Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (62) Prima Inapoi ... 5 6 7 8 9 ... Inainte Ultima
14
IUN
2013
Crosul Ziua Olimpica 2013

          Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Maritimo Shopping Center, Academia Olimpica Romana - Filiala Constanta, Asociatia Judeteana de Atletism Constanta, in parteneriat cu Primaria Municipiului Constanta, Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta, Inspectoratul Judetean de Jandarmi si Inspectoratul Scolar Judetean invita toti amatorii de miscare la

CROSUL ZIUA OLIMPICA

sub indemnul "Alearga pentru tine", pe data de 22 Iunie 2013, ora 10.00 (inscrierile incep la ora 08.45).

TRASEUL este urmatorul: START - Sala Sporturilor - B-dul. Tomis (pana la intrarea in municipiul Constanta, la vapor) - B-dul. Aurel Vlaicu - Parcare Maritimo Shopping Center (intrarea pe la primul sens giratoriu) - SOSIRE. 

31
MAI
2013
Cupa 1 Iunie - Lake View

          Vineri 31 Mai 2013, intre orele 10.00 - 12.00, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, in parteneriat cu Clubul Sportiv Laguna a organizat la centrul de distractii Lake View o zi de neuitat pentru copiii de la Gradinita cu Program Prelungit nr.6, Grupele Iepurasii si Calutii de Mare, in cadrul proiectului "Cupa 1 Iunie".

           Copiii s-au intrecut in joculete sportive si stafete distractive, iar la final au primit premii si diplome de participare din partea organizatorilor.

20
MAI
2013
Concurs de arta vizuala "Democratie, drepturile omului, stat de drept"

            Ministerul Tineretului si Sportului anunta lansarea concursului de arta vizuala pe tema „Democratie, drepturile omului, stat de drept", cu scopul de a promova viziunea generatiei tinere asupra acestui subiect.

Participantii vor avea varste cuprinse intre 14 si 35 de ani, iar lucrarile care vor alcatui expozitia tematica pot consta in afise, picturi, grafica, fotografii (in format 90 inaltime/70 latime, portret sau landscape).

Lucrarile vor fi depuse la sediul M.T.S. sau trimise prin posta la adresa Vasile Conta nr. 16, sector 2, Bucuresti pana la data de 30 mai 2013.

Selectia va avea loc luni, 3 iunie 2013, iar comisia va fi compusa din urmatorii membri: Secretarul de Stat pe activitati de tineret, Cristian Cosmin, un expert din cadrul Directiei Relatii Internationale, Relatia cu Parlamentul si Marketing si un consilier din cabinetul ministrului Tineretului si Sportului.

Cele mai bune 2 lucrari vor fi expuse in cadrul unei expozitii temporare la Palatul ONU, Sala Drepturile Omului si Aliantei Civilizatiilor, organizata in marja celei de-a 23-a sesiuni a Consiliului Drepturilor Omului ce va avea loc in perioada 11-15 iunie 2013, Geneva, Elvetia.

Pentru intrebari suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: comunicare@mts.ro.

http://www.anst.gov.ro/stiri/noutati/820_mts-organizeaz-concursul-de-art-vizual-pe-tem.html

09
MAI
2013
Rezultate Crosul Tineretului 2013

           Ministerul Tineretului si Sportului a organizat prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Atletism Constanta si Inspectoratul Scolar Judetean, Crosul Tineretului (desfasurat simultan in 41 de orase din tara) .

           In jur de 200 de participanti, tinerii iubitori de miscare.  s-au aliniat la startul dat de pe plaja Modern si s-au intrecut pe un traseu desenat de voluntari pe nisipul de pe malul marii, pe o distanta de 3 kilometri.

           Participantii au concurat la trei categorii de varsta, fete si baieti, iar organizatorii au decis sa premieze primii trei clasati la fiecare categorie.

            La finalul intrecerii, podiumurile au aratat astfel :

  • categoria 19-35 de ani, masculin: 1. Bogdan Ofiteru, 2. Claudiu Marcu, 3. Florin Iacob; feminin: 1. Alina Ripanu, 2. Elena Uritu, 3. Cristina Neagu;
  • categoria 15-19 ani, masculin: 1. Marius Moraru, 2. Emanuel Nicolescu, 3. Elvis Botosaru; feminin: 1. Nicoleta Zavelca, 2. Raluca Iorga, 3. Raluca Constantinescu;
  • categoria 11-14 ani, masculin: 1. Andrei Cojocaru, 2. Mihai Lazar, 3. Petre Ruse; feminin: 1. Mihaela Colis, 2. Nicoleta Puscuta, 3. Iarina Oprea.

FELICITARI! PARTCIPANTILOR, CADRELOR DIDACTICE SI VOLUNTARILOR.

30
APR
2013
Crosul Tineretului 2013

             Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret  Constanța, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Asociația Județeană de  Atletism Constanța și ONGT-urile din județul Constanșa, organizează competiția „Crosul Tineretului" .

DATA DE DESFĂȘURARE: 8 mai 2013, cu startul la ora 10:00

Startul: Intrare Plaja Modern dinspre Portul Tomis

Sosirea: Plaja Modern

Traseul crosului reprezintă un circuit de aproximativ 3 km.

Regulamentul competitiei se gaseste in documentul alaturat.

Descarca fisier atasat: Regulament Crosul Tineretului
Pagini (62) Prima Inapoi ... 5 6 7 8 9 ... Inainte Ultima