Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (62) Prima Inapoi ... 8 9 10 11 12 ... Inainte Ultima
22
NOI
2012
Crosul 1 Decembrie 2012

       Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta organizeaza in parteneriat cu Liceul International de Informatica, Scoala Gimnaziala Spectrum si Inspectoratul Scolar Judetean

Crosul 1 Decembrie 2012 - editia XIII-a.

Startul se va da pe 1 Decembrie 2012 ora 10.00 din fata Statuii Victoria din Parcul Prefecturii.

Traseul este: str. Traian - Bd. Tomis - Bd. Ferdinand - str. Mircea cel Batran - Bd. Mamaia - Bd. Tomis.

      Sosirea va fi la Liceul International de Informatica, unde se vor inmana premiile.

08
NOI
2012
Sanatate prin sport cu Decathlon

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Decathlon si Primaria Municipiului Constanta

va invita in perioada 9-11 Noiembrie 2012 la miscare!

02
NOI
2012
Cupa Halloween 2012

        In data de 31 octombrie 2012 la Chez Val Kids Club Constanta, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta a organizat  

Cupa „Halloween DJST 2012".

       Copii cu varste intre 3 si 13 ani s-au costumat si au participat timp de 3 ore la dans, jocuri de miscare, jocuri  dinamice si animatie.

       Succesul actiunii a fost confirmat de euforia copiilor si regretele ca actiunea ...  s-a incheiat.

       Echipa DJST Constanta va promite ca actiunile vor continua.

FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR!

01
NOI
2012
Sarbatoarea tinerilor de Halloween

          Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta a organizat pe 31.10.2012 la Restaurant Sport

Sarbatoarea tinerilor de HALLOWEEN.

       Activitatile s-au bucurat de sprijinul si de prezenta urmatoarelor organizatii de tineret - CENTRAS CONSTANTA, CONSILIULUI JUDETEAN al ELEVILOR CONSTANTA, ASOCIATIA SWEET LAND CONSTANTA.

       Prinicpali beneficiari au fost tineri din Scolile Generale 24, 39 si MANGALIA, precum si tineri membrii ai Organizatiilor mai sus mentionate.

        Pe parcursul a 4 ore au fost desfasurate diferite concursuri prin care s-a dorit sa se sublinieze creativitatea, ingeniozitatea si spiritul disrtactiv al tinerilor participanti. Alaturi de echipa de organizare au fost FANTOMA LUI FRANKESTEIN, printese, zane si vrajitoare, eroi ca SPIDERMAN, micul SATANEL dar si alte personaje venite din LUMEA BASMELOR.

30
OCT
2012
Consiliul pe probleme de Tineret

A LUAT FIINTA CONSILIUL PE PROBLEME DE TINERET

     La initiativa Autoritatii Nationale pentru Soprt si Tineret, a fost infiintat Consiliul pe probleme de Tineret din Romania.

     Aceasta structura consultativa va functiona pe langa ANST in baza dialogului structurat in ceea ce priveste elaborarea si monitorizarea aplicarii politicilor publice in domeniul tineretului.

   Consiliul pe Probleme de Tineret va fi format din presedintii structurilor sindicale si patronale adresate tinerilor, presedintii federatiilor studentesti, presedintii organizatiilor de tineret ale partidelor politice parlamentare, presedintele Consiliului Tineretului din Romania, precum si din presedintii organizatiilor neguvernamentale reprezentative de tineret.

   Principalele domenii de lucru abordate de CPT vor viza educatia, cultura, sanatatea, ocuparea fortei de munca, voluntariatul si sustinerea tinerei familii.

Constituirea Consiliului pe Probleme de Tineret reprezinta, in primul rand, un pas important in dezvoltarea politiclor din acest segment in Romania, precum si o etapa - cheie in aplicarea setului de obiective strategice in domeniul tineretului insusit de actuala guvernare. Consideram ca, in acest fel, tinerii vor avea un cuvant determinant in elaborarea si definivarea initiativelor legislative, fiind astfel direct implicati in luarea deciziilor care ii vizeaza, a declarat vicepresedintele ANST, Victor Ionescu.

Pagini (62) Prima Inapoi ... 8 9 10 11 12 ... Inainte Ultima