Acasa » Informatii generale » Presa » Comunicate de presa » Comunicate de presa 2012

Pagini (9) Prima Inapoi ... 3 4 5 6 7 ... Inainte Ultima
28
AUG
2012
Comunicat de presa CNE

    Consiliul National al Elevilor cu sprijinul si in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Inspectoratul Scolar Judetean Constanta au premiat participantii la a doua editie a Scolii de Vara -

„Consiliul National al Elevilor - Factor al Democratismului Educational".

     Scoala de vara s-a desfasurat in perioada 20 august - 26 august 2012, gazda fiind Centrul de Agrement Eforie Sud „New Paradise" aflat in administrarea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta.

   Beneficiari ai acestor activitati au fost 110 persoane - membrii ai echipelor de conducere din fiecare Consiliu Judetean al Elevilor impreuna cu profesorii - formatori.

    Activitatile din cadrul proiectului au vizat:

 • Invitati si  vorbitori, sesiuni facilitate de parteneri ONG ai CNE
 • Expo - project - show
 • Treasure Hunt
 • Activitati de teambuilding si dezvoltare personala
 • Ateliere tematice de planificare
 • Jocuri si concursuri
 • Activitati pe plaja si de socializare

La aceasta editie au participat membrii din urmatoarele Consilii Judetene: ALBA, ARAD, ARGES, BACAU, BISTRITA - NASAUD, BRASOV, BUCURESTI, BUZAU, CARAS-SEVERIN, CLUJ, COVASNA, DAMBOVITA, GALATI, GORJ, GALATI, HUNEDOARA, ILFOV, IASI, MARAMURES, MEHEDINTI, MURES SATU-MARE, SALAJ, SIBIU, TELEORMAN, TIMIS, TULCEA, VALCEA, VRANCEA, OLT, TULCEA si CONSTANTA.

24
AUG
2012
Comunicat de presa "Jocurile Sportive Mangalia 2012"

     In perioada 20 august - 02 septembrie 2012, la initiativa Clubului Sportiv Mangalia si Primaria Mangalia, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Federatiile pe ramura de sport organizeaza

„Jocurile Sportive Mangalia 2012" pe plaja.

         Gazdele activitatilor sportive sunt Plaja Laguna din Mangalia si Casa Armatei Mangalia, dupa urmatorul program:

 • 20-22.08 ora 10,00 Cupa Mangalia pe plaja/lupte
 • 25-26.08 ora 10,00 Campionat National pe plaja/lupte
 • 21-22.08 ora 12,00 Yachting
 • 25-26.08 ora 08,30 Rugby pe plaja
 • 25-26.08 ora 09,00 Volei pe plaja
 • 27.08-01.09 ora 17,00 Box pe plaja
 • 29.08-01.09 ora 12,30 Sah/Casa Armatei
 • 29.08-02.09 ora 13,00 Fotbal pe plaja

 Finantarea activitatilor sportive este asigurata de DJST Constanta, Clubul Sportiv Mangalia si Primaria Mangalia

 Succes participantilor!

22
AUG
2012
Comunicat de presa Memorialul Toni Alexe

        In perioada 24-26 august 2012 Asociatiei Judetena de Baschet Constanta si BC Athletic Constanta, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta organizeaza

Memorialul „Antonio Alexe" -  editia VI-a.

        Programul turneului: 23.08 - ora 18,00 Sedinta tehnica si conferinta presa / Complex Sportiv Tomis; 24,25,26.08 - ora 09,30 si 16,30/Complex Sportiv Tomis; 26.08 - ora 16,00 si 17,30/Sala Sporturilor - finale.

      Structurile sportive care au raspuns prezent la aceasta competitie: BC Athletic, CSS nr.1 Constanta, CS Phoenix Constanta, CS Fly OC, CS Axiopolis Cernavoda.

        Premierea se va face de foste glorii ale baschetului si personalitati ale judetului Constanta.

Va asteptam alaturi de noi si de spiritul unui mare baschetbalist: Antonio Alexe!

21
AUG
2012
Comunicat de presa "Summer Camp"

      Uniunea Studentilor din Romania cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Federatia Romana Sportul pentru Toti, desfasoara pe perioada sezonului estival proiectul „SUMMER CAMP 2012".

        „SUMMER CAMP 2012" este un proiect cu aplicare nationala ce are ca finalitate implicarea tinerilor aflati in Statiunea Costinesti in diferite activitati - de petrecere a timpului liber, sport , sanatate, traininguri, cultura.

       Pe plajele din Localitatea Costinesti, zilnic se desfasoara turnee de fotbal si volley pe plaja, dimineata instructorii oferind tinerilor si studentilor, inviorarea de dimineata.

     Voluntarii Asociatiei - Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti, desfasoara activitati privind educatia sanatoasa a tinerilor prin care sunt promovate aspectele cotidiene cu care se confrunta tinerii: consumul de tutun, alcool, sedentarismul. Totodata, acestia acorda o deosebita atentie educatiei sexuale contraceptive.

      In cadrul „Summer Camp 2012" sunt organizate o serie de traininguri cu scopul dezvoltarii personale a participantilor. Trainingurile sunt axate pe nevoile de dezvoltare personala ale studentilor si tinerilor si aduc un aport semnificativ prin tehnici de educatie non-formala care pun in valoare aptitudinile studentilor si tinerilor participanti.

     In final, pe linie de cultura si distractie, in cadrul proiectului „Summer Camp 2012" nu lipsesc muzica buna, serile de karaoke, concertele sau serile Academiei de Folk si Muzici Bune - unde tinerii talentati au prilejul de a impartasi aceasta pasiune si cu alti iubitori de muzica.

    Activitatile desfasurate in acest sector sunt pe gustul studentilor si tinerilor, fiind si un cadru de manifestare a talentelor si pasiunilor.

17
AUG
2012
Comunicat de presa "Petrece vara la mare"

       Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Asociatia Studentilor si Medicilor Voluntari, Radio Romania Junior, Radio KIDS si Federatia Romana de Rugby, implementeaza in perioada 12 august - 03 septembrie Tabara Tematica „Petrece Vara la Mare".

         Prin aceasta tabara DJST Constanta cu sprijinul partenerilor si-a propus sa ofere tinerilor alte perspective cu privire la petrecerea timpului liber. Astfel prin intermediul jocului mai mult de 500 de tineri sositi in Centrele de Agrement aflate in administrarea DJST Constanta, vor fi implicati in diferite turnee sportive si jocuri de grup, ateliere tematice, jocuri marinaresti, jocuri ce au ca scop stimularea creativitatii si imaginatiei tinerilor.

       Activitatile si jocuri vor contribui la dezvoltarea personala a participantilor, punand accentul pe abilitati precum: abilitati de vorbire; abilitati legate de viata sociala (socializare); abilitati legate de gandire; abilitati de lucru in echipa; Abilitati de management personal. 

 

Pagini (9) Prima Inapoi ... 3 4 5 6 7 ... Inainte Ultima