Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (63) Prima Inapoi ... 15 16 17 18 19 ... Inainte Ultima
07
MAR
2012
Luna Primaverii 2012

LUNA PRIMAVERII 2012 !!!

„LUNA SPORTULUI CONSTANTEAN!"

            DIRECTIA JUDETEANA PENTRU SPORT SI TINERET CONSTANTA in parteneriat cu PRIMARIA CONSTANTA, SC New Open Sector S.A (Lake View), Asociatia Judeteana de Handbal, Clubul Sportiv Miraj, Clubul Sportiv Bilal, Clubul Sportiv Laguna si Fundatia „Giovanni Bosco" in perioada 01-31 martie 2012, sarbatoresc primavara prin activitati sportive si de tineret, diverse: fitness, dans sportiv, handbal - old girls, ciclism pentru toti, fitness, dans sportiv, bowling si multe alte surprize.

            Programul actiunilor se gaseste in documentul atasat.

 VINO SI PETRECE PRIMAVARA SPORTIVA CU NOI!

24
FEB
2012
Sedinta de Analiza a Activitatii pe anul 2011

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Clubul Sportiv Farul Constanta va invita

Joi 1 Martie 2012, orele 11.00 la Pavilionul Expozitional - Mamaia pentru a participa la

SEDINTA DE ANALIZA A ACTIVITATII PE ANUL 2011.

Raportul DJST Constanta pe anul 2011 se poate consulta in sectiunea Informatii Generale/Strategii-Rapoarte-Programe/ Sedinta de analiza a activitatii http://www.dsjconstanta.ro/menu/sedinta-de-analiza-a-activitatii_219.html

 

24
FEB
2012
Gala Societatii Civile - 2012

Gala Societatii Civile este un proiect care promoveaza si premiaza activitatea sectorului non-profit din Romania.

Editia a X-a a Galei Societatii Civile continua traditia consolidata in fiecare an, aceea de a recunoaste fiecare initiativa luata pentru imbunatatirea vietii intr-o comunitate si de a premia spiritul civic si responsabilitatea sociala in Romania.

In competitie se pot inscrie asociatii, fundatii, grupuri de initiativa si persoane fizice. Sunt eligibile proiectele care s-au finalizat cel tarziu in ianuarie 2012, care au rezultate cuantificabile si demonstrabile, exceptand proiectele inscrise la editiile anterioare ale evenimentului cu aceeasi perioada de desfasurare. Incepand cu aceasta editie se pot inscrie in competitie si programe, in sectiunea dedicata din Categoria D.

Prin intermediul competitiei anuale sunt promovate si premiate cele mai bune proiecte desfasurate de organizatii neguvernamentale, grupuri de initiativa sau persoane fizice, punand astfel in valoare si aducand un plus de vizibililitate celor mai bune initiative civice. Proiectul si-a construit notorietatea de-a lungul celor noua editii, care au implicat in medie peste 150 de organizatii din sectorul neguvernamental si non-profit. Festivitatea de acordare a premiilor reprezinta un prilej si un loc intalnire intre sectorul asociativ si reprezentantii sectorului public si privat.

Inscrierile se desfasoara online in perioada 9 februarie - 13 martie 2012.

Jurizarea proiectelor se desfasoara in perioada 26 martie - 30 aprilie 2012.

Mai multe informatii precum si ghidul de inscriere gasiti in documentele atasate.

Descarca fisier atasat: Detalii Gala Societatii Civile
Descarca fisier atasat: Ghid de inscriere GSC 2012
09
FEB
2012
Cum a fost primit Horia Tecau

Luni 06 Februarie 2012 a sosit la Constanta Horia Tecau!

In cadrul festivitatii ce a avut loc la CS Mamaia Idu acesta a primit Premiul de Excelenta pentru promovarea sportului constantean in lume.

Alaturi de acesta au fost prezenti personalitati ale administratiei locale, sportivi, antrenori, profesori, prieteni si familia.

La finalul festivitatii tenismenul constantean a acordat autografe tuturor celor prezenti.

Iti multumim Horia pentru bucuria pe care ai adus-o in sufletele noastre!

04
FEB
2012
Horia Tecau soseste la Constanta

Horia Tecau se intoarce acasa sa fie aproape de constantenii lui:

familie, prieteni, cluburile care l-au crescut si consacrat, viitorii tenismeni constanteni.

Intalnirea cu HORIA TECAU va avea loc LUNI 6 FEBRUARIE orele 17.00 la CUBUL SPORTIV IDU -Mamaia. Cu aceasta ocazie, DIRECTIA JUDETEANA PENTRU SPORT SI TINERET CONSTANTA ii va oferi marelui sportiv PREMIUL DE EXCELENTA pentru promovarea imaginii sportului constantean in lume, castigat de acesta la GALA SPORTULUI CONSTANTEAN, ancheta facuta de consiliul consultativ si mass media constanteana in decembrie 2011.
Va asteptam cu drag!
BUN VENIT ACASA HORIA TECAU, SPORTIV DE TOP, MARCA CONSTANTA.

Pagini (63) Prima Inapoi ... 15 16 17 18 19 ... Inainte Ultima