Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (63) Prima Inapoi ... 9 10 11 12 13 ... Inainte Ultima
02
NOI
2012
Cupa Halloween 2012

        In data de 31 octombrie 2012 la Chez Val Kids Club Constanta, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta a organizat  

Cupa „Halloween DJST 2012".

       Copii cu varste intre 3 si 13 ani s-au costumat si au participat timp de 3 ore la dans, jocuri de miscare, jocuri  dinamice si animatie.

       Succesul actiunii a fost confirmat de euforia copiilor si regretele ca actiunea ...  s-a incheiat.

       Echipa DJST Constanta va promite ca actiunile vor continua.

FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR!

01
NOI
2012
Sarbatoarea tinerilor de Halloween

          Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta a organizat pe 31.10.2012 la Restaurant Sport

Sarbatoarea tinerilor de HALLOWEEN.

       Activitatile s-au bucurat de sprijinul si de prezenta urmatoarelor organizatii de tineret - CENTRAS CONSTANTA, CONSILIULUI JUDETEAN al ELEVILOR CONSTANTA, ASOCIATIA SWEET LAND CONSTANTA.

       Prinicpali beneficiari au fost tineri din Scolile Generale 24, 39 si MANGALIA, precum si tineri membrii ai Organizatiilor mai sus mentionate.

        Pe parcursul a 4 ore au fost desfasurate diferite concursuri prin care s-a dorit sa se sublinieze creativitatea, ingeniozitatea si spiritul disrtactiv al tinerilor participanti. Alaturi de echipa de organizare au fost FANTOMA LUI FRANKESTEIN, printese, zane si vrajitoare, eroi ca SPIDERMAN, micul SATANEL dar si alte personaje venite din LUMEA BASMELOR.

30
OCT
2012
Consiliul pe probleme de Tineret

A LUAT FIINTA CONSILIUL PE PROBLEME DE TINERET

     La initiativa Autoritatii Nationale pentru Soprt si Tineret, a fost infiintat Consiliul pe probleme de Tineret din Romania.

     Aceasta structura consultativa va functiona pe langa ANST in baza dialogului structurat in ceea ce priveste elaborarea si monitorizarea aplicarii politicilor publice in domeniul tineretului.

   Consiliul pe Probleme de Tineret va fi format din presedintii structurilor sindicale si patronale adresate tinerilor, presedintii federatiilor studentesti, presedintii organizatiilor de tineret ale partidelor politice parlamentare, presedintele Consiliului Tineretului din Romania, precum si din presedintii organizatiilor neguvernamentale reprezentative de tineret.

   Principalele domenii de lucru abordate de CPT vor viza educatia, cultura, sanatatea, ocuparea fortei de munca, voluntariatul si sustinerea tinerei familii.

Constituirea Consiliului pe Probleme de Tineret reprezinta, in primul rand, un pas important in dezvoltarea politiclor din acest segment in Romania, precum si o etapa - cheie in aplicarea setului de obiective strategice in domeniul tineretului insusit de actuala guvernare. Consideram ca, in acest fel, tinerii vor avea un cuvant determinant in elaborarea si definivarea initiativelor legislative, fiind astfel direct implicati in luarea deciziilor care ii vizeaza, a declarat vicepresedintele ANST, Victor Ionescu.

23
OCT
2012
Parcuri pentru copii, parcuri pentru miscare, parcuri pentru educatie la final!

„Parcuri pentru copii, parcuri pentru miscare, parcuri pentru educatie" - editia a III-a s-a incheiat!

        D.J.S.T Constanta si Inspectoratul Scolar Judetean Constanta au organizat proiectul sportiv - educativ „Parcuri pentru copii, parcuri pentru msscare, parcuri pentru educatie"/ editia III-a, in perioada 18-19.10.2012, la Complex Sportiv Tomis Constanta si in Parcul Tabacarie Constanta.

      Scopul proiectului a fost implementarea activitatilor fizice in parcuri si atragerea copiilor catre miscare prin joc. Actiunile sportive au fost deschise cu o repriza de dans, apoi au urmat jocurile dinamice si stafetele, finalul revenind tot dansului.

      Partciparea elevilor din clasa pregatitoare si clasa I a fost numeroasa alaturi de voluntari, profesori de educatie fizica, de invatatori si de parinti. Unitatile scolare ce au raspuns prezent au fost: CSS 1 Constanta  cu cadre didactice specializate, Scoala nr.30 „Ghe Titeica", Scoala nr.4, Scoala nr.5 „Nicolae Iorga" , Scoala nr.2, Scoala "Constantin Bratescu", Scoala Nr 29 "Mihai Viteazul", Scoala "Remus Opreanu", Scoala Nr.6 "N.Titulescu", Scoala "B.P. Hasdeu", Scoala „Jean Bart" Constanta.

D.J.S.T Constanta a premiat toti copii cu dulciuri si racoritoare.

Parteneri in acest proiect: Primaria Municipiului Constanta si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Constanta.

Entuziasmul copiilor dar si a tuturor celor implicati ne da satisfactia reusitei acestui proiect si ne obliga sa extindem activitatile in toate zonele Constantei si nu numai.

Felicitari !!!! Voluntarilor, colegilor din DJST Constanta, profesorilor, invatatorilor, parintilor si mai ales COPIILOR.

23
OCT
2012
Facilitati pentru ONG-uri si companii

         Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu CENTRAS Constanta invita reprezentantii organizatiilor neguvernamentale constantene la o intalnire dedicata promovarii de

"Facilitati pentru ONG-uri si companii"!

 care va avea loc in data de 29 octombrie 2012 la Hotelul Sport de pe str. Mircea cel Batran, intre orele 10:30 si 12:30.

 Participand la aceasta intalnire veti putea:

  • Sa cunosteti care sunt mecanismele fiscale propuse de Coalitia pentru Sprijinirea Filantropiei Individuale;
  • Sa deveniti parteneri în campania nationala de advocacy "Sprijinirea filantropiei prin obținerea facilit„ților fiscale pentru donatori";
  • Sa contribuiti la elaborarea unei strategii de promovare a facilitatilor catre decidenti.

         Actiunea  face parte dintr-o campanile de advocacy coordonata la nivel national de United Way Romania, in cadrul proiectului "Sprijinirea filantropiei in Romania prin donatie individuala", cu sprijin din partea CEE Trust si derulat in parteneriat cu Asociatia pentru relatii comunitare, Centrul de resurse pentru participare publica, Fundatia pentru dezvoltarea societatii civile, Fundatia Romano - Americana si Fundatia Soros.

         Campania va mai cuprinde si o intalnire eveniment cu candidati   la  alegerile generale, pentru prezentarea facilitatilor propuse si  pentru obtinerea angajarii acestora in promovarea in Parlament a unor acte normative in consecinta. Inalnirea va fi un prilej de a promova si rolul important al organizatiilor neguvernamentale ca partener social pentru rezolvarea problemelor din comunitati, precum si necesitatea sprijinirii activiltatilor lor. Data si locul acestei a doua intalniri va fi anuntata ulterior.

Informatii detaliate privind propunerile de facilitate pot fi gasite in documentele atasate.

Date de contact pentru confirmarea participarii (prin formularul atasat):

Mihaela Carutasu: 0741-312816, mihaela.carutasu@centras-constanta.ro

Ionica Bucur: 0744-332683, office@centras-constanta.ro

Descarca fisier atasat: Propunere politica publica
Descarca fisier atasat: Formular inscriere
Pagini (63) Prima Inapoi ... 9 10 11 12 13 ... Inainte Ultima