Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (62) Prima Inapoi ... 11 12 13 14 15 ... Inainte Ultima
21
AUG
2012
Beachandball la final!

       In perioada 16-19 august 2012 pe plaja Hotelului Flora (Skol Land) din statiunea Mamaia s-a desfasurat o noua editie a

Festivalului National de Beach-Handball,

competitie organizata de DJST Constanta si Asociatia Judeteana de Handbal, in parteneriat cu Consiliul Judetean Constanta. Peste 170 de copii  din judetul Constanta, carora li s-au alaturat la acest turneu si sperantele handbalului tulcean, au imbinat distractia la Aqua Magic cu meciurile spectaculoase pe nisip. La sfarsitul intrecerii organizatorii i-au premiat pe toti participantii oferind cupe, diplome, tricouri si mingi de handbal, festivitatea de premiere fiind oficiata de consilier sport DJST - Mariana Tudora, presedintele AJH Constanta - Marius Puscasi, vicepresedintele AJH - Florentin Cinati si de reprezentantul FRH - Constantin Banciu.

      Echipele participante: HCM Constanta si CSS 1 Constanta, care au inscris cate trei echipe in competitie, CSS Happy Kids 2010 Medgidia, CS Tulcea; CS Axiopolis Cernavoda; CSS Medgidia; ACS Olimpic Constanta; CS Navodari.

      Organizatorii au stabilit si echipele turneului: juniori IV - Gabriel Chilianu (HCM), Tiberiu Zamfirescu (Olimpic), Marius Burlacu (CSS Medgidia), Mert Basaram (Axiopolis); juniori III - Robert Licurici (HCM), George Prienschi (CS Navodari), Alexandru Mircea (Axiopolis), Raul Manoila (CSS1); junioare IV - Claudiu Licurici (CSS1), Iuliana Puiu (Axiopolis), Bianca Dumitru (Happy), Denisa Vilcan (CS Tulcea), Cristina Zaharia (CSS1); junioare III - Gabriela Acbas (CSS1), Bianca Nicu (Happy), Narcisa Nurcu (CS Tulcea), Alexandra Brosba (Happy). Organizatorii au premiat si cei mai tineri jucatori ai turneului, Alexandru Dumitru (5 ani, Olimpic) si Kadyr Ayar Murtaza (7 ani, HCM).

20
AUG
2012
Campionatele Mondiale de Juniori la Canotaj 2012

      In perioada 14 - 19 AUGUST 2012 la PLOVDIV/BULGARIA a avut loc Campionatul Mondial de juniori la canotaj. Tataru Andreea / LPS „Nicolae Rotaru" Constanta cu echipajul de 4 vasle a cucerit medalia de aur; Iulian Buiciac /CS Stiinta -  cu echipajul de 4 rame fara carmaci - medalie de argint; Laura Oprea / C. S. Stiinta Constanta - medalie de bronz in proba de simplu vasle; Iulian Buiciac si Mardare Alexandru / CS Stiinta, Nedelcu George/ CS Farul Constanta  si Florian Hodorogea/ LPS „Nicolae Rotaru" Constanta cu echipajul de 8+1 au terminat pe locul 4.

 Felicitari sportivilor, antrenorilor si tuturor celor care au contribuit la obtinerea acestor performante!

16
AUG
2012
Festival National de Beachandball 2012

    Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Asociatia Judeteana de Handbal Constanta organizeaza in perioada 16-19 august 2012 pe Plaja Flora din Mamaia:

Festivalul National de Beachandball.

     Vom fi din nou in mijlocul copiilor pentru a invata frumoasele taine ale jocului de beachandball.

    Competitia se va desfasura la 2 categoriile de varsta: copii nascuti 1998-1999/feminin si masculin si copii nascuti 2000-2001 si mai mici/feminin si masculin.

     Finantarea competitiei este asigurata Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Asociatia Judeteana de Handbal Constanta, iar Consiliul Judetean si Fundatia pentru promovarea sportului de performanta ofera o zi de recreere la Aqua Magic.

      Programul jocurilor detaliat in documentul alaturat.

Va asteptam cu drag !!!!!!

 

Descarca fisier atasat: Program Jocuri
14
AUG
2012
Tabere nationale 2012

      Directia Judeteana pentru Sport si Tineret organizeaza in perioada 04 septembrie - 09 septembrie 2012 in Centrul de Agrement Eforie Sud „New Paradise" si Centrul de Agrement 2 Mai - taberele nationale - „Cetatean Activ pentru Comunitatea ta" si "Tanar European"

         Astfel, in vederea participarii tinerii vor trimite pe adresa de mail dsj@dsjconstanta.ro, urmatoarele documente:

1. cerere de participare/formular tip de inscriere;  

2. documente de identitate - copie C.I.;

3. diplome/certificate/declaratii pe proprie raspundere cu privire la activitatea desfasurata in beneficiul comunitatii de origine/contracte de voluntariat;

4. curriculum vitae

Perioada de selectie 16 august - 25 august

Centralizarea numelor si trimiterea invitatiilor de participare - 29 - 30 august.

      Sosirea participantilor in Centru de Agrement - 04 septembrie 2012. La sosire in Centru de Agrement, vor avea in original si in copie documentele depuse in vederea participarii precum si fisele medicale/adeverintele medicale eliberate de catre medicul de familie sau medicul unitatii scolare care vor contine avizul epidemiologic si vaccinarile - mentiunea clinic sanatos.

     Finantarea desfasurarii taberei este asigurata de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, tinerii selectati vor trebui sa suporte cheltuielile de transport.

Descarca fisier atasat: Formular inscriere Tanar European
Descarca fisier atasat: Tanar European
26
IUL
2012
Aqua Challenge 2012

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta organizeaza in parteneriat cu ACS Smart Atletic si ACS Atena cea de-a doua editie a maratonului de natatie in mare

AQUA CHALLENGE - MAMAIA 2012.

Evenimentul se va desfasura pe Plaja Casino din Mamaia in varf de sezon - 4 August 2012. Este primul eveniment de acest gen din Romania si are ca obiectiv popularizarea inotului in apa deschisa.

VA ASTEPTAM ALATURI DE NOI!

Pagini (62) Prima Inapoi ... 11 12 13 14 15 ... Inainte Ultima