Acasa » Tineret

Pagini (8) Prima Inapoi ... 3 4 5 6 7 ... Inainte Ultima
29
IUN
2012
Concursul Regional de Dezbateri Academice

"CONCURSUL REGIONAL DE DEZBATERI ACADEMICE" proiect castigator la Concursul Local de Proiect, a fost implementat in perioada 25 mai - 25 iunie de catre ARDOR MOLDOVA, finantat de catre DJST Constanta.

La acest proiect au participat reprezentanti ai Consiliilor Scolare de Elevi, Consiliilor Judetene de Elevi si Consiliul National al Elevilor, invitati fiind presedintele CNE - ANDREI BOGDAN PETRE, secretarul general CNE - GEORGIANA EPURE si Domnul ROMEO MOSOIU consilier al Presedintelui Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret.

Obiectivele urmarite:

1. Activitati de organizare, informare si documentare in peste 20 de cluburi de dezbateri, organizare a peste 100 de dezbateri la cluburile din C.S.E., C.J.E., desfasurate in perioada 25 mai - 13 iunie 2012, in vederea selectarii echipelor judetene care vor participa la competitia regionala.

2. Participarea unui numar cat mai mare de persoane din judet (2-3 echipe de dezbateri alaturi de coordonatori lor) timp de 4 zile la Concursul regional de Dezbateri Academice organizat in perioada 14 - 17 iunie 2012.

3. Organizarea a 50 de runde de dezbateri si a 2 activitati adiacente, activitati care sa antreneze aproximativ 80 de participanti.

Scopul final urmarit fiind - implicarea tinerilor in viata comunitatii folosind metoda dezbaterilor academice la un concurs regional.

27
IUN
2012
Proiect Asociatia Speranta

Asociatia Speranta pentru ocrotirea bolnavilor cu SIDA din Constanta a implementat in data de 08 iunie proiectul "Excursie in Capitala", proiect ce a beneficiat de finantare oferita de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta.

Prin acest proiect 19 tineri au beneficiat de o excursie in capitala tarii, unde au putut sa viziteze diferite institutii de cultura precum Muzeul Grigore Antipa, Biserica Buna Vestire si Curtea veche, Manastirea Stavrapoleos.

Excursia s-a incheiat cu vizitarea Centrului Vechi din capitala.

Scopul urmarit a fost - Petrecerea timpului liber a tinerilor seropozitivi fara posibilitati materiale in mod instrucitv si placut.

Obiectivele atinse:

1. Cresterea nivelului de cultura generala a celor 16 tineri prin vizitarea centrului vechi al capitalei si a Muzeului de Istorie Naturala Grigore Antipa;

2. Iesirea din Cotidian, in alta localitate in vederea crearii unei stari de bine pentru tinerii beneficiari.

08
IUN
2012
Oferta tabere
07
IUN
2012
Tabere sociale
Descarca fisier atasat: Ordin aprobare tabere sociale
Descarca fisier atasat: Metodologie tabere sociale
07
IUN
2012
Tabere dizabilitati
Descarca fisier atasat: ordin aprobare tabere dizabilitati
Descarca fisier atasat: Metodologie tabere dizabilitati
Pagini (8) Prima Inapoi ... 3 4 5 6 7 ... Inainte Ultima