferta turistica vacanta de vara 2017
15
MAI
2017
Tabere gratuite 2017

         Ministerul Tineretului si Sportului a aprobat Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta, pentru anul 2017, conform Metodologiei in vigoare, urmatoarele locuri pentru tinerii cu nevoi sociale si pentru tinerii cu dizabilitati:

          - 57 de locuri pentru desfasurarea de tabere sociale pe perioada vacantei de vara 2017;

          - 236 de locuri pentru desfasurarea de tabere pentru persoane cu dizabilitati pe perioada vacantei de vara 2017.

      Dosarele de candidatura se depun la sediul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta (strada Ion Banescu nr. 2, Constanta), in perioada 16 mai - 31 mai 2017, urmand a fi centralizate, verificate si aprobate in limita locurilor disponibile.

Descarca fisier atasat: Cerere tabara persoane cu handicap
Descarca fisier atasat: Cerere tabara sociala
Descarca fisier atasat: Comunicat de presa
Pagini (8) 1 2 3 ... Inainte Ultima