Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (62) Prima Inapoi ... 10 11 12 13 14 ... Inainte Ultima
26
SEP
2012
Stagiu Formare si Calificare Instructori Sportivi

Federatia Romana Sportul pentru Toti organizeaza un nou stagiu de formare si calificare pentru instructori sportivi 

In perioada 18 - 23 noiembrie2012, se desfasoara in cadrul Clubului Lotus Bucuresti (zona City Mall - Str.Padesu nr.2)

"Stagiu de formare, calificare Instructori sportivi Sportul pentru Toti ".

Vor avea loc ore practice si teoretice conduse de lectori specializati incepand cu data de 18.11.2012 cu participare la conventia Welness Show 2012 (locatie Romexpo Bucuresti) urmand ca din data de 19.11.2012 sa incepeti cursurile teoretice si practice la Clubul Lotus Bucuresti.

Conditii de participare:

- Absolvent liceu cu diploma de bacalaureat

- Abilitati de comunicare si organizare

- Aptitudini fizice si conditie fizica corespunzatoare

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati:
Federatia Romana Sportul pentru Toti
Adresa:  Str. Vasile Conta, Nr. 16, Sector 2 Bucuresti
E- mail: sportulpentrutoti@yahoo.com
Numar Telefon: 0318053637 / 0744.753.220

24
SEP
2012
Campionate Mondiale de Haltere Juniori 2012

DOUA MEDALII LA MONDIALELE DE HALTERE PENTRU LAURA PRICOP!!!!!!

         Campionatele Mondiale  de haltere rezervate juniorilor II, ce s-au desfăsurat  la Kosice (Slovacia) in perioada      19 - 23 septembrie 2012 au adus Constantei alte 2 medalii.

        Laura Pricop de la LPS "Nicolae Rotaru" si-a confirmat valoarea si la aceasta competitie, sportiva descoperita de antrenorul Anghelus Besleaga a castigat doua medalii de bronz: la total si la aruncat, iar la stilul smuls a ocupat locul IV.

FELICITARI Laurei Pricop si antrenorului Anghelus Besleaga!

06
SEP
2012
Mult Succes HCM Constanta!

SUCCES HCM CONSTANTA IN DRUMUL SPRE LIGA CAMPIONILOR!

     Campioana Romaniei la handbal, echipa masculina HCM Constanta in perioada 08-09 septembrie 2012 disputa la Constanta Turneul preliminar pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor.

    Adversarele echipei noastre in Sala Sporturilor din Constanta: TATRAN PRESOV, LOACKER BOZEN SUDTIROL SI MACCABI SRUGO RISHON LEZION.

     Parteneri in organizarea turneului: Consiliul Judetean Constanta, Primaria Municipiului Constanta, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Federatia Romana de Handbal, Politia Rutiera, Inspectoratul Judetean de Jandarmi.

    Accesul la meciuri se va face pe baza de bilet, iar sportivi din structurile sportive constantene pe baza de tabel nominal predat - avizat de conducerea HCM Constanta.

Programul competitiei:

08.09 ora 18,00  HCM Constanta - SSV Loacker Bozen Sudtirol

         ora 20,30  Tatran Presov - MaccabI Srugo Rishon Lezion.

09.09 ora 18,00   Invinsele din jocurile 1 si 2

         ora 20,30  Invigatoarele din jocurile 1 si 2

SA FIM ALATURI DE ECHIPA NOASTRA!

31
AUG
2012
Rezultate Tabere Nationale 2012
24
AUG
2012
Petrece vara la mare!

     Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta organizeaza in parteneriat cu Radio Romania Junior, Asociatia Studentilor si Medicilor Voluntari, A.S.E.T.E.C., Asociatia Culturala a Coregrafilor, Scenografilor, Artistilor Liber Profesionisti, Federatia Romana de Rugby, Radio 3Net, tabara tematica finantata de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret

„Petrece, VARA LA MARE!"

       Scopul taberei tematice este acela de a dezvolta abilitati sociale in randul tinerilor sositi in Centrele de Agrement ale Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta prin implicarea activa a acestora in diferite activitati socio-educative.

      Astfel, prin intermediul jocului, se vor urmari, diferite aspecte: dezvoltarea personala si imbunatatirea relatiilor sociale; asumarea unor responsabilitati precum si stabilirea de mecanisme functionale necesare pentru a forma o echipa de succes; imbunatatirea muncii in echipa; dezvoltarea competentelor de conducere (pentru liderii de echipa); cresterea increderii in propriile capacitati; invingerea propriilor emotii prin participarea la diferite activitati tematice; recunoasterea efortului depus prin recompensarea implicarii acestora; creativitatea tinerilor prin desfasurarea unor activitati de creatie - carnaval, petrecere tematica, concurs de castele pe nisip si fotografie pe nisip

Activitati desfasurate: Cunoastere reciproca; Gimnastica de dimineata(inviorare); Excursii tematice; Activitati de educare civica prin intermediul ONGT-urilor partenere ale Directiei judetene pentru Sport si Tineret Constanta; Campanie antidrog - prevenirea consumului de substante de risc si etnobotanice; Desfasurarea de activitati sportive sub titlul - OLYMPICS YOUTH WEEKS - ramuri (footbal, volley-ball pe plaja; football pe plaja cu surprize, inot stafeta; stafeta pe nisip); Radio INTERNET; Premii consistente; Desfasurare jocuri de animatie pe nisip; Desfasurare discoteca; Proiectii filme, desfasurare diferite concerte tematice.

Poze si alte detalii gasiti pe blogul http://tabaradevara.radioromaniajunior.ro/ si pe profilul de Facebook - Petrece Vara la MAre!

Pagini (62) Prima Inapoi ... 10 11 12 13 14 ... Inainte Ultima