Acasa » Tineret

Pagini (9) 1 2 3 ... Inainte Ultima
06
IUL
2020
Centrul de Agrement 2 Mai

 

Centrul de Agrement 2 Mai este situat în localitatea 2 Mai, pe plaja Mării Negre, strada Gheorghe Bunoiu, nr. 412, în apropierea Municipiului Mangalia (5 km) și a localității Vama Veche (1 km); Se poate ajunge cu trenul - stația CFR Mangalia și de aici cu autocar sau microbuz până în localitatea 2 Mai sau cu auto - drumul național DN39/drumul european E87.

Condiții de cazare și masă:

- centrul are o capacitate de 200 de locuri, în camere cu baie proprie: camere cu 4 locuri - 6; camere cu 5 locuri - 28; camere cu 6 locuri - 6.

- centrul dispune de sală de mese proprie, capacitate 120 locuri, și bucătărie proprie.

- serviciul de masă este asigurat în regie proprie prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Facilități de agrementlocuri de joacă pentru copii; teren minigolf; discotecă în aer liber.

Alte facilități: cabinet medical și infirmerie; punem gratuit la dispoziție videoproiector, panou proiecție, flipchart, animație,  diverse concursuri.

La un grup de 10 persoane plătitoare, cadrul didactic și copilul de cadru au gratuitate la cazare și masă.

 

Descarca fisier atasat: CA 2 Mai
06
IUL
2020
Centrul de Agrement Luminita Eforie Nord

Centrul de Agrement Luminta Eforie Nord este situat la ieșirea din Eforie Nord, pe fâșia de plajă ce desparte Eforie Nord de Eforie Sud, în vecinătatea Lacului Techirghiol. Se poate ajunge cu trenul - stația CFR Eforie Nord, la 5 minute de Centrul de Agrement sau cu auto - drumul național DN39/drumul european E87.

Condiții de cazare și masă:

- centrul are o capacitate de 200 de locuri, în camere cu baie proprie de doua și de trei locuri;

- centrul dispune de sală de mese proprie, capacitate 70  locuri și bucătărie proprie;

- serviciul de masă este asigurat în sistem externalizat.

Facilități de agrementplajă în vecinătatea Pavilioanelor de Cazare; 2 terase pe malul mării; teren de sport pe plajă amenajat; discotecă în aer liber; 2 săli de joaca; 2 mese de ping-pong.

Alte facilități: cabinet medical și infirmerie; punem gratuit la dispoziție videoproiector, panou proiecție, flipchart; animație,  diverse concursuri; sală de ședințe; acces la internet.

La un grup de 10 persoane plătitoare, cadrul didactic și copilul de cadru au gratuitate la cazare și masă.

Descarca fisier atasat: CA Luminita Eforie Nord
06
IUL
2020
Centrul de Agrement New Paradise Eforie Sud

Centrul de Agrement New Paradise Eforie Sud este situat la intrarea în stațiunea Eforie Sud, pe plaja Mării Negre, strada Republicii, nr. 5, fiind poziționat aproape de cordonul litoral (plaja) ce leagă Eforie Nord de Eforie Sud, la o distanță de 18 km de Constanța și 21 km de stațiunea Mamaia. Se poate ajunge cu trenul - stația CFR Eforie Sud sau cu auto - drumul național DN39/drumul european E87.

Condiții de cazare și masă - Centrul are o capacitate de 388 locuri de cazare, dispuse astfel:

Pavilionul Principal de Cazare și Administrativ: camere cu 4 locuri - 8, camere cu 6 locuri - 30, camere cu 8 locuri - 14.

Pavilionul Doljeni are o capacitate de 64 locuri - 32 camere, cu grup sanitar propriu și sistem de climatizare, fiind poziționat pe malul mării.

Centrul de agrement dispune de bloc alimentar propriu, având o capacitate de 335 locuri în 2 săli de mese, Cabinet Medical propriu. Serviciul de masă este asigurat de către Direcția județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Oportunități pentru petrecerea timpului liber: locuri de joacă pentru tineri; terenuri de sport gazonate artificial; aparate de fitness în aer liber; discotecă; activități de animație: socio-educative, sportive, jocuri pe nisip, jocuri marinărești, jocuri de cunoaștere reciprocă, concursuri între județe, proiecții filme, concurs de Miss și Mister pentru fiecare serie de cazare; concursuri cu premii; locație pentru desfășurarea unor proiecte naționale și internaționale; concurs de construit castele de nisip; seara lampioanelor

Alte facilități: cabinet medical și infirmerie; acces la internet; sală de ședințe, sală de dans, amfiteatru în aer liber; punem gratuit la dispoziție videoproiector, ecran proiecție, flipchart, internet wirreles.

La un grup de 10 persoane plătitoare, cadrul didactic și copilul de cadru au gratuitate la cazare și masă.

Descarca fisier atasat: CA New Paradise Eforie Sud
03
IUN
2019
Oferta turistica vacanta de vara 2019
Pagini (9) 1 2 3 ... Inainte Ultima