Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (63) Prima Inapoi ... 5 6 7 8 9 ... Inainte Ultima
23
IUL
2013
Arta contra drog 2013

Proiect National Cultural organizat de Ministerul Tineretului si Sportului in parteneriat cu Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului.

23
IUL
2013
Selectie Tabara Nationala RetorTIN 2013

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta organizeaza in perioada 22 iulie - 01 august 2013 - a doua editie a taberei nationale - RETOR TIN 2013.

Astfel in cele 6 zile ( 26 iulie - 01 august 2013 ), propriu zise, participantii vor invata sa-si structureze un discurs argumentat, sa urmareasca si sa inteleaga structura argumentativa a unui discurs, sa remarce punctele sale slabe si sa formuleze (intr-un timp scurt) contra-argumente.

A. Partea teoretica

- Comunicare si discurs public

- Debate - dezvoltarea abilitatilor de persuasiune

- Organizarea si prezentarea unui discurs public

- Rebranding organizational si rebranding politic

- Interviu- tehnici de sustinerea interviului

B. Partea practica
- Exercitii pe diverse tipuri de discurs

- Realizarea unei campanii de rebranding
- Pregatirea / improvizeze un discurs cu o durata fixa si de continut specifice

C. Concurs de dezbatere;

D. Sfarsitul Scolii - premierea participantilor.

In urma analizarii dosarelor de candidatura depuse in vederea participarii la Tabara Nationala RETOR TIN 2013 - C.A. 2 Mai, lista persoanelo nominalizate ca fiind admise se gaseste in fisierul atasat!

Descarca fisier atasat: Lista participanti admisi
14
IUN
2013
Crosul Ziua Olimpica 2013

          Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Maritimo Shopping Center, Academia Olimpica Romana - Filiala Constanta, Asociatia Judeteana de Atletism Constanta, in parteneriat cu Primaria Municipiului Constanta, Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta, Inspectoratul Judetean de Jandarmi si Inspectoratul Scolar Judetean invita toti amatorii de miscare la

CROSUL ZIUA OLIMPICA

sub indemnul "Alearga pentru tine", pe data de 22 Iunie 2013, ora 10.00 (inscrierile incep la ora 08.45).

TRASEUL este urmatorul: START - Sala Sporturilor - B-dul. Tomis (pana la intrarea in municipiul Constanta, la vapor) - B-dul. Aurel Vlaicu - Parcare Maritimo Shopping Center (intrarea pe la primul sens giratoriu) - SOSIRE. 

31
MAI
2013
Cupa 1 Iunie - Lake View

          Vineri 31 Mai 2013, intre orele 10.00 - 12.00, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, in parteneriat cu Clubul Sportiv Laguna a organizat la centrul de distractii Lake View o zi de neuitat pentru copiii de la Gradinita cu Program Prelungit nr.6, Grupele Iepurasii si Calutii de Mare, in cadrul proiectului "Cupa 1 Iunie".

           Copiii s-au intrecut in joculete sportive si stafete distractive, iar la final au primit premii si diplome de participare din partea organizatorilor.

20
MAI
2013
Concurs de arta vizuala "Democratie, drepturile omului, stat de drept"

            Ministerul Tineretului si Sportului anunta lansarea concursului de arta vizuala pe tema „Democratie, drepturile omului, stat de drept", cu scopul de a promova viziunea generatiei tinere asupra acestui subiect.

Participantii vor avea varste cuprinse intre 14 si 35 de ani, iar lucrarile care vor alcatui expozitia tematica pot consta in afise, picturi, grafica, fotografii (in format 90 inaltime/70 latime, portret sau landscape).

Lucrarile vor fi depuse la sediul M.T.S. sau trimise prin posta la adresa Vasile Conta nr. 16, sector 2, Bucuresti pana la data de 30 mai 2013.

Selectia va avea loc luni, 3 iunie 2013, iar comisia va fi compusa din urmatorii membri: Secretarul de Stat pe activitati de tineret, Cristian Cosmin, un expert din cadrul Directiei Relatii Internationale, Relatia cu Parlamentul si Marketing si un consilier din cabinetul ministrului Tineretului si Sportului.

Cele mai bune 2 lucrari vor fi expuse in cadrul unei expozitii temporare la Palatul ONU, Sala Drepturile Omului si Aliantei Civilizatiilor, organizata in marja celei de-a 23-a sesiuni a Consiliului Drepturilor Omului ce va avea loc in perioada 11-15 iunie 2013, Geneva, Elvetia.

Pentru intrebari suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: comunicare@mts.ro.

http://www.anst.gov.ro/stiri/noutati/820_mts-organizeaz-concursul-de-art-vizual-pe-tem.html

Pagini (63) Prima Inapoi ... 5 6 7 8 9 ... Inainte Ultima