Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (63) Prima Inapoi ... 6 7 8 9 10 ... Inainte Ultima
09
MAI
2013
Rezultate Crosul Tineretului 2013

           Ministerul Tineretului si Sportului a organizat prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Atletism Constanta si Inspectoratul Scolar Judetean, Crosul Tineretului (desfasurat simultan in 41 de orase din tara) .

           In jur de 200 de participanti, tinerii iubitori de miscare.  s-au aliniat la startul dat de pe plaja Modern si s-au intrecut pe un traseu desenat de voluntari pe nisipul de pe malul marii, pe o distanta de 3 kilometri.

           Participantii au concurat la trei categorii de varsta, fete si baieti, iar organizatorii au decis sa premieze primii trei clasati la fiecare categorie.

            La finalul intrecerii, podiumurile au aratat astfel :

  • categoria 19-35 de ani, masculin: 1. Bogdan Ofiteru, 2. Claudiu Marcu, 3. Florin Iacob; feminin: 1. Alina Ripanu, 2. Elena Uritu, 3. Cristina Neagu;
  • categoria 15-19 ani, masculin: 1. Marius Moraru, 2. Emanuel Nicolescu, 3. Elvis Botosaru; feminin: 1. Nicoleta Zavelca, 2. Raluca Iorga, 3. Raluca Constantinescu;
  • categoria 11-14 ani, masculin: 1. Andrei Cojocaru, 2. Mihai Lazar, 3. Petre Ruse; feminin: 1. Mihaela Colis, 2. Nicoleta Puscuta, 3. Iarina Oprea.

FELICITARI! PARTCIPANTILOR, CADRELOR DIDACTICE SI VOLUNTARILOR.

30
APR
2013
Crosul Tineretului 2013

             Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret  Constanța, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Asociația Județeană de  Atletism Constanța și ONGT-urile din județul Constanșa, organizează competiția „Crosul Tineretului" .

DATA DE DESFĂȘURARE: 8 mai 2013, cu startul la ora 10:00

Startul: Intrare Plaja Modern dinspre Portul Tomis

Sosirea: Plaja Modern

Traseul crosului reprezintă un circuit de aproximativ 3 km.

Regulamentul competitiei se gaseste in documentul alaturat.

Descarca fisier atasat: Regulament Crosul Tineretului
19
APR
2013
Metodologie acreditare agenti privati tabere 2013
17
APR
2013
Convocare Comisia Judeteana de Actiune Impotriva Violentei in Sport

          In ziua de joi 18 aprilie 2013, ora 11,00 la Restaurant Sport din Constanta, se convoaca in regim de urgenta, Comisia Judeteana de Actiune Impotrive Violentei in Sport, avand in vedere incidentele violente din ultima perioada, din arenele sportive din judetul Constanta (incidente la meciul de fotbal de juniori FC Farul C-ta - CS Viitorul C-ta din data de 07 aprilie 2013, meciul de fotbal din Liga I dintre CS Viitorul C-ta - CS Otelul Galati din data de 08 aprilie 2013) si luand in considerare Legea nr.53/1998, pentru ratificarea Conventiei Europene privind violenta si iesirile necontrolate ale spectatorilor cu ocazia manifestarilor sportive, Legea 69/2000 a Educatiei Fizice si Sportului, si Legea nr.4 2008, privind prevenirea si combaterea violentei  cu ocazia competitiilor si jocurilor sportive.

Ordinea de zi este urmatoarea:

1. Reorganizarea Comisiei Judetene de Actiune Impotriva Violentei in Sport;

2. Dezbatere privind incidentele ce au avut loc in ultima perioada in arene sportive din judetul Constanta;

3. Masuri de prevenire a evenimentelor de violenta, pentru meciul  CS Viitorul C-ta - FC Rapid Bucuresti (trebuie tinut cont si de evenimentele cu aspect negativ care au avut loc la meciul de fotbal FC Rapid Bucuresti - FC Steaua Bucuresti din data de 14 aprilie 2013, dar si de faptul ca echipa FC Rapid Bucuresti - insotita de suporteri, se va deplasa la Constanta in acest sfarsit de saptamana si din informatiile Gruparii Mobile de Jandarmi C-ta, acestia si-au propus sa protesteze impotriva Federatiei Romane de Fotbal si a Ligii Profesioniste de Fotbal;

4. Masuri privind prevenirea violentei in bazele sportive din judetul Constanta.

5. Diverse.

Descarca fisier atasat: Ordin CJAIV
17
APR
2013
Anunt Curs pentru Preparator Sportiv / Fizic

        Va aducem la cunostinta ca in perioada 13.05 - 19.05.2013 Centrul National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor in colaborare cu Centrul de Studii Sportiv Educationale organizeaza curs pentru ocupatia de PREPARATOR SPORTIV / FIZIC.

        Programul de formare profesionala pentru ocupatia Preparator Sportiv / Fizic este un curs de perfectionare care se adreseaza celor care lucreaza in bransa, ca antrenori sau profesori de educatie fizica si sport, fiind absolventi ai cursurilor de antrenori sau absolventi ai facultatilor de profil, acest lucru fiind relevat de portofoliul prezentat la momentul inscrierii.

Cursul este autorizat de Comisia Municipala din cadrul Agentiei de Prestatii Sociale - Autoritatea Nationala pentru Calificari - Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, si respecta standardul ocupational in vigoare.

Se finalizeaza cu examen de absolvire, care duce la obtinerea unui certificat de competente recunoscut pe piata muncii din Romania si UE.

Detalii legate de curs se gasesc pe site-ul www.crsse.ro si pe site-ul www.cnfpa-sna.ro la rubrica formare specialisti.

Pagini (63) Prima Inapoi ... 6 7 8 9 10 ... Inainte Ultima