Acasa » Informatii generale » Presa » Comunicate de presa » Comunicate de presa 2011

Pagini (4) Prima Inapoi ... 2 3 4
18
IAN
2011
Comunicat de presa Marti 18.01.2011

            Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, reprezentant al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret in teritoriu, va informeaza pe aceasta cale despre posibilitatea tanarului cu varsta cuprinsa intre 14 si 26 de ani, indiferent de situatia sa sociala si cel cu varsta intre 26 si 30 de ani avand calitatea de student/cursant masterat sau doctorand de a intra in posesia cardului Euro 26.

            Cardul Clasic Euro 26 reprezinta un instrument care faciliteaza posesorului de a beneficia de diferite reduceri de maxim 75% la diferite produse si servicii, in 42 de state atat in cele 27 de state membre ale Uniunii Europene dar si in 15 state partenere ale Uniunii Europene pe diferite programe care au ca obiect de activitate tineretul.

            Pentru a intra in posesia unui astfel de card, tanarul solicitant va trebui sa se adreseze fie Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta, fie Organizatiilor Neguvernamentale de Tineret partenere Directiei.

            Detalii cu privire la acest card, gama de produse si servicii precum si operatorii economici nationali si internationali le veti gasi atat pe site-ul http://www.euro26.ro/, cat si la sediul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta de pe Str. Ion Banescu, Nr.2, Constanta.

Pagini (4) Prima Inapoi ... 2 3 4