Acasa » Informatii generale » Presa » Comunicate de presa

Pagini (38) Prima Inapoi ... 9 10 11 12 13 ... Inainte Ultima
31
MAI
2013
Comunicat de presa Cupa Gradinitelor

          Cu ocazia zilei de 01 iune 2013, Ziua Internationala a Copilului, DIRECTIA JUDETEANA PENTRU SPORT SI TINERET Constanta in parteneriat cu CLUBUL SPORTIV ADMAR Costinesti, organizeaza sambata, 01 iunie 2013, cu incepere de la ora 12:30, "CUPA GRADINITELOR", eveniment ce va avea loc la Baza Sportiva Pescarus din Mangalia.

Copiii se vor intrece la diferite stafete si meciuri si vor avea parte de multe cadouri si surprize oferite de organizatori.

Vor participa aproximativ 100 copii, sportivi ai CS ADMAR.

31
MAI
2013
Comunicat de presa Cupa "Telefonul Copilului"

             Cu ocazia zilei de 01 iunie, ziua dedicata copiilor de pretutindeni - 528 de copii cu varste cuprinse intre 5 si 10 ani, respectiv 44 de echipe de mini-baschetbalisti se vor intrece in 10 orase din tara, pentru a castiga CUPA „TELEFONUL COPILULUI", o competitie cu semnificatie speciala, care isi propune sa promoveze in randul celor mici sportul, spiritul competitional si  respectarea drepturilor copilului.

          Initiativa Asociatiei "Telefonul Copilului" se afla la cea de-a treia editie, bucurandu-se de sprijinul Ambasadei Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti, impreuna cu care Asociatia Telefonul Copilului a inițiat și implementat multiple proiecte pentru susținerea creșterii armonioase a copiilor, pentru o copilarie fara grijile oamenilor mari.

Ambasada Olandei felicita Asociatia Telefonul Copilului pentru implementarea acestui proiect deosebit. Evenimentele sportive organizate pentru copii, in toata tara, vor atrage atentia asupra drepturilor copiilor. Olanda este angajata sa apere si sa promoveze aceste drepturi in toata lumea, inclusiv in Romania. Ambasadorul Matthijs van Bonzel a declarat: "Ma bucur ca problematica drepturilor copiilor se bucura de atentia cuvenita si din partea organizatiilor din Romania, ca cea care implementeaza proiectul Competitia baschetbalistica  Telefonul Copilului. Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, sarbatorita la 1 iunie, doresc sa urez tuturor copiilor din Romania o copilarie fericita, sanatoasa, petrecuta in siguranta."

          Initiativa Asociatiei "Telefonul Copilului" nu ar fi devenit realitate fara parteneri de nadejde ai organizatiei precum: Federatia Romana de Baschet, Romtelecom, Cosmote, Mega Image si Brenntag Romania, carora le multumim pentru continuitatea demersului lor. De asemenea, multumim cluburilor sportive care au intrat in competitie si care vegheaza la dezvoltarea armonioasa a copiilor prin sport!

         Cupa „Telefonul Copilului" 2013 va fi disputata in cea de-a treia editie in 10 orase: Dej, Cluj, Arad, Sighetu-Marmatiei, Bucuresti, Radauti, Mangalia, Constanta, Brasov, Botosani. In total, 528 de copii, cu varste intre 5 si 10 ani, impartiti in 44 de echipe, isi vor sarbatori ziua prin sport, luptand pentru castigarea trofeului.

         Cu aceasta ocazie, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, impreuna cu Clubul Sportiv Admar, va invita sa luati parte la desfasurarea evenimentului care va avea loc sambata, 1 IUNIE 2013, la ora 9:00, la Baza Sportiva Pescarus din Mangalia.

Festivitatea de Premiere va avea loc la ora 11:45 si va fi oficiata de Consulul Onorific al Ambasadei Olandei la Bucuresti, Excelenta Sa, domnul Dan Coman.

30
MAI
2013
Comunicat de presa Turul Dobrogei 2013

             Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Federatia Romana de Ciclism si Triatlon si CS Bilal 2000 organizeaza in acest an cursa ciclista

"Turul Dobrogei editia a VII-a".

            "Turul Dobrogei" se inscrie in seria activitatilor cu traditie in aceasta ramura sportiva si are ca participanti categoriile de varsta: juniori mari, AU 23 si Elite. 

Evenimentul va avea loc in perioada 30.05 - 02.06.2013, incepand cu orele 10:00, dupa urmatorul program:

Etapa a I-a - JOI 30.05.2013

09:30 - 10:00 Etapa Prolog, 5 km: Sala Sporturilor - b-dul Tomis - b-dul Mamaia - Statiunea Mamaia - Sosire, ultimul sens giratoriu de la Hotel Caraiman.

10:00 - 14:00 - Contratimp individual in statiunea Mamaia - Plecare de la Hotel Caraiman - Sosire la Aqua Magic .

15:30 - 19:00 - Etapa a I-a, 85 km: Start Tehnic 85 km - Primaria Cumpana - Lazu - Agigea - Eforie Nord - Eforie Sud - Tuzla - intersectie Costinesti - 23 August - intrare in primul sens giratoriu din Mangalia si retur Cumpana.

Etapa a II-a VINERI 31.05.2013

10:00 - 10:30  -  Start Festiv: Sala Sporturilor - Autogrup Sud Constanta - Sala Sporturilor - b-dul Tomis - b-dul Ferdinand - b-dul 1 Decembrie 1918 - b-dul 1 Mai - soseaua Mangaliei - sosire Autogrup Sud Constanta .

10.30 - 14.00 - Start Tehnic 130 km: Constanta DN 39 (borna km 5 + 500 m) - Lazu - Agigea - Techirghiol - Movilita - Topraisar - Amzacea - Comana - Negru Voda - Cotu Vaii - Albesti - Mangalia - 23 August - intersectie Costinesti - Tuzla - Eforie Sud - Eforie Nord - Agigea - Lazu - Constanta (sosire borna km 6).

Etapa a III-a SAMBATA 01.06.2013

10:00  are loc Startul Festiv pentru cursa de 120 km la Sala Sporturilor

Traseu: Sala Sporturilor - b-dul Aurel Vlaicu - DN 3 service Andromeda

10 :30 - 14 :00 are loc Startul Tehnic: Valul lui Traian DN 3 - Ciocarlia de Sus - Ciocarlia de Jos - Viisoara - Pietreni - Deleni - Adamclisi - Urluia (intoarcere) Adamclisi - Deleni - Pietreni - Valul lui Traian - service Andromeda.

Etapa a IV-a DUMINICA 02.06.2013

09:30 - 10:00 - Start Festiv : Sala Sporturilor - b-dul Tomis - b-dul Aurel Vlaicu - Campus Universitatea „Ovidius" Constanta .

10:00 - 12:30 - Start Tehnic 70 km: str. Dispensarului (Tomis Nord)  -  Campus Universitar - b-dul Aurel Vlaicu - b-dul Tomis si retur.

12:30 - 13:00  Plecare in pluton compact spre Sala Sporturilor Constanta.

Campus Universitar - b-dul Aurel Vlaicu - b-dul Tomis - Sala Sporturilor Constanta.

Sedinta tehnica va avea loc in ziua de 29.05.2013  cu incepere de la ora 19:00 in cadrul Restaurantului Sport Constanta.

             Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta este direct implicata in sustinerea sportului romanesc si a apreciat si incurajat intotdeauna victoriile sportivilor nostri. Cu aceasta ocazie, institutia noastra ureaza tuturor participantilor la aceasta competitie rezultate favorabile si aprecieri pentru calitatile si efortul depus!

30
MAI
2013
Comunicat de presa "Cupa 1 Iunie"

           Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Constanta si cu structurile sportive constantene organizeaza, la solicitarea acestora, Cupa „1 Iunie", in perioada 30 mai - 6 iunie 2013, in diferite locatii din judetul Constanta.

           Proiectul se adreseaza copiilor cu varsta pana in 14 ani din diverse cluburi sportive, gradinite si unitati scolare, obiectivul principal vizat fiind implementarea programelor de activitati fizice: stafete, jocuri de miscare si jocuri dinamice, baby baschet, minihandbal, fotbal, arte martiale, inot, box, sportul pentru copii cu dizabilitati, fotbal pe nisip, dar si un concurs de castele de nisip, lupte, squash, bowling), realizate in diferite locatii sub indrumarea mai multor profesori  voluntari.

           „Cupa 1 Iunie este unul din proiectele Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta foarte dragi mie, cu atat mai mult cu cat ii antreneaza pe micii sportivi in diverse activitati care ii incita sa intre in competitie si sa urmeze cu strictete fair-play-ul sportiv. Se dedica complet atunci cand practica sportul preferat si e de admirat la ei spiritul de echipa si faptul ca se incurajeaza reciproc! Mi-as dori ca toti parintii sa considere sportul un capitol important din viata copiilor lor, iar pentru 1 iunie le doresc din suflet tuturor copiilor „La multi ani" si o viata plina de aventuri frumoase!", a declarat domnul Claudiu Daniel Teliceanu, Directorul Executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta.

           Participantii si partenerii nostri, in egala masura, in acest proiect, sunt: Gradinita nr.6 din Constanta, Gradinita „Guliver" din Constanta, Liceul „Ion Podaru"din Ovidiu (doar clasele pregatitoare),  Scoala „Jean Bart" din Constanta, Scoala „D. Hurmuzescu" Garliciu,  C.S.S. Medgidia, C.S. „Happy Kids" Medgidia, C.S. „Admar" Costinesti, Palatul Copiilor Constanta, C.S. Mangalia, C.S. „Admar" Costinesti, A.J. Baschet, A.J. Rugby, Scoala Speciala nr. 1 din Constanta, Centrul „Maria Montessori" din Constanta, Fundatia „Giovanni Bosco" din Constanta, C.S. Aikido Eforie, Gradinita „Luminita" din Lumina, Scoala „Grigore Moisil" din Navodari, Primaria Comunei Cumpana si Asociatia Jurnalistilor din Sport Constanta.

24
MAI
2013
Comunicat de presa Jocurile Nationale Paralimpice si Trofeul Litoral

          Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, alaturi de Comitetul National Paralimpic prin Asociatia Judeteana Constanta a Sportului pentru Persoane cu Handicap, in parteneriat cu Primaria Constanta, Fundatia pentru Promovarea Sportului de Performanta Constanta, Asociatia Judeteana de Atletism, Asociatia Judeteana de Baschet si Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", organizeaza in perioada 26 - 31 mai 2013, Jocurile Nationale Paralimpice si Trofeul "Litoral".

          "Vom avea sportivi din toata tara intrecandu-se la discipline, precum: atletism, tenis de masa, baschet, pescuit sportiv, sah, tir cu arcul si sky nautic. Suntem cu toate fortele aproape de ei si le dorim succes in brava lor incercare!", a declarat domnul Claudiu Daniel Teliceanu, directorul executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta

Programul competitiilor va fi urmatorul:

  • in perioada 26 - 30 mai 2013, ora 20:30, competitie de sah, hotel Flora din Mamaia;
  • 27 mai 2013, ora 10:00, competitia de atletism pe Stadion Farul din Constanta,
  • 27 mai, ora 14:00, tir cu arcul in comunca Corbu
  • 28 mai 2013, ora 09:00, tenis de masa, la Complexul Sportiv Tomis din Constanta
  • 29 si 30 mai, ora 09:00, baschet unificat, la Complexul Sportiv Tomis Constanta
  • 29 mai, ora 09:00, sky nautic, baza nautica "Pinguin" din Mamaia.
Pagini (38) Prima Inapoi ... 9 10 11 12 13 ... Inainte Ultima