Acasa » Informatii generale » Presa

Pagini (67) Prima Inapoi ... 4 5 6 7 8 ... Inainte Ultima
05
NOI
2013
Comunicat de presa "Curs Managementul proiectelor europene"

              Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza Curs pentru Managementul Proiectelor Europene, unul dintre obiectivele acestui program fiind acela de a specializa un numar de 448 de persoane din Romania de la nivelul organizatiilor de tineret, guvernamentale si nonguvernamentale, in domeniul accesarii fondurilor europene. Perioada de sustinere a cursurilor, la nivel national, va fi 11 noiembrie - 11 decembrie 2013.

In acest sens, Constanta are alocat un anumit numar de locuri ce vor fi scoase la concurs dupa urmatoarea procedura:

A. Criteriul de eligibilitate al candidatului - eliminatoriu:

- varsta pana in 35 de ani - dovada se va face prin copie dupa CI;

- studii superioare absolvite cu diploma de licenta sau echivalent;

B. Criterii de evaluare pe baza de punctaj:

- punctaj maxim: 100 puncte;

- punctaj minim : 60 puncte;

- admiterea se va face in ordinea descrescatoare a punctajului obtinut;

- in situatia in care doi sau mai multi candidati se situeaza pe ultimul loc, la punctaj egal, va fi selectat cel care a transmis primul documentele.

C. Criteriul motivational - 60 puncte:

Scrisoarea de intentie, trebuie sa contina:

- Motivatia aplicantului privind participarea la curs;

- Rezultatele asteptate;

- Continuitatea dupa finalizarea proiectului (o prezentare succinta a modului in care se vor pune in aplicare cele invatate).

D. Criterii specifice - criteriul participarii civice - 40 puncte:

- voluntar, membru al unui ONG, dovedit prin declaratia Presedintelui ONG.

 Inscrierea participantilor se va face pe baza urmatoarelor documente:

A. Formularul de inscriere, asa cum este prezentat in Metodologie;

B. Scrisoare de intentie;

C. Act de identitate - in copie;

D. Declaratia Presedintelui ONG.

Depunerea aplicatiilor se va face in perioada 1 - 14 noiembrie 2013 la sediul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta, din strada Ion Banescu, nr. 2.

           Selectia participantilor la nivelul judetului Constanta se va face de catre o comisie intocmita de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si va avea loc in perioada 15 - 18 noiembrie, iar transmiterea listelor cu participanti catre Ministerul Tineretului si Sportului se va face pana in data de 19 noiembrie 2013.

Cursul pentru managementul proiectelor europene va avea loc in perioada 21 - 26 noiembrie 2013 la Bucuresti.

Mai multe detalii pe www.dsjconstanta.ro si la numar de telefon 0241 - 614012 sau la sediul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta.

01
NOI
2013
Comunicat de presa "Cupa Halloween - editia 2013"

            Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta a organizat joi 31 octombrie 2013, Cupa Halloween editia 2013 in incinta spatiului de joaca „Nemo" din Constanta, incepand cu orele 17:30.

         Copii cu varste cuprinse intre 3 - 10 ani au fost antrenati sa participe la diverse activitati sportiv - educative menite sa-i distreze si sa-i determine sa indrageasca sportul: jocuri de miscare, Karaoke, pictura pe fata, intalnire cu Zana „Dovlecel" care le-a adus, cu aceasta ocazie, dulciuri celor a caror costumatie a primit punctajul maxim!

         Ulterior, Zana „Dovlecel" s-a mutat la Complex Sportiv Tomis Constanta unde a participat alaturi de sportivii de la ACS BC Athletic si CSS 1 Constanta la parada costumelor de Halloween si la jocuri de baschet mixt.

         De asemenea, RESTAURANTUL SPORT a fost gazda a 80 de tineri pregatiti pentru un minicarnaval, costumati in diferite personaje de poveste. Aici organizandu-se o miniparada, poveste a mastilor, concurs de sculptat dovelecei si un karaoke. Activitatea desfasurandu-se cu colaborare Asociatiei Civicum Voluntaris si Asociatia grupurilor Locale de tineret - filiala Tineri mereu.

         „Cupa Halloween este unul din proiectele preferate de toti colegii mei din cadrul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta, pe de o parte pentru ca deschide sarbatorile de iarna de care ne bucuram cu totii si, pe de alta parte, pentru ca presupune un tip de organizare care le permite sa se simta un pic copii: inventeaza jocuri distractive, decupeaza masti pentru cei mici si le pregatesc surprize despre care stiu ca-i vor face fericiti pe copii!", a declarat domnul Claudiu Teliceanu, directorul executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta.

Intregul proiectul sportiv a fost finantat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta.

31
OCT
2013
Comunicat de presa "Cupa Toamnei la Atletism Copii"

              Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta alaturi de Liceul cu Program Sportiv Constanta si de Asociatia Judeteana de Atletism organizeaza duminica, 3 noiembrie 2013, incepand cu orele 10:00 la Stadionul „Gheorghe Hagi", Cupa Toamnei la Atletism, categoria copii.

           La competitie vor participa aproximativ 150 de copii din Constanta, Medgidia, Cernavoda si Ploiesti, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta pregatind diplomele de participare in concurs, dar si dulciuri si racoritoare care sa-i bucure pe cei mici.

Le dorim succes, pe aceasta cale, micilor sportivi participanti si ne bucuram sa le fim alaturi!

31
OCT
2013
Comunicat de presa "Festivalul National de Dans ARGESISS 2013"

               Ministerul Tineretului si Sportului prin Casa de Cultura a Studentilor Pitesti organizeaza, in perioada 9 - 10 noiembrie 2013, Festivalul National de Dans ARGESISS 2013, eveniment cu caracter competitional al carui scop este dezvoltarea schimbului cultural si experientei artistice intre tinerii dansatori din tara si strainatate.

            Fiecare judet poate delega cate persoane participante doreste, dar maxim 4 vor beneficia de gratuitate in ceea ce priveste serviciile de cazare si masa. De asemenea, este important de mentionat faptul ca varsta dansatorilor trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de ani, data limita privind confirmarea participarii la Festival fiind 1 noiembrie.

Genurile coregrafice pe care se va desfasura competitia sunt urmatoarele:

1. Categoria I de dans: Samba, Cha Cha Cha, Jive, Rumba.

2. Categoria II de dans: Vals lent, Vals vienez, Quick step si Tango.

3. Categoria III de dans: Tango argentinian.

4. Categoria IV de dans: Salsa.

5. Categoria V de dans: Dans pe muzica anilor ‘70 - ‘80.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta le doreste succes tuturor participantilor si ii asteapta acasa pe constanteni cu rezultate frumoase!

29
OCT
2013
Comunicat de presa Campionat de Handbal Juniori III - Turneul 1

         In perioada 25 - 27 octombrie 2013 a avut loc Turneul 1 al Campionatului National de Handbal Juniori III, la sala Axiopolis din Cernavoda, cu participarea urmatoarelor echipe de juniori: CSS Calarasi, HCM Constanta Juniori, CS Axiopolis Cernavoda, CSS Medgidia, CS Navodari.

         Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta doreste sa felicite, pe aceasta cale, HCM Constanta Juniori pentru rezultatele inregistrate, dar, in special, pentru faptul ca a iesit lider in acest prim-turneu!

         In egala masura, le dorim si celorlalte echipe participante succes!

        Atentia noastra se indreapta acum catre echipele de juniori II feminin care vor disputa Turneul I al Campionatului National de Handbal la Sala LPS „Nicolae Rotaru" Constanta, in perioada 1 - 3 noiembrie 2013.

        Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta este alaturi de micii handbalisti si le ureaza reusite si meciuri spectaculoase!

Pagini (67) Prima Inapoi ... 4 5 6 7 8 ... Inainte Ultima