Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (62) Prima Inapoi ... 9 10 11 12 13 ... Inainte Ultima
23
OCT
2012
Parcuri pentru copii, parcuri pentru miscare, parcuri pentru educatie la final!

„Parcuri pentru copii, parcuri pentru miscare, parcuri pentru educatie" - editia a III-a s-a incheiat!

        D.J.S.T Constanta si Inspectoratul Scolar Judetean Constanta au organizat proiectul sportiv - educativ „Parcuri pentru copii, parcuri pentru msscare, parcuri pentru educatie"/ editia III-a, in perioada 18-19.10.2012, la Complex Sportiv Tomis Constanta si in Parcul Tabacarie Constanta.

      Scopul proiectului a fost implementarea activitatilor fizice in parcuri si atragerea copiilor catre miscare prin joc. Actiunile sportive au fost deschise cu o repriza de dans, apoi au urmat jocurile dinamice si stafetele, finalul revenind tot dansului.

      Partciparea elevilor din clasa pregatitoare si clasa I a fost numeroasa alaturi de voluntari, profesori de educatie fizica, de invatatori si de parinti. Unitatile scolare ce au raspuns prezent au fost: CSS 1 Constanta  cu cadre didactice specializate, Scoala nr.30 „Ghe Titeica", Scoala nr.4, Scoala nr.5 „Nicolae Iorga" , Scoala nr.2, Scoala "Constantin Bratescu", Scoala Nr 29 "Mihai Viteazul", Scoala "Remus Opreanu", Scoala Nr.6 "N.Titulescu", Scoala "B.P. Hasdeu", Scoala „Jean Bart" Constanta.

D.J.S.T Constanta a premiat toti copii cu dulciuri si racoritoare.

Parteneri in acest proiect: Primaria Municipiului Constanta si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Constanta.

Entuziasmul copiilor dar si a tuturor celor implicati ne da satisfactia reusitei acestui proiect si ne obliga sa extindem activitatile in toate zonele Constantei si nu numai.

Felicitari !!!! Voluntarilor, colegilor din DJST Constanta, profesorilor, invatatorilor, parintilor si mai ales COPIILOR.

23
OCT
2012
Facilitati pentru ONG-uri si companii

         Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu CENTRAS Constanta invita reprezentantii organizatiilor neguvernamentale constantene la o intalnire dedicata promovarii de

"Facilitati pentru ONG-uri si companii"!

 care va avea loc in data de 29 octombrie 2012 la Hotelul Sport de pe str. Mircea cel Batran, intre orele 10:30 si 12:30.

 Participand la aceasta intalnire veti putea:

  • Sa cunosteti care sunt mecanismele fiscale propuse de Coalitia pentru Sprijinirea Filantropiei Individuale;
  • Sa deveniti parteneri în campania nationala de advocacy "Sprijinirea filantropiei prin obținerea facilit„ților fiscale pentru donatori";
  • Sa contribuiti la elaborarea unei strategii de promovare a facilitatilor catre decidenti.

         Actiunea  face parte dintr-o campanile de advocacy coordonata la nivel national de United Way Romania, in cadrul proiectului "Sprijinirea filantropiei in Romania prin donatie individuala", cu sprijin din partea CEE Trust si derulat in parteneriat cu Asociatia pentru relatii comunitare, Centrul de resurse pentru participare publica, Fundatia pentru dezvoltarea societatii civile, Fundatia Romano - Americana si Fundatia Soros.

         Campania va mai cuprinde si o intalnire eveniment cu candidati   la  alegerile generale, pentru prezentarea facilitatilor propuse si  pentru obtinerea angajarii acestora in promovarea in Parlament a unor acte normative in consecinta. Inalnirea va fi un prilej de a promova si rolul important al organizatiilor neguvernamentale ca partener social pentru rezolvarea problemelor din comunitati, precum si necesitatea sprijinirii activiltatilor lor. Data si locul acestei a doua intalniri va fi anuntata ulterior.

Informatii detaliate privind propunerile de facilitate pot fi gasite in documentele atasate.

Date de contact pentru confirmarea participarii (prin formularul atasat):

Mihaela Carutasu: 0741-312816, mihaela.carutasu@centras-constanta.ro

Ionica Bucur: 0744-332683, office@centras-constanta.ro

Descarca fisier atasat: Propunere politica publica
Descarca fisier atasat: Formular inscriere
23
OCT
2012
Succes voleiului constantean!

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta ureaza MULT SUCCES echipelor de volei masculin si feminin ce debuteaza in Liga Campionilor!

Hai Constanta! Hai CS Volei 2004 Constanta! Hai CVM Tomis Constanta!

04
OCT
2012
Constanta Fluiera Fault!

AIESEC Constanta in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta are placerea sa va invite sambata, 6 octombrie, incepand cu orele 14.00 (punct de intalnire - Tomis Mall), la cel mai important mars de responsabilizare sociala

Constanta Fluiera Fault.  

Va asteptam, de asemenea, sa va inscrieti si la targul de workshop-uri (sesiuni interactive de aproximativ 1 ora si 30 minute) din finalul evenimentului, accesand formularul de pe pagina http://aiesecconstanta.ro/cff/despre-aiesec/.

 

26
SEP
2012
Stagiu Formare si Calificare Instructori Sportivi

Federatia Romana Sportul pentru Toti organizeaza un nou stagiu de formare si calificare pentru instructori sportivi 

In perioada 18 - 23 noiembrie2012, se desfasoara in cadrul Clubului Lotus Bucuresti (zona City Mall - Str.Padesu nr.2)

"Stagiu de formare, calificare Instructori sportivi Sportul pentru Toti ".

Vor avea loc ore practice si teoretice conduse de lectori specializati incepand cu data de 18.11.2012 cu participare la conventia Welness Show 2012 (locatie Romexpo Bucuresti) urmand ca din data de 19.11.2012 sa incepeti cursurile teoretice si practice la Clubul Lotus Bucuresti.

Conditii de participare:

- Absolvent liceu cu diploma de bacalaureat

- Abilitati de comunicare si organizare

- Aptitudini fizice si conditie fizica corespunzatoare

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati:
Federatia Romana Sportul pentru Toti
Adresa:  Str. Vasile Conta, Nr. 16, Sector 2 Bucuresti
E- mail: sportulpentrutoti@yahoo.com
Numar Telefon: 0318053637 / 0744.753.220

Pagini (62) Prima Inapoi ... 9 10 11 12 13 ... Inainte Ultima