Acasa » Informatii generale » Presa » Comunicate de presa » Comunicate de presa 2012

Pagini (9) Prima Inapoi ... 2 3 4 5 6 ... Inainte Ultima
14
SEP
2012
Comunicat de presa Lansare carte canotaj

     Va invitam sa participati la lansarea de carte „Canotajul constantean in centre olimpice" autor Virgil Stefanescu, Sambata 15 septembrie 2012 ora 12,00, la Centrul Olimpic Navodari.

      Invitati: Elisabeta Lipa - presedinte FR Canotaj si multipla campioana olimpica, Ioana Badea - campioana olimpica; Doina Ispas - campioana olimpica, Elena Frincu - membru COSR, Claudiu Daniel Teliceanu - director DJST Constanta, Mihail Orzan - director executiv adjunct DJST Constanta impreuna cu presedinti de cluburi constantene, antrenori, tehnicieni care si-au dedicat o viata canotajului constantean.

12
SEP
2012
Comunicat de presa "Criteriul Juniorilor"

           Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Federatia Romana de Ciclism si Triatlon si CS Bilal 2000, organizeaza in acest an cursa ciclista "Criteriul juniorilor si Campionatul National de amatori - Ciclism".

"Criteriul juniorilor si Campionatul National de amatori" isi propune sa se inscrie in seria activitatilor cu traditie in aceasta ramura sportiva  si are drept scop selectia si promovarea tinerilor ciclisti, dar si constientizarea necesitatii adoptarii unui stil de viata activ si sanatos, prin practicarea permanenta a sportului, mersul pe bicicleta fiind si o modalitate de a contribui la protejarea mediului inconjurator.

Evenimentul va avea loc in perioada 14-16, septembrie 2012, incepand cu orele 10:00, dupa urmatorul program:

14.09.2012

Incepand cu ora 10.00, se va da startul de Contratimp individual , Etapa I, plecarile realizandu-se de la Hotel Caraiman (b-dul Mamaia din statiunea Mamaia)  - Aqua Magic si retur

15.09.2012

Incepand cu ora 10.00, se va da startul in Etapa II, pe traseul Agigea - Techirghiol - Negru Voda ,pe o distanta de 70 km. plecarile realizandu-se de la borna kilometrului 1 DN 38 .

16.09.2012

Incepand cu ora 10.00, se va da startul in Etapa III, pe traseul Str. Dispensarului (Tomis Nord) - Campus Universitar - b-dul Aurel Vlaicu ,pe o distanta de 40 km.

        Sedinta tehnica va avea loc in ziua de 13.09.2012  cu incepere de la ora 19.30 in sala de conferinta a hotelului Suceava din statiunea Eforie Sud.

         Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta este direct implicata in sustinerea sportului romanesc si a apreciat si incurajat intotdeauna victoriile sportivilor nostri. Cu aceasta ocazie, institutia noastra ureaza tuturor participantilor la aceasta competitie rezultate favorabile si aprecieri pentru calitatile si efortul depus.

11
SEP
2012
Comunicat de presa proiecte vara 2012

        Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta a desfasurat o serie de proiecte pe diferite domenii de interes in perioada 27 august - 10 septembrie 2012.

Astfel:

1. „Calitate in Formarea elevilor din Consiliul National al Elevilor -CNE, rin Inovarea si utilizarea metodelor de educatie nonformala" - proiect ce s-a defasurat in perioada 2 - 6 septembrie, gazda fiind HOTEL SPORT unde 40 de persoane - membrii CNE si formatori au pus bazele unor metodologii necesare atat in alegerea noilor structuri de conducere la nivel national si local, cat si in realizarea de ateliere de lucru in care s-au identificat metode nonformale in formarea tinerilor necesare a creste calitatea acestui act necesar pentru dezvoltarea Consiliului National al Elevilor;

2. „Festivalul Tineretii" - proiect desfasurat in parteneriat cu Asociatia Daria'S in perioada 27 august - 02 septembrie - proiect ce a reunit 400 de tineri din toata tara in cadrul unui festival al portului si obiceiurilor traditionale. Locatia fiind teatru de vara din statiunea Jupiter.

3. Scoala de vara „Tanar European" - desfasurat in perioada 04 septembrie - 10 septembrie - Centrul de Agrement 2 Mai si Eforie Sud „New Paradise - proiectul a reunit mai mult de 200 de persoane ce au fost formate pe diferite realitati ale Uniunii Europene - management de proiect, linii de finantare, diferite forme de asociere;

4. Scoala de vara „Cetatean Activ pentru Comunitatea TA" - desfasurat in perioada 04 septembrie - 10 septembrie - Centrul de Agrement Eforie Sud - a reunit mai mult de 230 de persoane, proiectul a vizat instruirea tinerilor astfel incat acestia sa devina cetateni activ pentru comunitatilor lor de origine.

5. Tabara Tematica „Petrece Vara la Mare" - proiect ce a presupus implementarea de activitati de petrecere a timpului liber pentru mai mult de 500 de tineri prezenti in cele doua centre de agrement Eforie Sud si 2 Mai. Activitatile au constat in: activitati tip concurs, jocuri socio-educative, jocuri de plaja - marinaresti, seri tematice, ateliere de lucru, pictura, concurs de pictura si fotografie pe nisip. Perioada de implementare - 12 august - 03 septembrie 2012 - beneficiari fiind tineri prezenti in cele doua centre.

Proiectele au fost finantate de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta.

06
SEP
2012
Comunicat de presa tabere 2012

        Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta implementeaza in perioada 04 - 10 septembrie 2012, doua scoli de vara la care participa mai mult de 430 de tineri sositi din toata tara.

       Cele doua scoli de vara - „Tanar European" si „Cetatean Activ pentru Comunitatea Ta" vizeaza instruirea tinerilor pe diferite elemente ce tin de managementul de proiect si aplicabilitatea acestor proiect pe diferite linii de finantare oferite de catre Uniunea Europeana; al doilea proiect are ca obiective dezvoltare de abilitati in ceea ce priveste exercitarea principalelor drepturi cetateni astfel incat tanarul participant sa se implice activ in viata comunitatii din care provine.

         Proiectele se desfasoara in cele doua centre de agrement, aflate in administrarea directa a Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta, Centrul de Agrement Eforie Sud „New Paradise" si 2 Mai.

         De asemenea, tinerii sositi in cele doua centre de agrement au participat in perioada 12 august - 03 septembrie la diferite activitati tematice, menite de a pune in evidenta spiritul de echipa si sa cultive mentalitatea de invingator a acestora.

        Astfel mai mult de 1 000 de tineri din cele doua centre de agrement au participat la diferite activitati tematice, concursuri  precum - turnee de fotbal interjudetene, turnee de handbal si volei, activitati de plaja - jocuri de socializare si de cunoastere reciproca, ateliere de lucru precum si diferite cluburi - jurnalistica, pictura si desen pe asfalt, ateleire de lucru  - fotografie pe nisip si sculptura in nisip, concursuri gen - „Copiii au talent", seriile de cazare terminandu-se cu diferite concerte tematice si concursul de frumusete al centrului de Agrement - Miss si Mister.

Aceste activitati s-au desfasurat in cadrul taberei tematice - „Petrece, Vara la Mare".

Proiectele „Petrece, Vara la Mare", „Tanar european" si „Cetatean Activ pentru Comunitatea ta" au fost finantate de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta.

In centrul de agrement Eforie Sud „New Paradise" s-a infiintat pe perioada verii un post de radio pentru copiii si tinerii sositi un post de radio cu diferite emisiuni tematice pentru acestia din urma.

Parteneri in cadrul proiectelor au fost - Federatia Romana de Rugby, Radio Romania Junior, Radio Kids, Radio 3 Net, Asociatia Studentilor si Medicilor Voluntari, Asociatia Studentilor in Economie si a Tinerilor economisti Constanta.

29
AUG
2012
Comunicat de presa CE Haltere 2012

Halterele constantene aduc noi medalii europene.

    Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta a sustinut intotdeauna performanta sportiva si felicitam  sportivele  Ionela Broasca (CS Farul) si Laura Pricop (LPS „Nicolae Rotaru"), alaturi de antrenorul Anghelus Besleaga.

     La Campionatul European rezervat juniorilor II ce se desfasoara in perioada 27 august - 02 septembrie 2012 la Bucuresti au obtinut pentru Constanta urmatoarele rezultate: IONELA BROASCA la categoria 48 KG - bronz la smuls (63 Kg), argint la aruncat (82 Kg), argint la total - 145 kg); LAURA PRICOP la categora 53 kg - argint la smuls (71 kg), aur la aruncat (100 kg) si argint la total (171 kg). Laura Pricop a stabilit 2 recorduri nationale, la aruncat si la total.

Performantele si eforturile fetelor, speram sa fie incununate  prin participarea la Campionatele Mondiale.

Pagini (9) Prima Inapoi ... 2 3 4 5 6 ... Inainte Ultima