Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (64) Inapoi 1 2 3 4 ... Inainte Ultima
11
IUN
2019
Crosul Ziua Olimpica 2019

            Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta impreuna cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Asociatia Judeteana de Atletism Constanta si Academia Olimpica Romana organizeaza duminica 16 Iunie 2019, ora 10

CROSUL ZIUA OLIMPICA.

Traseu: SALA SPORTURILOR - Str. MIRCEA CEL BATRAN - B-dul. MAMAIA - RADIO VACANTA.

Primii 500 de participanti vor primi tricouri.

Descarca fisier atasat: Afis Cros Ziua Olimpica 2019
23
IAN
2019
Solicitare propuneri actiuni sportive 2019
Descarca fisier atasat: Formulare 2019
04
DEC
2018
Cupa Isis la Fotbal

 

         Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta impreuna cu Asociatia Club Isis organizeaza Cupa ISIS la fotbal, o competitie dedicata copiilor legitimati la cluburi sportive sau care joaca in echipa scolii, fiind invitate sa participe si echipele de fotbal ale scolilor (invatamant primar) din judetul Constanta.

            Fluierul de start se va auzi in SalaSporturilor din Constanta, in ziua de 22 decembrie 2018, incepand cu ora 09:00, in aceeasi zi urmand sa aiba loc si festivitatea de premiere.

           Buna dispozitie si distractia se vor integra in calendarul de joc iar premiile si cadourile dulci vor completa competitia. Parteneri ai actiunii sunt Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, Heka Hospital si, desigur, Mos Craciun!

           Inscrierea in competitie se face printr-o solicitare trimisa la adresa andreea.hahui@isis-med.ro cu mentionarea urmatoarelor:

  • Nume echipa
  • Nume profesor de sport/ antrenor echipa
  • Grupa de varsta / an de nastere
  • Nr telefon coordonator echipa

         Scopul acestei manifestari sportive este de a sprijini sportul in randul copiilor, de a promova un mod de viata sanatos, prin miscare, de a cultiva dorinta de afirmare intr-o disciplina, de a invinge emotiile negative si de a valorifica potentialul motric si tehnico-tactic in intreceri si concursuri etc. De asemenea, activitatea sportiva contribuie la dezvoltarea aptitudinilor de comunicare si a sentimentului de apartenenta la un grup, imbunatateste deprinderile motrice de baza, formeaza si consolideaza trasaturi pozitive de caracter si personalitate.

           Mai multe detalii despre eveniment cat si regulamentul competitiei gasiti in documentele atasate.

Descarca fisier atasat: Cupa Isis la Fotbal
Descarca fisier atasat: Regulament Cupa Isis la Fotbal
09
NOI
2018
MIHAI ISPAS omul care a iubit sportul!

Un om care ne-a iubit pe toti a plecat la Domnul ... MIHAI ISPAS!

A iubit Constanta, a iubit sportul si mai ales libertatea oamenilor. La 24 de ani a fost Ministru Secretar de Stat.

Prea tanar si prea devreme ... NU TE VOM UITA NICIODATA MIHAITA, cel care la orice ora ai spus ”DA” SPORTULUI!

DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE!

05
IUL
2018
Anunt infiintare centru colectare bunuri sinistrati

 

        Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, in parteneriat cu Institutia Prefectului Judetului Constanta, anunta infiintarea unui centru de colectare bunuri ce provin din donatii facute in mod voluntar de populatie pentru ajutorarea persoanelor sinistrate in urma fenomenelor meteo extreme din ultima perioada.

       Centrul de colectare este functional in incinta Complexului Sportiv Tomis de pe strada Flamanda nr. 11, in perioada 05 iulie - 05 august 2018, in intervalul orar 08.00 - 20.00. Pot fi aduse bunuri de trebuinta pentru orice gospodarie, familiilor sinistrate, haine in stare cat mai buna, alimente neperisabile sau care nu se altereaza pana ajung la nevoiasi.

Va asteptam sa dam impreuna o mana de ajutor celor care in aceste zile chiar au nevoie de noi!

 

Pagini (64) Inapoi 1 2 3 4 ... Inainte Ultima