Acasa » Informatii generale » Presa » Comunicate de presa » Comunicate de presa 2012

Pagini (9) Prima Inapoi ... 6 7 8 9 Inainte
22
IUN
2012
Comunicat de presa Beach Volley - AIESEC

      Sambata, 23 iunie 2012, in intervalul orar 17.30 - 19.00 pe arena BEACH SPORT din vecinatatea Complexului MELODY, Statiunea MAMAIA, aflata in administrarea Volei Club Municipal Constanta, AIESEC Constanta implementeaza din cadrul proiectului « CONSTANTA FLUIERA FAULT ! », activitatea BEACH VOLLEY CONTEST.

      Proiectul se desfasoara cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta si Volei Club Municipal Constanta, avand ca scop integrarea si informare tuturor participantilor cu privire la proiectul « Constanta Fluiera Fault ».

      Proiectul «CONSTANTA FLUIERA FAULT!», vizeaza responsabilizarea sociala, dezvolatarea atitudinilor proactive si activarea constientei civice in mediul constantean.

     Aceste obiective pot fi realizate si prin activitati cu caracter sportiv, prin care AIESEC Constanta isi propune deschiderea tuturor categoriilor de cetateni catre sanatate si sport.

15
IUN
2012
Comunicat de presa Dan Puric

        MTC Profesional Consulting, Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, Libaria Carturesti, Revista Joi cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta invita tinerii constanteni, sa participe in data de 19 iunie 2012, ora 20.00 la conferinta « Despre Demnitatea, Educatie si Valori », cu participarea Domnului DAN PURIC.

          Conferinta va avea loc in cadrul Salii Mari ai Casei de Cultura a Sindicatelor.

            Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe chiar pe cartea pe care domnul Dan Puric a lansat-o la sfarsitul anului trecut, cu titlul "Fii demn".

         Pentru eveniment, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret ofera tinerilor constanteni, accesul liber pentru un numar de 80 de persoane.

           Pentru a intra in posesia biletului de acces, tinerii trebuie sa faca dovada obtinerii unor rezultate deosebite pe plan sportiv, educativ sau activitati extrascolare sau extracurriculare.

           Biletele vor fi distribuite in programul 08.00 - 16.00 ; luni - vineri, la sediul institutiei - str. Ion Banescu, Nr. 2.

          Din totalul celor 80 de bilete, 30 de bilete, vor fi distribuite la Crosul Olimpic organizat in data de 17 iunie 2012, la sosire primilor 15 persoane (masculin si feminin).

11
IUN
2012
Comunicat de presa Trofeul Litoral 2012

         In perioada 14-16 iunie 2012, la initiativa Asociatiei Judetene Constanta a Persoanelor cu Dizabilitati, in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Comitetul Paralimpic Roman  si Asociatiile judetene pe ramura de sport, organizeaza Trofeul Litoral si Cupa „Mariana Mihoc" - editia II-a.

             Gazdele activitatilor sportive sunt: 14.06 - ora 10,00 /Sala LPS- tenis de masa; 15.06 - ora 09,00/Stadioul Farul - atletism. 16.06 - ora 10,00/Complexul Sportiv Tomis - baschet in fotoliu rulant.

         Finantarea activitatilor sportive este asigurata de DJST Constanta, Fundatia pentru Promovarea sportului de performanta Constanta, Comitetul Paralimpic Roman si Asociatia Judeteana Constanta a Persoanelor cu Dizabilitati.

          Suntem mandri sa fim alaturi de voi, sa invatam ce inseamna sa depasesti orice limita.

Succes participantilor!

09
APR
2012
Comunicat de presa "Scoala Altfel"

Avem placerea sa va anuntam ca in perioada 02 - 06 aprilie 2012 in programul „Scoala Altfel", Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean, SC New Open Sector S.A., Directia Silvica Constanta si Arhiepiscopia Tomisului au organizat pentru un numar de 457 elevi si 20 de cadre didactice activitatea educativ-sportiva „Sa invatam bowling la Lake View " - alternativa la ora de educatie fizica si sport, 100 elevi - excursie Hagieni, 45 elevi - excursie Dervent.

Elevi au primit cu mult entuziasm propunerea noastra, participarea numeroasa este confirmarea reusitei acestei actiuni si speranta organizarii mai multor activitati de tineret si sport. Unitatile de invatamant participante: Colegiul National „Mihai Eminescu", Grup Scolar Cumpana, Grup Scolar „Ion Podaru" Ovidiu, Grup Scolar „Virgil Madjearu" Constanta, Colegiul Comercial „Carol I" Constanta, Scoala cu clasele I-VIII „Ferdinand" Constanta, Scoala cu clasele I-VIII „Mihai Viteazu" Constanta, Scoala cu clasele I-VIII „Dan Barbilian" Constanta, Scoala cu clasele I-VIII „Jean Bart" Constanta.

Finantarea pentru activitatile de bowling a fost asigurata de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si S.C. New Open Sector S.A. Constanta.

09
APR
2012
Comunicat de presa rezultate evaluare CLP 2012 - Etapa I

          Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, reprezentant in teritoriu al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, va informeaza pe aceasta cale cu privire la rezultatele primei etape de evaluare a proiectelor depuse de catre organizatiile neguvernamentale de si pentru tineret.

Astfel pentru etapa a II-a - verificarea eligibilitatii si a capacitatii ONGT-ului aplicant s-au calificat urmatoarele organizatii:

1. Asociatia Studentilor si Medicilor Voluntari - proiectul: Condu Preventiv - Prima clipa conteaza - 62, 25 pct;

2. A.I.E.S.E.C. Constanta - proiectul GROW 1.1. and 1.2.  - 49,75 pct;

3. Asociatia Speranta pentru ocrotirea bolnavilor cu SIDA din Constanta - proiectul „Excursie in Capitala" - 42 pct;

4. ARDOR - Asociatia Regionala de Dezbateri, Oratorie, si Retorica Moldova - proiectul Concursul Regional de Dezbateri Academice - 38.5 pct;

5. ARDOR - Asociatia Regionala de Dezbateri, Oratorie, si Retorica Moldova - proiectul Comunicare activa prin Metoda dezbaterilor - 38.5 pct,

6. Fundatia Baylor - Marea Neagra - proiectul Ziua Portilor deschise catre Educatie - 38,25 pct

Pagini (9) Prima Inapoi ... 6 7 8 9 Inainte