Acasa » Informatii generale » Presa

Pagini (67) Prima Inapoi ... 6 7 8 9 10 ... Inainte Ultima
08
OCT
2013
Comunicat de presa Campionat National de Handbal la Juniori II Masculin

            In perioada 04 - 06 octombrie 2013, cluburile sportive din judetul Constanta au luat startul la Cenavoda in primul turneu al Campionatului National de Handbal la Juniori II Masculin, echipele participante fiind: ACS Axiopolis Sport Cernavoda, CS Navodari, CSS Medgidia, CSS 1 Constanta si CSS Calarasi.

            Jocurile au fost supervizate de delegatul federal, Constantin Banciu si de consilierul sportiv, Mariana Tudora, din Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta, dar si de cupluri de arbitri delegate de FRH - AJH Constanta: Georgescu - Moldoveanu, Cazan - Suliman, Capra - Premciu, Topliceanu - Ghita, Coman.

            Dupa incheierea turneului, clasamentul este urmatorul:

1.CSS 1 Constanta - 8 puncte (prof. Ilie Lacramioara);

2. CS Navodari - 4 puncte (oficial Yuksel Osman);

3. CSS Calarasi - 4 puncte ( prof. Stanescu Mihai);

4. ACS Axiopolis Sport Cernavoda - 4 puncte (prof. Gabriela Raducanu);

5. CSS Medgidia -  0 puncte (prof. Neacsu Emil).

            Drumul spre calificarea la turneul semifinal e lung, uram „spor la treaba" echipelor si fie ca cele mai bune doua echipe sa acceada in etapa superioara!

04
OCT
2013
Comunicat de presa "Ziua Educatiei Nonformale"

         Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Fundatia Giovanni Bosco organizeaza, cu prilejul „Zilei Educatiei Nonformale", in perioada 5 - 6 octombrie 2013, activitati de tip turneu de fotbal in care vor fi implicati aproximativ 150 de tineri. Activitatile vor avea loc la Centrul de Tineret aflat in administrarea Fundatiei Giovanni Bosco, scopul acestor activitati fiind acela de a promova in randul tinerilor educatia prin sport, spiritul de fair play si respectul reciproc.

            „Ziua Educatiei Nonformale" reprezinta un concept prin care se doreste ca metodele de educatie nonformala sa ajunga in centrul atentiei intregii comunitati ca o completare la instrumentele si metodele de educatie formala folosite in unitatile scolare. Nu suntem la primul proiect de asemenea anvergura dedicat tinerilor, dimpotriva, ne concentram atentia in a construi si implementa asemenea proiecte care au la baza metode de educatie nonformala tocmai pentru ca sunt usor acceptate de tineri si pentru ca rezultatele acestor proiecte sunt extrem de satisfacatoare!

         Vizibilitatea acestor proiecte de educatie nonformala in comunitate este, in egala masura, obiectivul nostru primordial, cu atat mai mult cu cat incercam sa atragem atentia opiniei publice asupra beneficiilor acestor metode de educare a tinerilor care dau cele mai bune rezultate pe termen lung, atata vreme cat au sustinere! Proiectele derulate in parteneriat cu Fundatia Giovanni Bosco au fost multiple anul acesta si ne onoreaza, de fiecare data, succesul acestor proiecte in care ii avem parteneri!", a declarat domnul Claudiu Teliceanu, directorul executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta.

03
OCT
2013
Conferinta de presa Joi 03.10.2013

Baschet Club Farul Constanta in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta organizeaza joi 3 octombrie 2013, orele 14:00, la Hotel Sport, conferinta de presa privind prima etapa a Ligii Nationale de baschet masculin, BC Farul Constanta - BC Atlassib Sibiu care va avea loc vineri, 4 octombrie 2013, orele 16:00 la Sala Sporturilor din Constanța.

Va asteptam cu drag!

 

24
SEP
2013
Conferinta de presa Miercuri 25.09.2013

          Asociatia "Romania - Dacia, Casa Noastra" cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport si Tineret Constanta are deosebita placere de a va invita la conferinta de lansare a proiectului "Tabara Arheologica pentru Tineri - descoperirea Cetatii Capidava", ce are ca scop initierea a 100 de tineri in stiinta arheologiei prin implicarea acestora in studierea artefactelor si a sit-ului arheologic Capidava din localitatea Capidava, judetul Constanta.

Proiectul este finantat de catre Ministerul Tineretului și Sportului prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta.

Conferinta de presa are loc maine, 25 septembrie, orele 12:00, in sala de conferinte a hotelului Sport.

Va asteptam cu drag!

12
SEP
2013
Comunicat de presa Criteriul Juniorilor si Turul Dobrogei la Amatori

         Federatia Romana de Ciclism, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, Clubul Sportiv Bilal 2000 Constanta si Constanta Cycling Team organizeaza in perioada 12 - 15 septembrie 2013, "Turul Dobrogei", competitie desfasurata dupa regulamentele F.R. Ciclism si UCI si dedicata atat juniorilor, cat si amatorilor.

Programul competitional este urmatorul:

Joi, 12 septembrie, ora 19:30, va avea loc sedinta tehnica de pregatire a detaliilor specifice, competitionale

Vineri, 13 septembrie, va avea loc, incepand cu orele 13:00, etapa I-a la Start CTI 10 km la juniori cu traseul: DJ 391, Topraisar - Mereni - Topraisar

Amatori, ora 14:00, CTI 10 km: Topraisar - Mereni - Topraisar

Sambata, 14 septembrie, va avea loc, incepand cu orele 14:00 etapa a II-a de fond 70 km la juniori, cu urmatorul traseu: Amzacea - Gh. Scarisoreanu - Negresti - Cobadin - Negresti - Cobadin - Ciobanita - Mereni - Topraisar.

Amatori, ora 12:00, fond 70 km: Amzacea - Gh. Scarisoreanu - Negresti - Cobadin - Negresti - Cobadin - Ciobanita - Mereni - Topraisar.

Duminica, 15 septembrie, va avea loc etapa a III-a la juniori, incepand cu orele 10:00, pe un circuit de 35 km derulat in Constanta, pe bdul Aurel Vlaicu

Amatori: ora 11:45, circuit 40 km

Competitia este individuala, se va intocmi un singuri clasament la criteriul juniorilor, timpul de control este de 10%, iar pasul folosit va fi de 7, 93 m.

"Le dorim succes tuturor participantilor si forta de a merge pana la capat si le multumim promotorilor acestor competitii sportive pentru initiativele lor pe care ne dorim sa le putem sprijini oricand, atat logistic, cat si financiar!", a declarat domnul Claudiu Teliceanu, directorul executiv al Directiei pentru Sport si Tineret Constanta.

Pagini (67) Prima Inapoi ... 6 7 8 9 10 ... Inainte Ultima