Acasa » Informatii generale » Presa » Comunicate de presa

Pagini (38) Prima Inapoi ... 15 16 17 18 19 ... Inainte Ultima
28
NOI
2012
Comunicat de presa Crosul 1 Decembrie

DE 1 DECEMBRIE - ZIUA NATIONALA A ROMANIEI, CONSTANTENII SARBATORESC IMPREUNA - PRIN SPORT !

       Doar cateva zile ne mai despart de debutul celei de a XIII-a editii a "Crosului 1 DECEMBRIE" manifestare sportiva pregatita pentru cetatenii orasului nostru din suflet, la initiativa Directiei Judeteane pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Liceul International de Informatica Constanta .

        Ajuns la a XIII-a Editie "Crosul 1 DECEMBRIE"  isi propune sa se inscrie in seria activitatilor cu traditie dedicata sportului pentru toti si are drept scop  constientizarea necesitatii adoptarii unui stil de viata activ si sanatos, prin practicarea permanenta a sportului .

Evenimentul va avea loc in data de 01 decembrie 2012, incepand cu orele 10:00.

       Va invitam sa participati la conferinta de presa care va avea loc in ziua de 29.11.2012   ora 1100  la Liceul International de Informatica Constanta.

         Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta este direct implicata in sustinerea sportului romanesc si cu aceasta ocazie ureaza tuturor participantilor la aceasta competitie rezultate favorabile si aprecieri pentru calitatile si efortul depus.

21
NOI
2012
Comunicat de presa UNIFEST 2012

        Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Asociatia Studentilor si Inginerilor Constructori Constanta, membra a Uniunii Studentilor din Romania, avand sprijinul Consiliului Local al Municipiului Constanta si Consiliul Judetean Constanta implementeaza in perioada 19 noiembrie - 25 noiembrie 2012, proiectul dedicat studentilor constanteni -

„UNIFEST 2012 - editia a doua".

Scopul proiectului:

UNIFEST are ca scop crearea cadrului propice pentru desfasurarea si promovarea activitatilor cultural-civice ale studentilor din Centrul universitar Constanta. 

Activitatile din cadrul proiectului se vor axa pe urmatoarele domenii: actiuni culturale, activitati educationale, actiuni sportive si de petrecerea timpului liber, campanie de donare sange, concursuri tematice pentru studenti.

Organizarea unui Festival Studentesc in Constanta reprezinta o noua viziune pe care miscarea studenteasca trebuie sa o adopte pentru viitorul apropiat.

Cultura, divertismentul, participarea la actul de creatie artistica si de intrecere sportiva reprezinta premisele afirmarii miscarii studentesti in vederea motivarii si implicarii lor in societate.

Sloganul UNIFEST - se desfasoara sub moto-ul „Distractie gratis, nu degeaba".

Accesul tinerilor studenti la manifestarile prilejuite de festival este gratuit, pe baza carnetului de student.

Astfel:

a. in data de 23 noiembrie 2012, incepand cu ora 10.30 Baza Sportiva Albatros aflata in administrarea Consiliului Judetean Constanta, va deveni gazda unui miniturneu de fotbal cu studentii afiliati la organizatiile initiatoare ale proiectului.

b. in data de 24 - 25 noiembrie, in grupuri organizate si in baza carnetului/legitimatiei de student, tinerii studenti vor avea ocazia sa viziteze in cadrul programului de vizitare: Muzeul de Istorie si Arheologie Nationala, Muzeul de Arta, Complexul Muzeal al Stiintelor Naturii, Muzeul de Arta Populara

16
NOI
2012
Comunicat de presa "Delegat de Tineret la ONU"

         Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, va organiza procedurile de selectie in vederea selectionarii a doi tineri - baiat si fata, cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani in vederea participarii la Programul - DELEGAT de TINERET la ONU.

         Astfel, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta invita toti tinerii constanteni interesati de un astfel de program sa acceseze website-ul www.anst.gov.ro,  precum si www.dsjconstanta.ro pentru cunoasterea metodologiei de selectie.

Etapele desemnarii celor doi tineri ce vor reprezenta Romania, vor avea la baza urmatorul calendar:

7 - 18 noiembrie 2012 - informarea pe site-ul anst.gov.ro si prin intermediul Directiilor Judetene pentru Sport si Tineret;

- invitatie adresata organizatiilor neguvernamentale de si pentru tineret cu privire la exprimarea intentiei de a delega un reprezentant in juriu;

5 - 9 noiembrie 2012 - redactare metodologie si transmitere pentru observatii, comentarii;

12 - 16 noiembrie 2012 - transmiterea observatiilor si comentariilor la A.N.S.T.

19 - 20 noiembrie - analiza si definitivare metodologie;

- selectia juriului

21 - 22 noiembrie - anunt oficial componenta juriu si prezentarea metodologiei in forma finala

23 noiembrie - 4 decembrie 2012 - primire dosare

- pregatirea dosarelor de catre A.N.S.T pentru membrii juriului

5 - 6 decembrie 2012 - pregatirea dosarelor de catre A.N.S.T. pentru membrii juriului verificarea dosarelor de catre juriu;

7 - 9 decembrie 2012 - verificarea dosarelor de catre juriu si anuntarea candidatilor admisi in urma selectiei dosarelor;

10 decembrie 2012 - afisarea pe site si transmiterea rezultatelor;

11 - 14 decembrie 2012 - dezbateri, interviuri

17 decembrie 2012 - anunt oficial castigatori

15
NOI
2012
Comunicat de presa

         Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta a initiat si desfasurat in parteneriat cu Centrul de Informare Comunitara Europe Direct, Centrul de Resurse pentru Educatie economica Constanta si Liceul Teoretic Ovidius - proiectul «Sunt responsabil».

         Prin aceste activitati se doreste ca tanarul sa devina constient cu privire la rolul pe care il are in societate, sa devina abil in a isi pune in aplicare abilitatile antreprenoriale prin construirea de planuri de afaceri viabile pentru a dobandi diferite finantari, sa isi construiasca un profil de leader in societate si sa poata sa isi planifice timpul prin planificare organizationala.

         Activitatile se desfasoara in incinta Liceului Teoretic Ovidius, 16 noiembrie 2012, beneficiarii fiind 35 de tineri.

12
NOI
2012
Comunicat de presa Luni 12.11.2012

      In data de 10 noiembrie 2012, Hotel Sport aflat in administrarea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta a fost gazda intalnirii de diseminare prin care proiectul « Mentoring for Young Rroma » a fost finalizat, cu participarea tinerilor de etnie rroma.

      Proiectul a fost implementat de catre CENTRAS Constanta - Centrul regional de resurse pentru ONG-uri Constanta, fiind realizat cu sprijinul programului Tineret in actiune - « Youth in action »- masura 1.2 - Initiative ale tinerilor.

     Proiectul a avut ca scop formarea de tineri lideri prin metode si instrumente specifice mentoratului, precum si promovarea initiativelor acestora pentru rezolvarea problemelor din sase comunitati ale judetului Constanta.

Pagini (38) Prima Inapoi ... 15 16 17 18 19 ... Inainte Ultima