Acasa » Informatii generale » Presa

Pagini (67) Prima Inapoi ... 14 15 16 17 18 ... Inainte Ultima
18
MAR
2013
Comunicat de presa Campionat Judetean Minihandbal

        Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Handbal a organizat in perioada 16 - 17 martie 2013, la Medgidia, Campionatul Judetean de Minihandbal, masculin si feminin, pentru categoria de varsta 6 - 10 ani.

        „Ca si co-organizatori, ne-a onorat participarea unui numar atat de mare de tineri sportivi! Au fost peste 260 de copii participanti, implicarea lor in competitia sportiva fiind ireprosabila, acest lucru datorandu-se in mare parte profesorilor care-i indruma! Tin sa le multumesc pentru implicarea lor totala in viata copiilor pe care-i formeaza! Copiii au dat dovada de fair-play, de corectitudine in joc si au dat competitiei acea nota de bucurie nemarginita pe care ar trebui s-o regasim si in competitiile celor mari, indiferent de felul competitiei!", a declarat domnul Claudiu Daniel Teliceanu, directorul executiv al DJST Constanta.

La Campionatul Judetean de Minihandbal, au participat urmatoarele echipe:

 • CS Happy Kids 2010 Medgidia (2 echipe masculin, prof. Deliorga Ionut si 2 echipe feminin, prof. Ciorba Nicu)
 • CSS Medgidia (1 echipa masculin), prof. Cazan Ionut
 • CSS 1 Constanta (2 echipe masculin, prof. Ilie Lacramioara si 2 echipe feminin, prof. Damian Roxana)
 • CS Axiopolis Cernavoda (2 echipe masculin, prof. Menasan Arthur si 1 echipa feminin, prof. Raducan Gabriela)
 • CS Olimpic Constanta (2 echipe masculin si 1 echipa feminin), prof. Mihai Dumitru
 • HCM Constanta (2 echipe masculin), prof. Murtaza Enis.
 • CS Laguna (1 echipa masculin), prof. George Pavel

Echipele calificate la faza pe euroregiune:

 • CS Happy Kids 2010 Medgidia (1 echipa masculin si 1 echipa feminin)
 • CSS 1 Constanta (1 echipa masculin si 1 echipa feminin)
 • CS Axiopolis Cernavoda (1 echipa masculin si 1 echipa feminin)
 • CS Olimpic Constanta (1 echipa feminin)
 • CS Laguna (1 echipa masculin).

       Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta a sustinut acest proiect prin finantarea premiilor si prin oferirea baremului de arbitraj.

12
MAR
2013
Comunicat de presa Concurs de graffiti - "Constanta - Scoala Mea"

         Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, in parteneriat cu Universitatea „Andrei Saguna" Constanta, Inspectoratul Scolar Judetean Constanta si Colegiul National de Arte „Regina Maria" Constanta isi propun sa organizeze in perioada 01 - 05 aprilie 2013, cu ocazia saptamanii  - «Sa stii mai multe, sa fii mai bun!», concursul de graffiti: „Constanta - Scoala Mea".

         Cu prilejul organizarii acestei manifestari, va invitam in ziua de joi 14 martie, orele 14:30 la sediul Universitatii „Andrei Saguna", la conferinta de presa ce va avea loc in vederea informarii si a stabilirii elementelor finale de organizare ale acestui eveniment cu partenerii implicati.

05
MAR
2013
Cupa Academiei Navale Mircea cel Batran

Cupa „Academiei Navale Mircea cel Batran" la cateva zile distanta de debut

        Doar cateva zile ne mai despart de debutul primei editii a Cupei "Academia Navala Mircea cel Batran", manifestare sportiva pregatita pentru elevii claselor a XI-a si a  XII-a din liceele constantene, proiect derulat la initiativa Academiei Navale ,,Mircea cel Batran" in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Inspectoratul Scolar Judetean.

        Cupa "Academia Navala Mircea cel Batran" isi propune sa se inscrie in seria activitatilor cu traditie dedicata sportului pentru toti si are drept scop  constientizarea necesitatii adoptarii unui stil de viata activ si sanatos, prin practicarea permanenta a sportului. „Sesizez, in toate competitiile sportive carora ne-am alaturat si anul trecut, dar si in acest an, ca participantii, sportivi de performanta sau nu, pun accentul din ce in ce mai vizibil pe fair-play in competitia sportiva si pe respectul partenerilor de joc, iar acest lucru nu inseamna altceva decat ca sportul educa, sportul instruieste si formeaza oameni frumosi, oameni verticali!", a declarat domnul Claudiu Teliceanu, directorul executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta.

        Evenimentul va avea loc in perioada 09 - 10 martie 2013, incepand cu orele 09:30, la bazinul de inot situat in cadrul Academiei Navale "Mircea cel Batran", iar inscrierile se pot face pana in data de 07.03.2013, ora 12:00,  la Academia Navala Mircea cel Batran sau Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta. Persoanele de contact sunt Cdor.conf.univ. dr. Virgil Ene - Voiculescu, tel. 0741022296 si Consilier Resit Emiran, tel. 0722719288

        Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta este direct implicata in sustinerea sportului romanesc si, cu aceasta ocazie, ureaza tuturor participantilor la aceasta competitie rezultate favorabile si aprecieri pentru calitatile si efortul depus.

04
MAR
2013
Competitii in cadrul Cupei Coca Cola

Competitii incununate de competitivitate si fair-play in cadrul Cupei Coca Cola derulate la Constanta

           La sfarsitul acesta de saptamana s-au incheiat cele trei tururi preliminare ale proiectului Cupa Coca Cola, proiect in cadrul caruia Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta este partener activ, in special datorita faptului ca este un proiect dedicat, in egala masura, atat sportului, cat si tinerilor pasionati de sport!

       „Am fost foarte placut impresionati de toate echipele de liceu inscrise in concurs, pentru ca au manifestat competitivitate, fair-play si spirit competitional la un nivel extrem de ridicat! Sunt copii extrem de talentati, copii care au beneficiat si de suportul profesorilor lor care au stiut sa-i struneasca si sa-i determine sa aiba acea conduita sportiva ireprosabila pe care, uneori, chiar si sportivii profesionisti uita sa o aiba!", a declarat Mariana Tudora, consilier in cadrul departamentului sport al Directiei Judeteane pentru Sport si Tineret Constanta.

        Urmeaza la sfarsitul acesta de saptamana sa se deruleze jocurile in grup din care se va extrage campioana pe judet ce va concura in viitorul nu foarte indepartat la nivel regional si, ulterior, national, turnelul final organizandu-se la Bucuresti, in perioada 24 - 26 mai.

       „Au fost 21 de echipe inscrise in competitia din week-endul trecut, echipele calificate in grupa fiind urmatoarele: Liceul Tehnologic Lazar Edeleanu Navodari, Liceul Teoretic Traian, Liceul Teoretic Murfatlar si Liceul Tehnologic Ion Podaru Ovidiu, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta sustinand prin toate fortele asemenea initiative care promoveaza valorile competitionale, valorile sportive la un nivel atat de ridicat!, a declarat domnul Claudiu Teliceanu, directorul executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta.

Parteneri in derularea acestui proiect sunt: Ministerul Educatiei Nationale, Gazeta Sporturilor, InterSport, Vodafone Romania si Directiile Judetene pentru Sport si Tineret din fiecare judet.

27
FEB
2013
Comunicat de presa Cupa Coca Cola

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta este suporterul Cupei Coca Cola

        Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta sprijina initiativa salutara a Cupei Coca Cola, proiectul care promoveaza sportul-rege, fotbalul, competitia fair-play si valorile disciplinare pe care numai sportul le fixeaza!

„Era firesc ca si noi sa participam activ la procesul de promovare a acestui proiect, prin discutiile cu reprezentantii elevilor, prin sustinerea celor de la Cupa Coca Cola cu logistica necesara derularii acestui proiect si pe Constanta si, nu in ultimul rand, era firesc sa ne implicam in asemenea proiecte al caror concept imbina atat componenta sportiva, cat si pe cea de tineret!", a declarat domnul Claudiu Teliceanu, directorul executiv al  Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta.

        In perioada 25 februarie - 30 martie 2013 echipele de baieti din tara inscrise in competitie se vor lupta intre ele in cele 21 de judete in care se organizeaza centre de joc, Constanta numarandu-se printre ele, pentru ca cele mai bune echipe sa mearga mai departe in competitie, in faza pe regiune. 

          Intre 19 aprilie - 12 mai 2013, echipele de baieti castigatoare din fiecare din cele 21 de judete in care se organizeaza centre de joc, in afara de capitala, se intrec pentru a fi cele mai bune din regiunea lor, programul competitional fiind urmatorul:
Regiunea 1: cu centrul de joc la Timișoara.
Regiunea 2: cu centrul de joc la Constanța.
Regiunea 3: cu centrul de joc la Targu Mures. 
Regiunea 4: cu centrul de joc la Iași.

Turnelul final se va organiza la Bucuresti in perioada 24 - 26 mai.

Pagini (67) Prima Inapoi ... 14 15 16 17 18 ... Inainte Ultima