Acasa » Informatii generale » Presa

Pagini (67) Prima Inapoi ... 9 10 11 12 13 ... Inainte Ultima
05
IUL
2013
Comunicat de presa Joi 04.07.2013

           Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in colaborare cu Agentia Nationala impotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Constanta, Fundatia Ratiu pentru Democratie, Inspectoratul de Jandarmi Constanta si Radio Vacanta implementeaza campania de prevenire estivala „Tu Stii pe Cine Platesti?". Campania se desfasoara in perioada 27 iunie - 31 august 2013 si are ca scop descurajarea cererii de servicii sexuale, precum si cunoasterea si respectarea prevederilor legale care sanctioneaza traficul de persoane.

           Strategia de directionare a mesajului proiectului este catre clientii care apeleaza la astfel de servicii oferite de catre tinerele femei ce pot deveni, astfel, potentiale victime ale traficului de persoane. Campania de prevenire va cuprinde activitati de informare a turistilor de pe intreg litoralul constantean, distribuirea de materiale informative si organizarea de concursuri tematice.

           De asemenea, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in colaborare cu Asociatia Studentilor si Medicilor Voluntari continua implementarea proiectului „Fii Corect, Fii Responsabil, Prima Clipa Conteaza!".

           In cadrul acestui proiect, organizatorii si-au propus cresterea nivelului de educatie medicala in ceea ce priveste importanta acordarii primului ajutor si a notiunilor de urgenta medicala in randul societatii constantene, dar, mai ales, in randul tinerilor.

          In aceasta etapa, trainerii Asociatiei Studentilor si Medicilor Voluntari, cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta urmaresc formarea unor echipe instruite in acordarea de prim-ajutor la nivelul unitatilor liceale. Astfel, tinerii beneficiari vor dobandi informatii cu privire la managementul politraumatismelor, suspiciunea de fractura de coloana cervicala, protectia manuala de coloana cervicala, hemoragii, hemostaza, plagi, contuzii, obstructia cailor aeriene superioare, imobilizarea victimei pe targa si transport, fracturi, luxatii, entorse, arsuri, degeraturi, epilepsie, hipoglicemie, lipotimie. Tinerii vor fi pregatiti atat teoretic cat si practic, urmand ca, in final, sa fie testati in ceea ce priveste informatiile acumulate.

27
IUN
2013
Comunicat de presa Turneul International "Memorialul Toni Alexe" Editia 2013

          Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Baschet Constanta si BC Athletic Constanta, organizeaza turneul international „Memorialul Toni Alexe", editia 2013, in zilele de vineri, sambata si duminica, la Sala Sporturilor Constanta, conform urmatorului program:

Vineri, 28 iunie 2013:

Etapa I:

10:00 BC Athletic 2 Constanta vs. KK Mladost Zajecar

11:30 BC Athletic 1 Constanta vs. CSS 1 Constanta

BC Laguna Bucuresti - sta

Etapa II:

17:00 CSS 1 Constanta vs. BC Athletic 2 Constanta

18:30 BC Laguna Bucuresti vs BC Athletic 1 Constanta

KK Mladost Zajecar - sta

Sambata, 29 iunie 2013:

Etapa III:

10:00 BC Laguna Bucuresti vs CSS 1 Constanta

11:30 KK Mladost Zajecar vs. BC Athletic 1 Constanta

BC Athletic 2 Constanta - sta

Etapa IV:

17:00 CSS 1 Constanta vs. KK Mladost Zajecar

18:30 BC Athletic 2 Constanta vs BC Laguna Bucuresti

BC Athletic 1 Constanta - sta

 Duminica, 30 iunie 2013

Etapa V

10:00 BC Athletic 1 Constanta vs BC Athletic 2 Constanta

11:30 BC Laguna Bucuresti vs KK Mladost Zajecar

CSS 1 Constanta - sta

13:15 Festivitatea de premiere

          Antonio „Toni" Alexe, 21 decembrie 1969 - 21 ianuarie 2005, a facut primii pasi in lumea baschetului sub indrumarea antrenorului Alexandru Botos la echipa scolii generale nr. 12 cu care a realizat rezultate in campionatele de minibaschet si juniori, apoi cu echipele de divizie scolara la Clubul Scolar 1 Constanta. Ulterior, a venit promovarea la echipa Farul Constanta care, la vremea aceea, evolua in prima divizie.

          Tonie Alexe si-a inceput adevarata cariera sportiva la Dinamo IMPS Oradea in 1988, sub indrumarea antrenorului Dan Berceanu, unde a evoluat pana in 1993.

           Urmatoarea etapa a fost la campionatul Ungariei in care a evoluat intre anii 1993 - 2000, la echipele Szolnoki Olaj, Sopron si Fehervar, dupa care revine in campionatul national la West Petrom Arad in anul 2000, unde joaca timp de 2 ani. Mirajul cupelor europene il atrage iar in Ungaria la clubul FC Szombathely unde mai evolueaza un an, revenind apoi in tara la CSU Asesoft Ploiesti. Intre 2003 - 2005, obtine aici mari satisfactii atat la campionatul intern, cat si in cupele europene, fiind considerat unul din cei mai valorosi jucatori ai baschetului romanesc din ultimii 20 de ani.

          „Sprijinul acordat de noi in organizarea Memorialului „Toni Alexe" este nevoia fireasca de a aduce un elogiu celui care promitea sa fie unul dintre cei mai mari si mai valorosi jucatori de baschet romani! Iata, insa, ca Toni scrie file de istorie sportiva in fiecare an, puterea exemplului sau, chiar si dupa 8 ani de la trecerea in nefiinta, fiind vie datorita celor care-i pretuiesc si ii pastreaza memoria vie. Doresc sa le multumesc atat partenerilor nostri media in acest proiect, dar si Primariei Municipiului Constanta si Consiliului Judetean pentru sprijinul acordat in fiecare an!", a declarat domnul Claudiu Daniel Teliceanu, directorul executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta.

21
IUN
2013
Comunicat de presa "Implica-te prin sport"

           Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta alaturi de Fundatia «Giovanni Bosco», sucursala Constanta, cu sprijinul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, va invita in data de 25 iunie 2013, incepand cu orele 09:00, sa fiti prezenti la desfasurarea unei activitati de petrecere a timpului liber cu un profund caracter sportiv - educativ, ai caror beneficiari vor fi mai mult de 20 de tineri constanteni cu varste cuprinse intre 11 ani - 17 ani.

Activitatea intitulata «Implica-te prin Sport» ce va avea loc pe data de 25 iunie incepand cu orele 09.00 in cadrul Academiei - localitatea Ovidiu, va avea urmatorul program:

Sosirea participantilor;

Vizitarea si prezentarea Academiei;

Meci demonstrativ de fotbal - doua reprize de cate 20 minute;

Sesiune deschisa de intrebari, autografe si poze cu jucatorii de fotbal ai Academiei, inmanarea de diferite materiale promotionale cu sigla Academiei.

         "Dialogul liber cu tinerii va viza diferite domenii de interes pentru tineri, astfel incat acestora sa li se contureze ideea si modelul sportivului profesionist precum si formarea unor abilitati de refuz fata de fenomenele deviante de azi in conduita tanarului", a declarat domnul Claudiu Daniel Teliceanu, directorul executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta.

19
IUN
2013
Conferinta de presa Joi 20 Iunie 2013

           Maine, 20 iunie 2013 pe terasa Hotelului Sport, incepand cu orele 11:00 va avea loc conferinta de presa sustinuta de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta cu ocazia Crosului Ziua Olimpica, organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Constanta, Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta, Inspectoratul Judetean de Jandarmi si Inspectoratul Scolar Judetean.

Va rugam sa ne confirmati participarea printr-un e-mail trimis pe adresa elena.lepadatu@dsjconstanta.ro.

 Va multumim si va asteptam cu drag!

18
IUN
2013
Comunicat de presa la Finalul Campionatului National de Handbal

            Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a sprijinit Federatia Romana de Handbal prin Asociatia Judeteana de Handbal Constanta si Clubul Sportiv Scolar nr.1 din Constanta organizarea, in perioada 14 - 16 iunie 2013, Turneul Final al Campionatului National de Handbal la nivel de junioare IV.

Finantarea competitiei a fost asigurata de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Clubul Sportiv Scolar nr. 1 din Constanta.

           Premierea castigatorilor a fost sustinuta de Draganescu Remus, vicepresedintele CA al FRH; Claudiu Daniel Teliceanu, directorul executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta, Cristiana Costara, director CSS 1, Iulian Popa, director adjunct CSS 1, Nurhan Ali, director executiv HCM si Ion Craciun, antrenor CSU Neptun.

           „A fost o competitie extrem de stransa si care a avut o spectaculozitate proprie, mai ales datorita faptului ca micutele sportive participante au facut un joc frumos, sesizandu-se calitatea antrenamentelor lor, dar, mai ales, „mana" iscusita a indrumatorilor! Nu doar eu am fost impresionat, ci toti participantii la competitie, de la cei direct implicati, si pana la sustinatori! Le multumesc colegilor mei de la Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta pentru aportul adus la organizarea turneului, in special Marianei Tudora, experienta ei in asemenea proiecte spunandu-si cuvantul! Felicitari tuturor!", a declarat domnul Claudiu Daniel Teliceanu, directorul executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta.

Clasamentul competitional este urmatorul:

LOCUL 1 - CSS 6 BUCURESTI, ANTRENOR POPESCU DOINITA

LOCUL 2 - CS OLIMPIC TG MURES, ANTRENOR EVI CLAUDIU

LOCUL 3 - CSM PLOIESTI, ANTRENOR COMENDANT ROBERT

LOCUL 4 - LPS SLATINA, PROFESOR DABULEANU VICTOR

LOCUL 5 - HCM BAIA MARE, ANTRENOR NICHITA ANCA

LOCUL 6 - CSS NR. 1 CONSTANTA, ANTRENOR ROXANA DAMIAN

LOCUL 7 - CS VIITORUL CLUJ, ANTRENOR IURIAN CRISTINA

LOCUL 8 - HCM CRAIOVA, ANTRENOR PRICA LIVIU

LOCUL 9 - CSS PETROSANI, ANTRENOR BRANZAU DANIEL

LOCUL 10 - CS HAPPY KIDS 2010 MEDGIDIA, ANTRENOR GEORGESCU ADRIAN

LOCUL 11 - HC ACTIV PLOPENI, ANTRENOR CIUPITU FLORIN

LOCUL 12 - CS MARTA BAIA MARE, ANTRENOR NICHITA ANCA

LOCUL 13 - CS DANUBIUS 2010 GALATI, ANTRENOR MIRON STANCIU

LOCUL 14 - ASC SC 181 BUCURESTI, ANTRENOR LAZAR MIHALACHE

LOCUL 15 - LPS IASI/ ANTRENOR LENUTA LUPAN

LOCUL 16 - GRUP SCOLAR LICEUL ENERGETIC RAMNICU VALCEA / ANTRENOR DUCA MARIA

          Premiile au fost acordate de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si CSS 1 Constanta, constand in diplome pentru toti participantii, tricouri personalizate, mingi de handbal, cupe personalizate si dulciuri pentru toti participantii. La premiile speciale, echipa de handbal CSU Neptun a acordat componentelor echipei turneului cate un premiu de 150 lei, participand voluntar la premiere: Elena Frincu membru CA al FRH si echipa de minihandbal a CSS 1 Constanta, antrenor Lacramioara Ilie.

Pagini (67) Prima Inapoi ... 9 10 11 12 13 ... Inainte Ultima