Acasa » Informatii generale » Presa » Comunicate de presa » Comunicate de presa 2012

Pagini (9) 1 2 3 ... Inainte Ultima
Comunicat de presa Festivalul Student Sport Fest

Va invitam sa participati la:

• Festivitatea de premiere a proiectului sportiv „Festivalul Student Sport Fest", ce va avea loc Duminica 16 decembrie 2012, orele 13,30 la Sala Sporturilor din Constanta;

si la:

• Masa rotunda ce va avea loc luni 17 decembrie 2012, ora 13,00 la Restaurantul Sport din Constanta, str. Cuza Voda, nr.28. Intalnirea are ca tema: desemnarea „Celor mai buni sportivi constanteni in anul 2012" /seniori si juniori;

Invitati: Claudiu Daniel Teliceanu - director DJST Constanta, Elena Frincu - membru COSR,  Mihail Orzan - director executiv adjunct DJST Constanta, consilieri sport DJST Constanta, impreuna cu  presedinti si directori de structuri sportive, antrenori si tehnicieni  constanteni.

Comunicat de presa Festivalul Student Sport Fest 2012

In perioada 10-16 decembrie 2012, DJST Constanta organizeaza

„FESTIVALUL STUDENT SPORT FEST" 2012.

Parteneri: Asociatia Judeteana de Fotbal, Asociatia Judeteana de Baschet, Asociatia Judeteana de Sah si Asociatiile Sportive Universitare,  Studentii de la Universitatea „Ovidius" Constanta, Universitatea Maritima Constanta si Universitatea „Andrei Saguna" Constanta, se vor intrece la futsal, baschet , tenis de masa, bowling si sah.

Eforturile lor vor fi recompensate de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta cu premii: cupe, diplome,tricouri si racoritoare.

Locatiile activitatilor sportive sunt: Sala Sporturilor, Palatul Copiilor si Lake View.

Programul activitatilor sportive pe site-ul www.dsjconstanta.ro

SUCCES!!!!!

Comunicat de presa Gala Voluntarului 2012

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, Departamentul Centrului de Voluntariat din cadrul ONG - CENTRAS Constanta, Centrul Europe Direct Constanta, Consiliul Judetean Constanta si Bibiloteca Judeteana Constanta cu sprijinul ORGANIZATIILOR NEGUVERNAMENTALE din Judetul Constanta si Casa de Moda LICOR organizeaza a saptea editie a Galei Voluntarului 2012.

Acest eveniment urmareste recunoasterea publica a meritelor celor mai activi voluntari din Constanta implicati in activitati neremunerate ce vin in folosul comunitatii constantene.

Semnificatia zilei de 5 decembrie: In anul 1985 Natiunile Unite au desemnat data de 5 decembrie ca Ziua internationala a Voluntarului. Aceasta zi este dedicata eforturilor celor care au adus o contributie importanta societatii prin oferirea timpului lor ca voluntari.

Natiunile Unite au invitat guvernele si organizatiile din toate tarile ca in fiecare an, pe 5 decembrie, sa desfasoare si sa promoveze activitati menite sa aduca multumiri voluntarilor si sa stimuleze o mai mare constientizare a contributiei acestora. Aceasta zi este deja aniversata in mai mult de jumatate din tarile lumii.

Anul acesta in cadrul galei vor fi prezente un numar de 14 ONG-uri implicate activ in viata comunitatii constantene prin proiecte si programe de calitate care valorizeaza resursa umana voluntara urmand a fi premiate la cele opt categorii de premii dupa cum urmeaza: Voluntarul anului, Coordonatorul de voluntari al anului, Voluntarul junior al anului, Voluntarul senior al anului, Organizatia anului, Institutia de invatamant a anului, Jurnalistul anului si Compania anului. Pe langa aceste premii se vor decerna si alte doua premii speciale. Momentele artistice vor fi realizate de catre voluntarii membrii ai organizatiilor de tineret nonguvernamentale.

Evenimentul are loc in cadrul Bibliotecii Judetene "I.N.Roman", 5 decembrie 2012, incepand cu ora 16.00.

CASTIGATORII GALEI VOLUNTARULUI - 5 decembrie 2012:

1. Castigator  "Voluntarului Anului 2012 " - Liana Naum - Corpul voluntarilor Garzii Nationale de mediu - 93,75 pct;

2. Castigator „Voluntarul junior al anului 2012" - Camelia Raluca Mares  - ONG ECOWATCH - 90 pct;

3. Castigator „Voluntarul senior al anului 2012" - Iulia Cristina Besnea - Comitetul National Roman pentru Drepturile copilului-filiala Constanta - 92,25 pct;

4. Castigator „Coordonatorul de Voluntari  2012" - Cristina Cerchia - Societatea Nationala Crucea Rosie de  filiala Constanta - 90 pct;

5. Castigator    „ Organizatia 2012" - Organizatia Nonguvernamentala Ecologista Mare Nostrum - 100 pct

6. Castigator „Institutia de Invatamant 2012" - Scoala nr. 28 - Dan Barbilian - 90,75 pct;

7. Castigator Jurnalistul  Anului 2012 - Tocitu Adelina (Radio Constanta) - nominalizare World Vision Romania - 76,25 pct;

8. Castigator  Jurnalistul  Anului 2012  presa scrisa - Olivia Bucioasa - nominalizare Corpul Voluntarilor Garzii Nationale de Mediu-Constanta - 64 pct;

9. Castigator  Compania Anului 2012 - SC X -ACT Consulting SRL - nominalizare Asociatia copiilor si tinerilor cu diabet din judetul Constanta - Sweet Land - 88,75 pct;

10. Castigator Voluntar prin Sport - ION GEMBASANU - Asociatia Judeteana pentru Sport a Persoanelor pentru Handicap Constanta - 100 pct.

NOI
Comunicat de presa "Dobroge, Vatra de Foclor"

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Asociatia Culturala a Coregrafilor, Scenografilor, Artistilor Liber Profesionisti si Amatori cu sprijinul Doamnei Primar Daniela Ancuta Belu si a Primariei Comunei Mihail Kogalniceanu implementeaza a treia editie a

Festivalului „Dobroge, Vatra de Foclor".

Scopul festivalului fiind acela de a stimula creativitatea artistica a copiilor si tinerilor din intreaga tara in domeniul cantecului si portului popular traditional national, artei si audiovizualului.

Pe perioada a doua zile, mai mult de 400 de tineri vor participa la acest Festival, unde vor reprezenta proturile si cantecele traditionale din zonele de origine.

Perioada 30 noiembrie - 01 decembrie 2012, orele 17.00 - 21.30, gazda fiind CENTRUL CULTURAL din Comuna Mihail Kogalniceanu, accesul spectatorilor fiind liber.

Dintre acestia amintim - Ansamblurile si Grupurile vocale - „FII DOBROGEI", „Draguta Silistea", „Mugurasii" - Ovidiu, „Doruletul"; Yildizlar, Hirstafea, VANGHELISMO si Prietenia  - Mihail Kogalniceanu.

In recital - invitati - Elena Ionescu Cojocaru, Georgeta Nichifor, Ion Ionita, Victoria Vlase, Didi Odagiu, Enilia Marinus, Florin Racoci.

Proiectul este finantat de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia judeteana pentru Sport si Tineret Constanta.

Activitatile au fost realizat cu sprijinul si colaborarea - Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Centrul Cultural Judetean „Teodor T. Burada" Scoala Populara de Arte si Meserii - Constanta.

NOI
Comunicat de presa Crosul 1 Decembrie

DE 1 DECEMBRIE - ZIUA NATIONALA A ROMANIEI, CONSTANTENII SARBATORESC IMPREUNA - PRIN SPORT !

Doar cateva zile ne mai despart de debutul celei de a XIII-a editii a "Crosului 1 DECEMBRIE" manifestare sportiva pregatita pentru cetatenii orasului nostru din suflet, la initiativa Directiei Judeteane pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Liceul International de Informatica Constanta .

Ajuns la a XIII-a Editie "Crosul 1 DECEMBRIE"  isi propune sa se inscrie in seria activitatilor cu traditie dedicata sportului pentru toti si are drept scop  constientizarea necesitatii adoptarii unui stil de viata activ si sanatos, prin practicarea permanenta a sportului .

Evenimentul va avea loc in data de 01 decembrie 2012, incepand cu orele 10:00.

Va invitam sa participati la conferinta de presa care va avea loc in ziua de 29.11.2012   ora 1100  la Liceul International de Informatica Constanta.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta este direct implicata in sustinerea sportului romanesc si cu aceasta ocazie ureaza tuturor participantilor la aceasta competitie rezultate favorabile si aprecieri pentru calitatile si efortul depus.

Pagini (9) 1 2 3 ... Inainte Ultima