Acasa » Informatii generale » Presa

Pagini (67) Prima Inapoi ... 3 4 5 6 7 ... Inainte Ultima
28
NOI
2013
Comunicat de presa "Cupa 1 Decembrie 2013"

           Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta sprijina sportul scolar si se alatura actiunilor desfasurate cu ocazia zilei de 1 Decembrie la Murfatlar si Medgidia.          

           La initiativa Clubului Sportiv Scolar Medgidia, incepand cu ora 10:00, la Sala "Iftimie Ilisei" Medgidia se desfasoara jocuri de handbal si fotbal si concursuri, activitatile sportiv-educative  incheindu-se cu un joc demonstrativ a profesorilor.

            Participantii sunt elevi de gimnaziu din scolile din Medgidia. Pentru implicarea si efortul lor vor fi rasplatiti cu diplome, dulciuri si racoritoare oferite de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta.

            In egala masura, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta sprijina si activitatile sportive de la Liceul Teoretic Murfatlar la care vor participa elevi din mai multe unitati scolare, actiunile desfasurandu-se in sala de sport a scolii incepand cu ora 09:00, atunci cand se da startul la jocurile de fotbal si handbal.

Suntem alaturi de copiii nostri si le dorim succes, spirit de competitie si jocuri frumoase!

28
NOI
2013
Conferinta de presa "Crosul 1 Decembrie 2013"

           Directia Judeteana pentru Sport ši Tineret Constanta organizeaza impreuna cu Liceul International de Informatica o conferinta de presa avand ca tema editia a XIV-a Crosului de 1 Decembrie, conferinta care va avea loc in cadrul Liceului International de Informatica joi, 28 noiembrie, incepand cu orele 10:30.

15
NOI
2013
Comunicat de presa "UNIFEST 2013, Editia a III-a"

               Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Asociatia Studentilor si Inginerilor Constructori Constanta, membra a Uniunii Studentilor din Romania, avand sprijinul Consiliul Judetean Constanta implementeaza, in perioada 04 - 15 noiembrie 2013, proiectul dedicat studentilor constanteni - „UNIFEST 2013 - editia a treia".

            UNIFEST are ca scop crearea cadrului propice pentru desfasurarea si promovarea activitatilor cultural-civice ale studentilor din Centrul Universitar Constanta. Activitatile din cadrul proiectului se vor axa pe urmatoarele domenii: actiuni culturale, activitati educationale, actiuni sportive si de petrecere a timpului liber, campanie de donare sange, concursuri tematice pentru studenti.

           Organizarea unui Festival Studentesc in Constanta reprezinta o noua viziune pe care miscarea studenteasca trebuie sa o adopte pentru viitorul apropiat! Cultura, divertismentul, participarea la actul de creatie artistica si de intrecere sportiva reprezinta premisele afirmarii miscarii studentesti in vederea motivarii si implicarii lor in societate.  Sloganul UNIFEST - se desfasoara sub moto-ul „Distractie gratis, nu degeaba", iar  accesul tinerilor studenti la manifestarile prilejuite de festival este gratuit, pe baza carnetului de student. Astfel:

a. in data de 15 noiembrie 2013, incepand cu ora 10:00, Baza Sportiva Albatros aflata in administrarea Consiliului Judetean Constanta va deveni gazda unui miniturneu de fotbal cu studentii afiliati la organizatiile initiatoare ale proiectului.

b. in data de 09 - 10 noiembrie, in grupuri organizate si pe baza carnetului/legitimatiei de student, tinerii studenti au avut ocazia sa viziteze in cadrul programului de vizitare: Muzeul de Istorie si Arheologie Nationala, Muzeul de Arta, Complexul Muzeal al Stiintelor Naturii, Muzeul de Arta Populara.

15
NOI
2013
Comunicat de presa "Salonul National de Inventica si Creatie Stiintifica pentru Tineret"

              Ministerul Tineretului si Sportului organizeaza, in perioada 20 - 24 noiembrie 2013, la Complexul Expozitional Romexpo din Bucuresti, cea de a XI-a editie a „Salonului National de Inventica si Creatie Stiintifica pentru Tineret".

          In cadrul evenimentului, tineri cu varste cuprinse intre 14 si 35 de ani, din toata tara, pasionati de cunoastere si dezvoltare stiintifica, isi vor expune inventiile.

          Astfel, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta va informeaza faptul ca judetul Constanta va fi reprezentat la acest eveniment de catre:

1. "The Solar Architect", Prof. Ion Bararu, Barascu Mihai, Bilal Imam Munire, Bilal Tarik Kaan, Cozma Marina, Dumitru Maria, Panaitescu Razvan, Popovici Matei Ioan, Stoian Delia Irina, Nasta George, Popa Vlad.

2. "Iris", prin Catana Diana Andreea

3. „The Genesis Project", prin Angelescu Diana Andreea, Burtoiu Bianca, Gaidargiu David Emanuel, Gaidargiu Victor, Gherghelegiu Andreea Diana, Lepadatu Tiberiu Andrei, Mirea Vladimir, Neagu George Cristian, Panchici Tatiana Alexandra, Patrahau Irina Maria, Vasile Cristiana Flavia, Voinescu Ioana

4. „SpaceKit Beta", prin Osman Alper Ender

          In sprijinul demersului de a identifica si selecta tineri cu potential inventiv si creativ, adresam multumiri Inspectoratului Scolar Judetean Constanta!

06
NOI
2013
Comunicat de presa "Fii responsabil!"

               Directia Judeteana pentru Sport si Tineret in colaborare cu ONG-ul CENTRAS Constanta, Consiliul Judetean al Elevilor Constanta si Inspectoratul Scolar Judetean Constanta desfasoara, in beneficiul tinerilor elevi, diferite activitati cu caracter educativ nonformal in campania  "Fii responsabil!".

           Activitatile cuprinse in proiect vor avea un puternic caracter informativ- formativ si se vor axa pe domeniul responsabilitatii tanarului in comunitate.

           Grupul-tinta va fi format din cel putin 100 de tineri din urmatoarele unitati de invatamant din municipiul Constanta: Colegiul National « Mihai Eminescu », Liceul Teoretic « Traian », Liceul Teoretic « Decebal », Colegiul National Pedagogic « Constantin Bratescu », Colegiul Comercial « Carol I ».

           Activitatile se vor desfasura in perioada 01 - 15 noiembrie 2013, iar durata de informare a tinerilor va fi de 120 de minute in fiecare zi. Subiectele dezbatute impreuna cu tinerii participanti vor fi urmatoarele: care sunt caracteristicile unui bun lider in societate; de ce trebuie sa fii responsabil in comunitate; li se va prezenta un exemplu de buna practica prin invitarea unor tineri cu abilitati de lider in societate, din mediul nonguvernamental, care vor expune propriile lor experiente din pozitia pe care si-au castigat-o. In final, participantii vor completa chestionare care privesc conceptul de responsabilitate, chestionare prin prisma carora se va lua feedback-ul intregului proiect si al mesajului pe care subiectele dezbatute l-au transmis tinerilor participanti.

Pagini (67) Prima Inapoi ... 3 4 5 6 7 ... Inainte Ultima