Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (74) Inapoi 1 2 3 4 ... Inainte Ultima
29
OCT
2021
Anunt Gala Tineretului din Romania 2021 in format online

            Datorita prelungirii starii de alerta pe teritoriul Romaniei, incepand cu data de 10 octombrie 2021, precum si ca urmare a masurilor de prevenire si combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, Gala Tineretului din Romania nu mai poate fi organizata in Municipiul Constanta. In aceasta situatie, evenimentul se va desfasura in format online, de indata ce situatia ne va permite.

             Va reamintim ca termenul limita pentru inscrierea proiectelor in competitie este 1 noiembrie 2021, ora 23.59.

 

07
OCT
2021
Gala Tineretului din Romania 2021

          Ministerul Tineretului si Sportului organizează, in data de 20 noiembrie 2021, la Centrul Multifunctional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" din Municipiul Constanta, Gala Tineretului din Romania.

          Fiind unul dintre cele mai importante evenimente de tineret, prin care sunt evidentiate si recunoscute rezultatele importante ale celor implicati in proiectele si initiativele cu si pentru tineri de la nivel national, Gala Tineretului din Romaniaeste găzduită anual de către orasul desemnat "Capitala Tineretului din Romania" si reuneste actori sociali, ai vietii culturale, economice, educationale si din domeniul sănătătii.

Anul acesta vom fi "Mai puternici, impreuna!".

        In cadrul evenimentului festiv din acest anvor fi premiate proiectele dedicate tineretului si implementatede către organizatii neguvernamentale de si pentru tineret, institutii publice, grupuri informale,in perioada octombrie 2019 - octombrie 2021,care se incadrează in următoarele sectiuni:

- Antreprenoriat, muncă si angajabilitate

- Cultură

- Implicare civică, voluntariat, mediu

- Incluziune socială

- Invătare non-formală

- Sănătate

- Sport

         Vor fi acordate si două premii speciale, pentru următoarele categorii:

- Junior ONG - cel mai bun proiect derulat de o organizatie neguvernamentală, infiintată in ultimii doi ani

- Premiu de popularitate - proiectului care va obtine cele mai multe voturi in perioada 12 - 15noiembrie2021.

          Activitatea de tineret si studentească desfasurata de catre directiile judetene pentru sport si tineret, respectiv Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, casele de cultură ale studentilor si Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei nu va fi, de asemenea, trecută cu vederea si va fi recompensată in cadrul unor sectiuni specifice: 

- Cel mai bun proiect de tineret derulat de către un Centru de tineret din cadrul

Directiei Judeteane pentru Sport si Tineret

- Cel mai bun proiect de tineret derulat de către Directia Judeteană pentru Sport si Tineret/ Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti

Cel mai bun proiect studentesc derulat de către Casa de Cultură a Studentilor respectiv  Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei

Candidaturile depuse, in perioada  07octombrie 2021 - 01 noiembrie 2021, vor fi evaluate si punctate de către un juriu specializat, pe baza criteriilor de jurizare prevăzute in Regulamentul Galei Tineretului.

Juriul este format din reprezentanti ai structurilor guvernamentale si neguvernamentale, cu expertiză in domeniile pentru care se acordă premiile.

Detaliile legate de inscrierea proiectelor in competitie pot fi consultate pe site-urile www.galatineretului.ro, www.mts.ro si pagina de Facebookhttps://www.facebook.com/galatineret

Link  Formular inscriere ONG, institutii publice, grupuri informale, companii/ Formular inscriere DJST, DSTMB, CCS, CCSS Tei

https://www.galatineretului.ro/inscriere/

Link Regulament GalaTineretului 2021- ONG, institutii publice, grupuri informale, companii

https://www.galatineretului.ro/regulament-ong-institutii-publice-etc-2021/

Link Regulament Gala Tineretetului 2021 - DJST, DSTMB, CCS, CCSS Tei

https://www.galatineretului.ro/regulament-djst-dstmb-ccs-ccss-tei-2021/

 

20
SEP
2021
Saptamana Europeana a Sportului

        Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta organizeaza impreuna cu Primaria Municipiului Constanta, Ministerul Tineretului si Sportului, Federatia Romana Sportul pentru Toti si structuri sportive constantene, in perioada 23-30.09.2021

"SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI" - # BE Active.

In cadrul Programului National Sportul pentru Toti

           Sinteza activitatilor sportiv-recreative este:

- Plaja Blanco Beach by Bavaria Blu Mamaia/Decathlon Romania: 22-24.09.2021 - orele 16.00 - 19.00, activitati de Fotbal, Handbal, Volei, Baschet, Rugby, Oina

- Plaja Reyna Constanta: 22-24.09.2021 - orele 16.00 - 19.00, activitati de Arte martiale, Judo, Atletism, Kaiac canoe, Yachting, peddleboarding, Jocuri marinaresti.

- Bulevardul Tomis: - zona Primarie si Institutia Prefectului, 25.09.2021 - orele 14.30 - formare drapel uman - Plecare parcare - Sala Sporturilor

- Bulevardul Tomis: - zona Primarie si Institutia Prefectului, 25.09.2021 - orele 15.00 activitati sportiv - recreative si workshop - cu participare a sportivilor de inalta performanta, presedinti de federatii nationale, autoriati publice locale, directori si presedinti d structuri sportive.

Organizator C.S. Laguna Constanta in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, Federatia Romana Sportul pentru Toti. Inspectoratul Scolar Judetean, Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Universitatea Maritima, Federatia Romana de Canotaj, Federatia Romana de Yachting, Federatia Romana de Kaiac Canoe, Asociatii Judetene pe ramura de sport: fotbal, handbal, judo si cluburi sportive.

- Stadion SNC, 25.09.2021 - orele 11,00 - Cupa Prieteniei la fotbal.

Organizator Clubul Sportiv Farul in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta , Federatia Romana Sportul pentru Toti si Asociatia Judeteana de Fotbal.

- Bulevardul Tomis: - zona Primarie si Institutia Prefectului, 25.09.2021 - orele 15.00 Atelierul cu vise - Campioni la lucruri bune, activitati sportive persoane cu nevoi speciale (baschet si trasee aplicative).

Organizator: Ministerul Tineretului si Sportului in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, Federatia Romana Sportul pentru Toti

- Stadion Flacara Navodari, 25.09.2021 - orele 10.00 -18,00 - Jocurile copilariei

Organizator: Asociatia Taranii Dobrogeni in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta , Federatia Sporturilor Traditionale.

- Faleza Santa Maria Bay, 25.09.2021 - orele 09,00 - Cupa Marii Negre la ciclsm

Organizator: Clubul Sportiv Judetean de Ciclism in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta.

- Faleza Mamaia, 09.10.2021 - ora 11,00 - Cros ,,In memoriam Traian Petcu - planteaza un copac/pom/o floare, la final, - open, detalii: start, traseu, finish, vor fi comunicate in timp util.

Organizator: Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta , Federatia Romana Sportul pentru Toti. initiator consilier local Ates Casimciali

Finantatori ai activitatilor sportive din programul "SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI" - # BE Active: Primaria Municipiului Constanta, Ministerul Tineretului si Sportului, Federatia Romana Sportul pentru Toti, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta.

Sponsorii proiectului sunt Roumasport/Decathlon Romania.

Participantii vor completa un formular cu care se vor prezenta la actiuni, pe care il gasiti atasat.

Descarca fisier atasat: Afis Be Active
Descarca fisier atasat: Afis Be Active1
15
SEP
2021
Cursuri gratuite DJST Constanta

 

Lucrezi cu tineri cu varsta cuprinsa intre 14 si 35 de ani sau iti doresti sa faci asta in viitor?
Daca da, te invitam in perioada 25 - 30 octombrie 2021 la cursul gratuit de Lucrator de Tineret - acreditat ANC. Acest curs este construit pentru a profesionaliza activitatea persoanelor care lucreaza cu tinerii, pentru a ridica standardele procesului de invatare non-formala.

Daca simti ca acest anunt ti se adreseaza, citeste mai departe urmatoarele informatii:

Cursul de perfectionare pentru ocupatia de Lucrator de tineret (cod COR 341205) ofera urmatoarele competente:
1. Sprijinirea procesului de invatare informala a tinerilor,
2. Proiectarea planului de dezvoltare personala si profesionala,
3. Dezvoltarea cooperarii in comunitate,
4. lnformarea beneficiarilor.

Conditiile de participare:

*varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani
* minim diploma de bacalaureat
*domiciliul in judetul Constanta
* disponibilitatea de a participa pe toata durata desfasurarii cursului (de la ora 10:00 la 18:00, cu pauze)

*completarea acestui formular online: https://forms.gle/ob3mqQzWxHK9gbwx7

Termen limita pentru depunerea aplicatiei 20 octombrie 2021.

Rezultatele selectiei vor fi transmise pe email sau prin contactare telefonica, cel tarziu in data de 22 octombrie 2021.

Program:

In fiecare zi, in perioada 25.10.2021 - 29.10.2021, intre orele 10:00-18:00.

Masuri de prevenire a raspandirii virusului SARS-COV-2:

-Purtarea mastii este obligatorie (pusa la dispozitie de organizatori);
-Igienizarea frecventa a mainilor cu apa si sapun/gel dezinfectant (pus la dispozitie de catre organizatori);
-Pastrarea distantei de siguranta intre participanti;
-Verificarea temperaturii participantilor si formatorilor la inceputul fiecarei zile de curs;
-Posibilitatea desfasurarii unor sesiuni de curs online, acolo unde continutul o permite.

Activitatea face parte din proiectul „LUCRATORUL DE TINERET" organizat de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si cuprins in cadrul programului CONSTANTA - CAPITALA TINERETULUI.

 

Al doilea curs are ca tema reprezentarea tinerilor, fiind dedicat celor ce sunt deja membrii in structurile asociative de tineret, fiind axat pe domeniul LOBBY si ADVOCACY, in cadrul proiectului "Reprezentativitate la nivel de Tineret".

Acest curs ofera posibilitatea, ca tanarul sa fie initiat in diferite tehnici de reprezentare, de influentare a deciziei publice, sa poata sa exprime liber un punct de vedere argumentat, sa poata sa organizeze o campanie publica pentru promovarea unor drepturi, sa inteleaga rolul institutiilor publice locale si centrale, sa fie capabil sa elaboreze o strategie locala de actiune.

Termen limita pentru depunerea aplicatiei 15 octombrie 2021.

Rezultatele selectiei vor fi transmise pe email sau prin contactare telefonica, cel tarziu in data de 17 octombrie 2021.

Cursul se va desfasura in perioada 19-22 Octombrie 2021.

Formularul pentru ca beneficiarii sa aplice pe acest curs: https://forms.gle/MjQZtSBU1txsC3HcA

 

19
AUG
2021
Informare ghid proceduri societati specializate protectie si paza in incinta arenelor sportive

GHID

privind procedurile de actiune ale societatilor specializate de protectie si paza care asigura masuri de ordine in incinta arenelor sportive

 

Pagini (74) Inapoi 1 2 3 4 ... Inainte Ultima