Acasa » Informatii generale

Pagini (162) Prima Inapoi ... 14 15 16 17 18 ... Inainte Ultima
19
MAR
2015
ORDIN Nr. 511 din 16 aprilie 2013 pentru aprobarea Procedurii de inchiriere a bunurilor imobile din domeniul public al statului, aflate in administrarea Ministerului Tineretului si Sportului, si pentru aprobarea contractului-cadru de inchiriere

    Având în vedere:

    - Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 96/2012 privind stabilirea unor măsuri de reorganizare în cadrul administrației publice centrale și pentru modificarea unor acte normative, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 71/2013;

    - Hotărârea Guvernului nr. 11/2013 privind organizarea și funcționarea Ministerului Tineretului și Sportului,

    văzând prevederile Legii nr. 213/1998 privind bunurile proprietate publică, cu modificările și completările ulterioare, și prevederile Legii nr. 71/2011 pentru punerea în aplicare a Legii nr. 287/2009 privind Codul civil,

    în temeiul prevederilor art. 1.777 - 1.835 din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările ulterioare, și al art. 8 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 11/2013,

    ministrul tineretului și sportului emite prezentul ordin.

    ART. 1

    Se aprobă Procedura de închiriere a bunurilor imobile din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Tineretului și Sportului, prevăzută în anexa nr. 1.

    ART. 2

    Se aprobă Contractul-cadru de închiriere a bunurilor imobile din domeniul public al statului, aflate în administrarea Ministerului Tineretului și Sportului sau a instituțiilor publice din subordine, prevăzut în anexa nr. 2.

    ART. 3

    Anexele nr. 1 și 2 fac parte integrantă din prezentul ordin.

    ART. 4

    La data intrării în vigoare a prezentului ordin se abrogă orice prevedere contrară.

    ART. 5

 

    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Descarca fisier atasat: Ordin 511/2013
17
FEB
2015
Anunt concurs promovare

 

           Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta organizeaza in perioada 13-20 martie 2015, concurs de promovare in grad profesional imediat superior celui detinut al functiei publice de executie - inspector clasa I grad profesional asistent, pentru doamna  Sobaru Mihaela, functionar public de executie in cadrul Serviciului Achizitii Publice-Investitii-Patrimoniu-Administrativ.

           Detaliile de organizare precum si bibliografia concursului se gasesc in documentul atasat.

 

 

Descarca fisier atasat: Anunt concurs promovare
17
DEC
2014
Consultare metodologie de finantare a proiectelor de tineret

Ministerul Tineretului si Sportului va propune spre consultare publica

"Metodologia de finantare a proiectelor de tineret 2015"

in perioada 17.12.2014 - 31.01.2015.

07
NOI
2014
Comunicat de presa "Scoala de Afaceri"

           Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta cu sprijinul Oficiului Teritorial pentru Intreprinderi Mici, Mijlocii si Cooperatii si Inspectoratului Scolar Judetean Constanta desfasoara in beneficiul tinerilor elevi, activitati cu caracter educativ nonformal, cuprinse in proiectul "Scoala de Afaceri".

        Activitatile vor fi informativ- formative si se vor axa pe diferite perspective antrenprenoriale pe care Statul Român le ofera tinerilor in cadrul diferitelor programe dezvoltate.

        Unitatile scolare constantene implicate in proiect sunt: Colegiul National „Mihai Eminescu", Colegiul National „Mircea cel Batrân", Colegiul National Pedagogic „Constantin Bratescu" si Liceul Teoretic Sanitar „George Emil Palade".

        In cadrul proiectului, Oficiul Teritorial pentru Intreprindei, Mici, Mijlocii si Coperatii va furniza tinerilor diferite materiale ce cuprind informatii referitoare la procedurile de finantare si de sprijin in domeniul afacerilor, surse de finantare, dar si oportunitati oferite de Uniunea Europeana.

Tinerii vor fi informati pe diferite elemente de natura antreprenoriala:

-   Proceduri de infiintare ONG, SRL si PFA;

-   Avantaje si dezavantaje ale acestor forme de asociere;

-   Diverse strategii de marketing;

-   Prezentarea planului de afaceri ;

-   Simulare in ce priveste completarea unui plan de afaceri.

Perioada de desfasurare este 01 noiembrie - 15 noiembrie 2014, iar durata de informare va avea alocat un interval de 180 de minute.

06
NOI
2014
Anunt achizitie directa prin SEAP

           Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta solicita operatorilor economici interesati oferta lor pentru achizitia directa prin sistemul SEAP de "Lucrari de reparatii instalatii termice in baza sportiva Complex Sportiv Tomis".

           Operatorii economici interesati vor trebui sa incarce pana luni 10.11.2014 in SEAP oferta continand materialele si valoarea manoperei necesare executarii lucrarilor de reparatii instalatii termice.

Detaliile privind aceasta achizitie se gasesc in documentul atasat.

Descarca fisier atasat: Anunt achizitie directa SEAP
Pagini (162) Prima Inapoi ... 14 15 16 17 18 ... Inainte Ultima