Acasa » Informatii generale » Presa

Pagini (67) Prima Inapoi ... 8 9 10 11 12 ... Inainte Ultima
12
AUG
2013
Comunicat de presa "City Bound Constanta"

           Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta va aduce la cunostinta faptul ca in perioada 04 august - 10 august 2013, Centrul de Agrement 2 Mai a fost gazda implementarii proiectului „City Bound Constanta".

           „City Bound Constanta" este un proiect implementat de catre CENTRAS (Centrul Regional de Resurse pentru ONG-uri) Constanta, avand la baza schimbul de experienta si idei intre tineri, la nivel international. Scopul proiectului este acela de a dezvolta abilitati si competente pe baza metodologiei invatarii bazate pe aventura, activitatatile avand un profund caracter non-formal si definindu-se prin:

1. Gasirea caracteristicilor europene ale orasului Mangalia - tur de oras;

2. Bazele Uniunii Europene - activitati de team building - ateliere de lucru cu tinerii participanti;

3. Practicarea diferite ramuri de sport - golf, rugby pe plaja, volley-bal;

4. Explorarea Municipiului Constanta si Capidava - Topalu - excursie ;

5. Activitati creative - realizarea de obiecte - folosind diferite materiale inedite - handmade;

6. Targ de prezentare a ONG-urilor participante;

7. Ce inseamna sa fi cetatean European? Activitati de interactiune cu tinerii sositi in Centrul de Agrement 2 Mai.

Participantii au fost in numar de 40 de persoane - Germania, Grecia, Polonia, Spania, si Romania, iar proiectul a fost finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune, actiunea 1.1. - Schimb de Tineri - Multilateral.

29
IUL
2013
Conferinta de presa Luni 29.07.2013

           Va invitam luni, 29 iulie, ora 12:00, pe terasa Hotelului Sport, la conferinta de presa organizata de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Federatia Romana de Baschet, conferinta a carei tematica de dezbatere va fi "Jocurile de calificare la Eurobasket 2015" disputate la Sala Sporturilor din Constanta, pe 1 si 7 august 2013. La conferinta de presa vor fi invitati, printre reprezentantii celor doua institutii organizatoare, atat capitanul echipei cat si antrenorul lotului.

 

29
IUL
2013
Comunicat de presa Tabara Nationala RETORTIN 2013

           Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta desfasoara a II-a editie a Taberei Nationale „RETOR TIN 2013", care urmareste instruirea tinerilor in arta comunicarii si a argumentatiei.

           Tinerii cursanti vor participa timp de 6 zile la diferite module teoretice si practice ce au la baza oratoria, retorica si dezbaterea, acoperindu-se, astfel, principalele tipare de nevoi ale individului:

1. nevoia de a spune;

2. nevoia de a fi inteles;

3. nevoia de a fi recunoscut;

4. nevoia de a fi valorizat;

5. nevoia de a influenta;

6. nevoia de intimitate.

          Activitatile se desfasoara in Centrul de Agrement 2 Mai, cu participarea a 55 de tineri selectati in urma dosarelor de candidatura depuse.

          „Tematica cursului din aceasta a doua editie este, in esenta, un exercitiu de comunicare multidirectionala care isi propune sa faciliteze satisfacerea nevoilor firesti, individuale de exprimare. Pe langa partea teoretica, toti cei care participa la curs, indiferent de gradul lor de implicare sau de cat de activi vor fi, vor participa si la diverse exercitii de comunicare menite sa-i ajute sa-si gaseasca propriile resurse de a se exprima pentru a fi inteles, recunoscut si valorizat! Binenteles, in final, cei mai talentati in arta comunicarii verbale vor fi premiati!", a declarat domnul Claudiu Daniel Teliceanu, directorul executiv al Directiei pentru Sport si Tineret Constanta.

Tabara Nationala „RETOR TIN 2013" beneficiaza de fianatare oferita de catre Ministerul Tineretului si Sportului prin intermediul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta.

24
IUL
2013
Comunicat de presa "Festivalul Judetean de Beach Handball - 2013"

              Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Asociatia Judeteana de Handbal Constanta organizeaza in perioada 26 - 28 iulie 2013, pe plaja Flora din Mamaia,

„FESTIVAL JUDETEAN DE BEACH HANDBALL -  2013".

           „Peste 200 de copii din 7 cluburi constantene se vor alinia la startul proiectului sportiv si vom fi, ca de fiecare data, impreuna cu ei pentru a invata frumoasele taine ale jocului de beach handball! Finantarea intregului proiect este asigurata de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si sunt extrem de multumit ca putem sustine performantele pe care le vor inregistra acesti mici spotivi!", a declarat domnul Claudiu Teliceanu, directorul executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta.

           Competitia se va desfasura la 3 categorii de varsta: copii nascuti 1999 - 2000 (feminin si masculin), 2001 - 2002 (feminin si masculin) si 2003 - 2004 si mai mici (feminin si masculin).

Programul competitional va fi:

  • 26.07.2013, intervalul orar 08:00 - 12:00 si 16:00 - 21:00
  • 27.07.2013, intervalul orar 08:00 - 12:00 si 16:00 - 21:00
  • 28.07.2013, intervalul orar 08:00 - 12:00

Festivitatea de premiere va avea loc in data de 28.07.2013, la ora 12:15.

24
IUL
2013
Comunicat de presa Tabere pentru tineri cu probleme sociale si dizabilitati

          Ministerul Tineretului si Sportului desfasoara programul national

«Tabere pentru tineri cu probleme sociale si dizabilitati».

Prin acest program, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta desfasoara selectia de dosare in vederea trimiterii a 141 de tineri cu probleme sociale, asistati sociali si 77 de tineri cu diferite dizabilitati.

         Tinerii acceptati, conform dosarelor depuse, vor petrece sejururi la Predeal, pentru tinerii cu diferite probleme sociale, precum si la Centrul de Agrement MARA din Maramures, petru tinerii cu diferite forme de dizabilitati.

         Cheltuielile de transport sunt suportate de catre Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constana.

Pagini (67) Prima Inapoi ... 8 9 10 11 12 ... Inainte Ultima