Acasa » Tineret

Pagini (8) Prima Inapoi ... 3 4 5 6 7 ... Inainte Ultima
27
IUN
2012
Proiect Asociatia Speranta

Asociatia Speranta pentru ocrotirea bolnavilor cu SIDA din Constanta a implementat in data de 08 iunie proiectul "Excursie in Capitala", proiect ce a beneficiat de finantare oferita de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta.

Prin acest proiect 19 tineri au beneficiat de o excursie in capitala tarii, unde au putut sa viziteze diferite institutii de cultura precum Muzeul Grigore Antipa, Biserica Buna Vestire si Curtea veche, Manastirea Stavrapoleos.

Excursia s-a incheiat cu vizitarea Centrului Vechi din capitala.

Scopul urmarit a fost - Petrecerea timpului liber a tinerilor seropozitivi fara posibilitati materiale in mod instrucitv si placut.

Obiectivele atinse:

1. Cresterea nivelului de cultura generala a celor 16 tineri prin vizitarea centrului vechi al capitalei si a Muzeului de Istorie Naturala Grigore Antipa;

2. Iesirea din Cotidian, in alta localitate in vederea crearii unei stari de bine pentru tinerii beneficiari.

08
IUN
2012
Oferta tabere
07
IUN
2012
Tabere sociale
Descarca fisier atasat: Ordin aprobare tabere sociale
Descarca fisier atasat: Metodologie tabere sociale
07
IUN
2012
Tabere dizabilitati
Descarca fisier atasat: ordin aprobare tabere dizabilitati
Descarca fisier atasat: Metodologie tabere dizabilitati
06
IUN
2012
Ziua Copilului 2012

       Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta a organizat pe plaja Casinoului din Statiunea Mamaia cu ocazia zilei de 1 iunie - ZIUA Copilului, activitati care au avut ca scop petrecerea timpului liber in mod sanatos prin sport si creativitate!

       La activitatile - TURNEU DE FOTBAL pe plaja si Castele de Nisip  au participat Scoala cu clasele I - VIII numarul 29 - echipaj coordonat de catre Doamna Profesoara Bileca Alina Carmen; Scoala cu clasele I - VIII " Doctor Constantin Angelescu" echipaj coordonat de catre Domnul Profesor Carciumaru Dan si Doamna Profesor Vasile Vasilica; Scoala cu clasele I - VIII "Jean BArt" echipaj coordonat de catre Domnul Profesor Lungu Cosmin-Ioan si Doamna Profesor Capra Mihaela; Scoala cu clasele I - VIII "Ion Minulescu" echipaj coordonat de catre Doamna Profesor Radulescu Viorica si echipajul Fundatiei Giovanni Bosco coordonat de catre Domnul Corneliu Gabor.

 

Pagini (8) Prima Inapoi ... 3 4 5 6 7 ... Inainte Ultima