Acasa » Tineret

Pagini (8) Prima Inapoi ... 4 5 6 7 8 Inainte
06
IUN
2012
Ziua Copilului 2012

       Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta a organizat pe plaja Casinoului din Statiunea Mamaia cu ocazia zilei de 1 iunie - ZIUA Copilului, activitati care au avut ca scop petrecerea timpului liber in mod sanatos prin sport si creativitate!

       La activitatile - TURNEU DE FOTBAL pe plaja si Castele de Nisip  au participat Scoala cu clasele I - VIII numarul 29 - echipaj coordonat de catre Doamna Profesoara Bileca Alina Carmen; Scoala cu clasele I - VIII " Doctor Constantin Angelescu" echipaj coordonat de catre Domnul Profesor Carciumaru Dan si Doamna Profesor Vasile Vasilica; Scoala cu clasele I - VIII "Jean BArt" echipaj coordonat de catre Domnul Profesor Lungu Cosmin-Ioan si Doamna Profesor Capra Mihaela; Scoala cu clasele I - VIII "Ion Minulescu" echipaj coordonat de catre Doamna Profesor Radulescu Viorica si echipajul Fundatiei Giovanni Bosco coordonat de catre Domnul Corneliu Gabor.

 

05
IUN
2012
Ziua Mondiala fara Tutun

      Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, Centrul pentru Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog, Penitenciarul Poarta Alba, Fundatia Giovanni Bosco si echipa Grupului Scolar Ostrov au desfasurat in data de 31 mai 2012 o serie de activitati de prevenire avand ca scop informare tinerilor cu privire la consumul de tutun si riscurile expunerii la un astfel de consum.

      Tinerii au participat in mod activ la ambele activitati din cadrul intalnirii, participand la dezbaterii si la concluziile dialogului activ.

        In partea a doua a activitatii s-a organizat un miniturneu de fotbal la care au participat 4 echipe: Tinerii Salezienii - Oratorium - Fundatia Giovanni Bosco, Grup Scolar Ostrov si doua echipe formate din tinerii din cadrul Penitenciarului Poarta Alba.

 

28
MAI
2012
Gandesc economic, deci castig!

       Centrul Europe Direct Constanta, Centrul de Resurse pentru Educatie Economica Constanta, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Liceul Teoretic Ovidius Constanta - in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, au organizat in data de 25 mai 2012, ora 13, la Liceul Ovidius Constanta, doua concursuri traditionale anuale interjudetene, pentru elevii de liceu: "Si eu voi fi intreprinzator!" (concurs de planuri de afaceri) si "Gandesc economic, deci castig!" (concurs de economie).

      Concurentii au facut dovada aptitudinilor lor pentru antreprenoriat si economie politica, aptitudini utile in orice domeniu de activitate.

      Au participat elevi din judetele Constanta, Braila, Buzau, Cluj si Botosani la probele individuale si pe echipe. Concursurile au avut ca scop dezvoltarea spiritului antreprenorial si de competitie al tinerilor participanti, precum si valorificarea creativitatii acestora.

        Tinerii participanti au primit din partea Centrului Europe Direct diferite materiale promotionale si informative avand ca teme de interes oportunitatile tinerilor in Uniunea Europeana privind studiul, voluntariatul, munca si schimbul de experienta.

Descarca fisier atasat: Afis Gandesc Economic
Descarca fisier atasat: Afis Plan Afaceri
23
MAI
2012
Comunicare activa prin metoda dezbaterilor

         Proiectul "Comunicare Activa prin Metoda Dezbaterilor" a fost implementat de catre Asociatia Regionala de Dezbateri, Oratorie si Retorica Moldova cu finantare de la Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta urmare desfasurarii Concursului Local de Proiecte.

Scopul Proiectului: Formarea unei echipe de profesori instructori si arbitri care sa sprijine implicarea tinerilor in viata comunitatii folosind metoda dezbaterilor.

Obiective:

O1. Selectarea in perioada 12 - 16 mai a grupului de 2 profesori din judetul dumneavoastra in vederea participarii la cursul de formare in tehnici de comunicare prin dezbateri.

O 2 Participarea a 20 profesori (2 din judetul dumneavoastra) la o activitate de formare (training de instruire in tehnica dezbaterilor) pentru formarea lor ca instructori si arbitri, timp de 4 zile, in perioada 17 - 20 mai 2011 la Slanic Moldova.

O3 Utilizarea eficienta a resurselor financiare conform HG 259 /2006 si raportare eveniment 21 - 25 mai.

16
MAI
2012
Saptamana Nationala a Voluntariatului 14-20 Mai 2012

               SNV este un eveniment national anual menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestia ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru acesta si pentru a recunoaste public activitatea voluntarilor. Evenimentul a fost initiat in 2002, este coordonat de Pro Vobis - Centrul National de Resurse pentru Voluntariat si este implementat in colaborare cu VOLUM - Federatia Organizatiilor care sprijina Dezvoltarea Voluntariatului in Romania, centrele de voluntariat si partenerii locali ai SNV.

           In documentul alaturat se gasesc actiunile derulate de diferiti parteneri locali cu ocazia Saptamanii Nationale a Voluntariatului 2012 in judetul Constanta.

Descarca fisier atasat: Calendar activitati locale
Pagini (8) Prima Inapoi ... 4 5 6 7 8 Inainte