Acasa » Informatii generale » Presa » Comunicate de presa » Comunicate de presa 2012

Pagini (9) Prima Inapoi ... 5 6 7 8 9 Inainte
10
IUL
2012
Comunicat de presa Ghita Muresan Summer Camp 2012

„GHITA MURESAN - SUMMER CAMP TOUR 2012"

    Succesul primei editii nationale „Ghita Muresan Summer Camp Tour 2011", interesul aratat de copiii iubitori ai baschetului din Romania, de mass media si nu in ultimul rand partenerii, sponsorii nostri, ne- au determinat sa repetam intalnirea cu micii baschetbalisti .        

     Asociatia Ghita Muresan organizatorul turneului national 2012 in parteneriat cu Directiei Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta va invita sa participati la „GHITA MURESAN - SUMMER CAMP TOUR 2012" in perioada 02-05 august 2012.

     Anul acesta Constanta este locatia de start in turneul national: Constanta 02-05 august, Bucuresti 07-10 august, Brasov 12-15 august, Timisoara 17-20 august, Cluj 22-25 august.

      Ghita Muresan va fi din nou in mijlocul copiilor si va duce mai departe alaturi de staful tehnic programul "Educatie prin sport - Programe de baschet pentru copii" intelegand astfel sa intoarca comunitatii si copiilor din tara lui ceea ce el a primit de la viata - jocul de baschet.

      Inscrierile se fac gratuit pe site - ul www.ghitamuresan.ro, pe doua categorii de varsta 9-11 ani si respectiv 12-14 ani. Nu exista selectie, primii copii care se inscriu si vor complecta cele 60 de locuri pentru fiecare categorie de varsta in fiecare oras vor fi admisi. Mai multe detalii despre locatii, ore de incepere a programelor de baschet le vom posta pe site.

      Inscrierile sunt deschise.

Va asteptam cu drag !!!!!!

10
IUL
2012
Comunicat de presa Miercuri 11.07.2012

     Cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta, conducerea Penitenciarului Poarta Alba, organizeaza in perioada 24 iunie - 10 iulie 2012 o serie de activitati care vin in sprijinul persoanelor private de libertate - "Ziua Mondiala a Miscarii Olimpice".

     Astfel in incinta Penitenciarului Poarta Alba se vor desfasura activitati sportive - fotbal, tenis de masa, basket, volley, sah, jocuri de club-rummy si table, skandenberg.

    Prin aceste activitati se va urmari in primul rand resocializarea si inceputul unui proces de reabilitare a persoanelor private de libertate precum si petrecerea sanatoasa a timpului  liber prin implicarea acestor persoane in aceste activitati.

     Astfel, sub egida "Zilei Mondiale a Miscarii Olimpice", Penitenciarul Poarta Alba a reunit in aceste activitati mai mult de 400 de persoane private de libertate.

    Echipa Penitenciarului Poarta Alba reusind performata de a castiga campionatul regional de fotbal interpenitenciar CUPA DUNARII, editia a treia.

     Persoanele private de libertate clasate pe locurile I, al II-lea si al III-lea vor fi premiati cu diplome, cupe si materiale sportive oferite de Directia judeteana de Sport si Tineret.

09
IUL
2012
Comunicat de presa World Harmony Run 2012

        Prin prezenta va aducem la cunostinta ca in perioada 11 - 13 iulie 2012, caravana sportiva „World Harmony Run", eveniment international care consta in organizarea unei alergari, cu o stafeta cu torte, in stil olimpic, se va afla pe teritoriul Judetului Constanta.

        Organizatorii evenimentului sunt Organizatia European Sporkesman Axel Gressenich si Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta.

         Programul evenimentului este urmatorul:

- 11 iulie 2012 orele 17,00 - 17,30 - caravana de alergatori soseste pe teritoriul judetului nostru la Harsova unde va fi intampinata de Primarul Orasului Harsova si un grup de sportivi de la CS Tae Keon Harsova.

- 12 iulie 2012 orele 11,00 - caravana se va opri in localitatea Nicolae Balcescu unde un va fi intampinata de un grup de tineri din localitate.

- 12 iulie orele 13,00 - 13,30 sosire in orasul Constanta la Institutia Prefectului, intalnire cu Subprefectul Judetului Constanta, domnul Aidun CURT MOLA si Directorul Executiv al DJST Constanta, domnul Claudiu Daniel TELICEANU. De asemenea la aceasta intanire vor participa si copii de la Fundatia Giovanni Bosco.

- 12 iulie 2012 - sosire la Eforie Sud, cazarea participantilor in tabara „New Paradise", propune urmatoarele activitati cultural - sportive:

Orele 16,00 - 18,00 - activitati sportive si tematice pe plaja: jocuri nautice, tresure hunting, beachball etc;

Orele 18,00 - 19,00 - vor fi invitati speciali la Radio Kids sau Radio 3 Net (radioul Centrului de Agrement „New Paradise");

Orele 20,00 - 21,30 - activitati socio-educative si de interactionare cu ceilalti copii din tabara.

- Pe data de 13 iunie 2012

Orele 06,30 - 07,30 - inviorarea si plecarea spre noua destinatie, Vama Veche.

27
IUN
2012
Comunicat de presa Tabere sociale si Tabere pentru tinerii cu dizabilitati

      Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret a aprobat pentru anul 2012 conform Normelor Metodologice in vigoare Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta urmatoarele locuri pentru tinerii cu nevoi sociale precum si pentru tinerii cu dizabilitati:

  • 170 de locuri pentru desfasurarea de tabere sociale pe perioada vacantei de vara 2012;
  • 46 de locuri pentru desfasurarea de tabere pentru persoanele cu dizabilitati pe perioada vacantei de vara 2012.

         Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta organizeaza o selectie in vederea petrecerii unui sejur gratuit pentru o perioada de 6 zile.

Dosarele se depun in perioada 02 - 16 Iulie 2012.

Evaluarea se va face in perioada 17 - 20 Iulie 2012.

Dosarul de candidatura trebuie sa contina urmatoarele:

A. Pentru Tabere Sociale:

- documente care atesta veniturile familiei din care provine petentul;

- adeverinta de la scoala care atesta calitate de elev in invatamantul de stat, precum si media generala din ultimul an scolar.

Dosarele de candidatura se depun la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta si /sau Primariile unde domiciliaza tanarul/petentul/solicitantul in vederea centralizarii cererilor.

Aceste cereri impreuna cu documentatia aferenta vor fi transmise la Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in vederea validarii si aprobarii acestora.

B. Pentru Tabere pentru persoanele cu Handicap:

- cererea pentru acordarea unui loc de tabara gratuit pentru persoana cu handicap;

- copie dupa documentul care atesta gradul de handicap - MENTIUNEA CONFORM CU ORIGINALUL si SEMNAT;

- Adeverinta emisa de unitatea de invatamant care atesta incadrarea intr-o forma de invatamant.

     Cererea poate fi depusa si de catre parintele sau reprezentantul legal al persoanei cu handicap cat si de un reprezentant al unitatii de invatamant de care apartine.

       Metodologia completa de acordare a taberelor sociale si a celor pentru persoanele cu handicap se gaseste pe site-ul www.dsjconstanta.ro Tineret-Oferta Turistica-Tabere Gratuite 2012

       Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta va centraliza aceste date si urmare verificarii documentatiilor atasate, vor aproba desfasurarea taberelor conform locurilor primite.

25
IUN
2012
Comunicat de presa Campionatul National de Scrima

      In perioada 23 iunie - 04 iulie 2012, Federatia Romana de Scrima in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Asociatia Judeteana de Scrima, organizeaza la Complexul Sportiv „Tomis" din Constanta, Campionatele Nationale de Copii, astfel:

- 23-24 iunie, Campioantul National Individual si Echipe - floreta copii, masculin;
- 25-26 iunie, Campioantul National Individual si Echipe - floreta copii, feminin;
- 27-28 iunie, Campioantul National Individual si Echipe - spada copii, masculin;
- 29-30 iunie, Campioantul National Individual si Echipe - spada copii, feminin;
- 01-02 iulie, Campioantul National Individual si Echipe - sabie copii, masculin;
- 03-04 iulie, Campioantul National Individual si Echipe - sabie copii, feminin.

    La aceasta competitie participa un numar aproximativ de 500 sportivi, reprezentand 25 de cluburi din 10 judete.

    Printre cluburile participante se remarca: Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, CS Farul Constanta, CSS Nr.1 Constanta, dar si cluburi private precum: ACS Balestra, ACS Tesial, CS Riposta sau CS Quarto Engarde.

Foarte important!!Rezultatele pot fi vizualizate live pe site-ul www.balestra.ro

Pagini (9) Prima Inapoi ... 5 6 7 8 9 Inainte