Acasa » Informatii generale » Presa » Comunicate de presa

Pagini (38) Prima Inapoi ... 29 30 31 32 33 ... Inainte Ultima
09
MAR
2009
Comunicat de presa Luni 09.03.2009
 

Directia pentru Sport a Judetului Constanta cu sprijinul Primariei si a Consiliului Judetean, in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Atletism, Politia Rutiera si Inspectoratul si Gruparea Mobila de Jandarmi organizeaza sambata 14.03.2009 „Crosul Primaverii", la care pot participa reprezentantele sexului frumos indiferent de varsta pentru care alergarea a devenit „un mod de viata".

Startul se va da la Sala Sporturilor orele 11.00 pe urmatorul traseu:

Sala Sporturilor - B-dul. Tomis - Piata Ovidiu - Str. Mircea cel Batran - Sala Sporturilor.

         La sosire doamnele vor fi premiate de partenerii lor de viata.

27
IAN
2009
Comunicat de presa Marti 27.01.2009
 

Sambata 31.01.2009 orele 11.00 la Izvorani Comitetul Olimpic si Sportiv Roman in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza „Gala Sportului Romanesc". Printre laureatii galei sportului sunt si sportivi constanteni de la gimnastica aerobica, rugby si modelism.

         Directia pentru Sport a Judetului Constanta felicita cluburile Farul, Rugby Club Judetean Farul, Clubul Sportiv Cleopatra, Liceul cu Program Sportiv pentru performantele obtinute la Campionatele Europene si Mondiale ale anului 2008 la gimnastica aerobica, rugby si modelism, felicitari pe care cluburile si sportivii le-au primit si la Gala Sportului Constantean, organizata in luna decembrie de catre Consiliul Judetean Constanta si Directia pentru Sport.

         BRAVO sportivilor, antrenorilor, parintilor si tuturor celor care au contribuit cate „UN PIC" la aceste performante.

         BRAVO CONSTANTA!

16
DEC
2008
Comunicat de presa Marti 16.12.2008

"Gala Sportului Constantean" va avea loc luni 22.12.2008 orele 16.00 la Teatrul Fantasio in organizarea Consiliului Judetean Constanta si a Directiei pentru Sport a Judetului Constanta.

10
DEC
2008
Comunicat de presa - Miercuri 10.12.2008
 

In cadrul „Galei Sportului Constantean" organizata si finantata de Consiliul Judetean Constanta va fi premiata la sectiunea „Mentiuni speciale" si echipa de scafandri a Asociatiei Nationale a Scafandrilor Profesionisti si Salvamarilor din Romania - presedinte Gheorghe Oancea, campioana mondiala in anul 2008.

03
NOI
2008
Comunicat de presa - Luni 03.11.2008
 

In perioada 7-14 noiembrie Constanta gazduieste o noua editie a „Cupei liceelor McDonald's prezentata de Vodafone", competitie asteptata cu mare entuziasm de elevii si profesorii liceelor din intregul judet. 

Proiectul presupune desfasurarea in paralel, pe parcursul unei saptamani, a doua competitii, una de fotbal si una de baschet, intre echipele de baieti reprezentante ale liceelor din Judetul Constanta.

Competitia de fotbal va avea loc la CS Metalul Cta intre 7-13 noiembrie (calificari+semifinale). Competitia de baschet va avea loc la CS Tomis intre 7-13 noiembrie (calificari+semifinale). Finalele ambelor competii vor avea loc la Sala Sporturilor pe 14 noiembrie.

            Va invitam miercuri 5 noiembrie 2008, orele 11.00, la Restaurant Sport din Constanta la Conferinta de Presa si Sedinta Tehnica prilejuite de desfasurarea acestui eveniment sportiv.

In cadrul competitiei au dreptul sa participe elevi inscrisi la cursurile de zi ale unitatilor de invatamant nascuti dupa 1 ianuarie 1988, legitimati sau nelegitimati la un club sportiv. Echipele se pot inscrie in competitie pana pe 4 noiembrie, la tel/fax 021 211.66.33/36.

Si aceasta editie se anunta una spectaculoasa, cu meciuri de calitate, unde liceele isi vor masura valoarea, ambitiile si orgoliile.

Sunt puse in joc premii consistente atat pentru echipele clasate pe primele trei locuri cat si pentru spectatori. Vor fi organizate concursuri de majorete, de fotografie, Miss, tombola si altele.

La editia anterioara au participat peste 35 de echipe la fotbal si baschet. Castigatorii Cupei Liceelor, Constanta 2007 au fost:

Baschet                                                                                       Fotbal:

Locul I    Colegiul Tehnic Energetic                                              Locul I  Colegiul Tehnic Energetic

Locul II  Liceul Teoretic "Lucian Blaga"                                        Locul II Gr. Sc. "Ioan Banescu" Mangalia

Locul III  Liceul Teoretic Decebal                                                 Locul III  Colegiul Tehnic de Marina "Al. I. Cuza"

"Cupa liceelor McDonald's prezentata de Vodafone" este organizata de Sport Image Group in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport, Inspectoratul Scolar Judetean si Primaria Municipiului Constanta.

Pe parcursul acestui an "Cupa Liceelor McDonald's prezentata de Vodafone" a fost organizata in Brasov, Timisoara, Iasi si urmeaza sa aiba loc in Cluj si Pitesti.

Informatii suplimentare despre competitie, regulament si concursuri puteti afla de pe

www.blogdeliceu.ro  si www.sportimage.ro

Pagini (38) Prima Inapoi ... 29 30 31 32 33 ... Inainte Ultima