Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (62) Prima Inapoi ... 17 18 19 20 21 ... Inainte Ultima
24
NOI
2011
Gala Voluntarului 2011

              Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, CENTRAS Constanta si Centrul de Informare Comunitara EUROPE DIRECT CONSTANTA organizeaza pe 5 Decembrie 2011 la Pavilionul Expozitional

GALA VOLUNTARULUI 2011.

Scopul proiectului este acela de a recompensa public cei mai buni voluntari ce s-au implicat pe parcursul anului 2011 in diferite proiecte si activitati.

Partenerii proiectului sunt SC Dobrogea Grup SA si Coca Cola HBC.

             Gala Voluntarului marcheaza si in acest an Anul European al Voluntariatului, o zi deosebita - 5 decembrie fiind ziua desemnata de catre Organizatia Natiunilor Unite ca fiind Ziua Internationala a Voluntariatului, reprezentand ziua in care Directia Judeteana pentru sport si Tineret Constanta cu sprijinul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, alaturi de CENTRAS Constanta si alte 15 organizatii de tineret constantene precum si colaboratori privati isi vor concentra atentia asupra a cel putin 45 de tineri constanteni prin puterea exemplului si a recompensarii activitatii acestora pentru beneficiul oferit de acestia comunitatii constantene.

Regulamentul proiectului precum si categoriile de premii le gasiti in documentele atasate.

Descarca fisier atasat: Regulament gala 2011
Descarca fisier atasat: Cel mai creativ voluntar 2011
Descarca fisier atasat: Compania anului 2011
Descarca fisier atasat: Institutia de presa 2011
Descarca fisier atasat: Organizatia anului - ong 2011
Descarca fisier atasat: Voluntarul anului 2011
Descarca fisier atasat: Voluntarul de sport al anului 2011
Descarca fisier atasat: Voluntarul junior 2011
Descarca fisier atasat: Voluntarul senior 2011
22
NOI
2011
Crosul 1 Decembrie 2011

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta impreuna cu Liceul International de Informatica Constanta, Asociatia Judeteana de Atletism, Inspectoratul Scolar Judetean Constanta si Scoala Spectrum Constanta

organizeaza 

CROSUL 1 DECEMBRIE 2011 - EDITIA A XII-A

in parteneriat cu Consiliul Judetean Constanta, Primaria Municipiului Constanta, Institutia Prefectului - Judetul Constanta, Politia Rutiera Constanta si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Constanta.

Startul se va da pe 1.12.2011 la ora 09.30 din fata statuii Victoriei din Parcul Prefecturii.

Traseul: Statuia Victoriei - bdul. Tomis - d-dul. Ferdinand - str. Mircea cel Batran - bdul. Tomis - Liceul International.

Toti participantii la cros vor primi tricouri. 

14
NOI
2011
History Race

Constanta Cycling Team lanseaza un concurs inedit pentru Romania si Constanta

History Race 

prin care se prezinta istoria acestui oras in modul cel mai placut, adica pe bicicleta.

Ce este History Race si care este legatura dintre ciclism si istorie .

History Race este un concurs de ciclism in care istoria orasului poarta un rol important, mai pe scurt fiecare echipa, pentru ca este un concurs pe echipe, o sa primeasca un plic in care se gaseste o intrebare al carui raspuns o sa ii conduca la o locatie cu insemnatate istorica din Constanta.

O data ajunsi acolo un oficial al cursei o sa le inmaneze urmatorul plic numai in cazul in care echipa este prezenta in forma completa. In total vor fi 5 intrebari (plicuri) iar echipa care le descopera pe toate in cel mai scurt timp castiga.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi!

14
NOI
2011
Felicitari Gimnasticii Aerobice Constantene!

             Sportivii constanteni au obtinut sapte medalii la Campionatele Europene de Gimnastica Aerobica rezervate juniorilor si seniorilor, competitie desfasurata la finalul saptamanii trecute la Bucuresti. Prezenta la start cu noua gimnasti de la CS Farul, sapte seniori, Corina Constantin, Anca Surdu, Andreea Bogati, Mircea Zamfir, Valentin Mavrodineanu, Petru Porime Tolan si Marius Gavriloaie, si doi juniori, Bianca Gorgovan si Lavinia Panaete, toti pregatiti de antrenorii Maria Fumea si Cristina Spinu, si un sportiv de la AS Win-Gym Constanta, juniorul Cristian Draghici, pregatit de Dana si Remus Nicolai, delegatia orasului de la tarmul marii a strans sapte medalii.

            La seniori, Corina Constantin a cucerit titlul European la individual, in timp ce trioul constantean format din Zamfir, Mavrodineanu si Porime si-a confirmat suprematia pe plan continental, incheind detasat pe prima pozitie. Romania a a mai ocupat locul 1 si la grup, unde s-au regasit si trei sportive de la CS Farul, Corina Constantin, Andreea Bogati si Anca Surdu.         

             In competitia rezervata juniorilor, delegatia CS Farul a mai obtinut doua medalii de aur, prin Bianca Gorgovan, in proba de grup si cea de trio, una de argint, prin Lavinia Panaete la trio, si una de bronz, prin Cristian Draghici, la individual.

FELICITARI SPORTIVILOR SI ANTRENORILOR PENTRU REZULTATELE OBTINUTE!

09
NOI
2011
Nominalizari Gala Voluntarilor 2011

LANSARE apel nominalizari GALA VOLUNTARILOR 2011

 

Spuneti MULTUMESC VOLUNTARILOR!

             Gala Voluntarilor 2011 este primul eveniment national dedicat recunoasterii voluntarilor, proiectelor de voluntariat, coordonatorilor de voluntari si a centrelor de voluntariat din intreaga tara, eveniment care marcheaza finalul evenimentelor organizate in Romania sub egida Anului European al Voluntariatului 2011 (AEV) si Ziua Internationala a Voluntarilor celebrata in fiecare an in data de 5 decembrie. Gala Voluntarilor va avea loc la Bucuresti in data de 12 decembrie 2011 si este organizata de Grupul de coordonare AEV 2011 in Romania. Incepand de astazi, 1 noiembrie 2011, timp de 2 saptamani, organizatorii asteapta nominalizari din partea organizatiilor non-guvernamentale sau a institutiilor publice care lucreaza cu voluntari si implementeaza proiecte de voluntariat, pentru cele 22 de categorii de concurs.

               Gala Voluntarilor 2011 are rolul de a aduce voluntarii, proiectele de voluntariat, coordonatorii de voluntari si centrele de voluntariat in atentia publicului larg si a mass-mediei pentru a ridica profilul voluntariatului in Romania si a oferi o binemeritata recunoastere publica oamenilor care isi daruiesc constant din timpul, energia si abilitatile lor pentru a-i ajuta pe cei aflati in nevoie, pentru a proteja mediul sau pentru a-si dezvolta comunitatile. Mai multe informatii si formularele de nominalizare sunt disponibile pe pagina evenimentului www.voluntariat.ro/gala. Nominalizarile se primesc exclusiv prin email la adresa aev2011@voluntariat.ro pana la data de 13 noiembrie 2011. Dupa preselectarea nominalizarilor de catre organizatori, juriul va alege cei 22 de castigatori ai categoriilor de concurs, care vor fi anuntati si premiati in data de 12 decembrie 2011. Voluntarii preselectati la fiecare categorie vor fi inclusi in editia 2011 a publicatiei „Portret de voluntar". Nominalizatii trebuie sa-si fi derulat activitatea pe durata anului 2011 sau sa faca parte din proiecte aflate in derulare, cu conditia ca acestea sa fie suficient de avansate pentru a permite raportarea unor rezultate preliminare concrete.

Despre organizatori

               Gala Voluntarilor 2011 este organizata de Grupul de coordonare pentru Anul European al Voluntariatului 2011 in Romania. Dintre membrii grupului de coordonare sunt implicati in organizarea acestui eveniment: Organismul national de coordonare al AEV 2011 in Romania aflat la Centrul de Cercetare si Consultanta in Domeniul Culturii (http://www.eurocult.ro/), VOLUM - Federatia Organizatiilor care Sprijina Dezvoltarea Voluntariatului in Romania (http://www.federatiavolum.ro/), Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (http://www.anpcdefp.ro/), Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru Voluntariat (http://www.provobis.ro/) si Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret (http://www.anst.gov.ro/). 

Despre Anul European al Voluntariatului 2011

              Anul 2011 a fost declarat Anul European al Voluntariatului in Uniunea Europeana si urmareste crearea unui mediu favorabil voluntariatului in Uniunea Europeana si in statele membre printr-o serie de activitati la nivel european si national. Pentru informatii despre activitatile la nivel european dedicate AEV vizitati www.europa.eu/volunteering. Pentru informatii despre Planul national de actiune pentru Anul European al Voluntariatului 2011 in Romania vizitati www.voluntariat.ro/despre_aev.htm.

Contact: Anca Nastase, Director executiv Federatia VOLUM, aev2011@voluntariat.ro, mobil 0748 100253.

Pagini (62) Prima Inapoi ... 17 18 19 20 21 ... Inainte Ultima