Acasa » Informatii generale » Presa » Comunicate de presa

Pagini (38) Prima Inapoi ... 23 24 25 26 27 ... Inainte Ultima
15
SEP
2011
Comunicat de presa delegatia Japoniei

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta a fost gazda unei delegatii formate din 20 de tineri japonezi reprezentanti ai Universitatii din Fukushima.

Delegatia a fost primita la terasa Hotelului Sport unde au fost discutate diferite oportunitati de colaborare si de dezvoltare de proiecte pe programe de tineret, precum si posibilitatea realizarii de de schimburi de tineri intre Japonia si Romania.

La intalnire au participat:

1. Doamna Isabella Stan - Director Regional pe Euroregiunea de Sud Est ANST;

2. Domnul Alexandru Atodiresei - reprezentant Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret;

3. Doamna Elena Frincu - Director Executiv al Directiei Judetene eptrnu Sport si Tineret Constanta;

4. Doamna Nicoleta Mardirosian - inspector tineret Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta;

5. Domnul Tutuianu Marian - consilier Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta.

Programul zilei de 16 septembrie 2011 cuprinde:

09.30 - vizita Muzeului de Marina Romana;

11.00 - Intalnire cu reprezentanti ai ONGT-urilor constantene - Hotel Ibis;

13.00 - Pranz pe terasa Hotelului Sport;

14.30 - Vizita complexul Muzeal al Stiintelor Naturii si a Delfinariului Constanta la invitatia Domnului Director General ing. Adrian-Mihai Minastireanu;

16.30 - vizita de lucru Dobrogea Group.

24
AUG
2011
Comunicat de presa Tabara RETOR-TIN 2011

              Astazi 24.08.2011 orele 16.00 la Centrul de Agrement „New Paradise" Eforie Sud, in sala de conferinte va avea loc deschiderea taberei de tineret „RETOR-TIN 2011", proiect finantat de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret in valoare de 16.800 lei, in perioada 23-29.08.2011.

La deschidere vor participa doamna Elena Frincu - director executiv DJST Constanta, Romeo Mosoiu - consilier MECTS si Andrei Bogdan - presedinte Consiliul Judetean al Elevilor Constanta.

Participa 40 tineri din judetele Prahova, Vrancea, Botosani, Arges, Braila, Galati. 20 dintre tineri sunt boxeri ai Clubului Sportiv Municipal Braila.

Tinerii vor participa la un curs de comunicare, abordand urmatoarele tipare de nevoi:

• Nevoia de a spune

• Nevoia de a fi inteles

• Nevoia de a fi recunoscut

• Nevoia de a fi valorizat

• Nevoia de a influenta

• Nevoia de intimitate

               Proiectul este coordonat de consilierul de tineret Marian Tutuianu, in parteneriat cu Radio 3 Net, Radio Kids, Radio Romania si colegii nostri Georgiana Dragoi, Mihaela Sobaru, Nicoleta Mardirosian - consilieri ai DJST Constanta.

29
IUL
2011
Comunicat de presa Vineri 29.07.2011

            Federatia Romana Sportul pentru Toti sub patronajul Comitetului International Olimpic, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Tabara SIND Navodari organizeaza in perioada 28-31.07.2011

Festivalul Romanesc SPORT SI CULTURA MANA IN MANA.

            Aseara 28.07.2011 orele 20.30 la Teatrul de Vara din tabara de copii SIND Navodari a avut loc deschiderea oficiala la care au participat copii si tineri din judetele Bistrita, Mures, Bucuresti, Braila, Buzau, Calarasi, Sibiu, Neamt, Constanta, observator din partea CIO doamna Mihaela Mioc, din partea Federatiei Romane Sportul pentru Toti doamna Mihaela Balaceanu si Alin Larion - vicepresedinte, Emil Ionescu si Elena Frincu din partea DJST Constanta.

            Sunt prezenti peste 500 de tineri care in aceste zile promoveaza in acest festival valorile importante ale sportului si culturii europene si romanesti, spiritul de echipa, solidaritatea, toleranta si fair-play-ul care vin si contribuie la implinirea fiecaruia dintre noi.

            Consiliul Judetean Constanta si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta vor acorda doua premii speciale din partea administratiei gazda - judetul Constanta.

            Va asteptam vineri si sambata de la ora 20.30 la Teatrul de vara din tabara Navodari.

27
IUL
2011
Comunicat de presa Aqua Challenge

              C.S.ATENA Constanta, presedinte Razvan Florea - unicul medaliat roman la natatie din istoria Jocurile Olimpice, C.S.SMART ATHLETIC Bucuresti in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, va invita sa participati la primul maraton de inot in mare, denumit:

AQUA CHALLENGE

              Acest eveniment se va desfasura sambata 30 iulie ora 08,30 pe plaja  Loteriei Romane „Lozul cel mare" din zona Casino, Mamaia si are ca obiectiv popularizarea inotului in apa deschisa pentru masters, juniori si amatori (care, desi  nu au facut inot de performanta, iubesc acest sport).Probele la care se va concura sunt 1500 m si 5000 m.

              Inscrierile se pot face pe site-ul http://www.maraton-inot.ro/
25
IUL
2011
Comunicat de presa "Petrece vacanta la mare"

              Proiectul este finantat de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret si se desfasoara in perioada 01.07 - 06.09.2011, iar Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta il implementeaza in cele 2 Centre de Agrement de la Eforie Sud ‘'New Paradise ‘' si 2 Mai.

              Proiectul vizeaza petrecerea sanatoasa a timpului liber in cele 2 centre de agrement pentru un numar de 1500 tineri.

               Prin petrecere sanatoasa intelegem - derularea de competitii sportive, seri de proiectii filme, jocuri de animatie socio - educativa pe plaja.

               O zi in tabara debuteaza cu inviorarea incepand cu ora 7.30 si continuand cu diferite jocuri desfasurate pe plaja in intervalele permise exemplu : stafeta invartita, apa grea, plaja de foc,vaporasele,plaja minata.

               Activitatile sportive de plaja constau in : turneu de volei pe plaja, fotbal american, fotbal pe nisip, turneu de ping - pong etc.

               In penultima zi de tabara se organizeaza concurs de MISS si MISTER iar in ultima zi  se organizeaza FOC DE TABARA si au loc premierile tinerilor merituosi.

               Seara se organizeaza discoteca unde se desfasoara diferite jocuri : portocalele, ne strambam in pas de dans, mumia infasurata, plutoanele etc.

               Activitatea de animatie este condusa la Eforie Sud de Marian Tutuianu, consilier in cadrul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta iar la 2 Mai activitatea de animatie este condusa de Diana Andrada Filipciuc din partea Asociatiei Grupurilor Locale de Tineret din Iasi.

              Aceste activitati vor fi desfasurate si pe parcursul celorlalte serii de tabara.

Pagini (38) Prima Inapoi ... 23 24 25 26 27 ... Inainte Ultima