Acasa » Informatii generale » Presa

Pagini (67) Prima Inapoi ... 17 18 19 20 21 ... Inainte Ultima
16
NOI
2012
Comunicat de presa "Delegat de Tineret la ONU"

         Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, va organiza procedurile de selectie in vederea selectionarii a doi tineri - baiat si fata, cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani in vederea participarii la Programul - DELEGAT de TINERET la ONU.

         Astfel, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta invita toti tinerii constanteni interesati de un astfel de program sa acceseze website-ul www.anst.gov.ro,  precum si www.dsjconstanta.ro pentru cunoasterea metodologiei de selectie.

Etapele desemnarii celor doi tineri ce vor reprezenta Romania, vor avea la baza urmatorul calendar:

7 - 18 noiembrie 2012 - informarea pe site-ul anst.gov.ro si prin intermediul Directiilor Judetene pentru Sport si Tineret;

- invitatie adresata organizatiilor neguvernamentale de si pentru tineret cu privire la exprimarea intentiei de a delega un reprezentant in juriu;

5 - 9 noiembrie 2012 - redactare metodologie si transmitere pentru observatii, comentarii;

12 - 16 noiembrie 2012 - transmiterea observatiilor si comentariilor la A.N.S.T.

19 - 20 noiembrie - analiza si definitivare metodologie;

- selectia juriului

21 - 22 noiembrie - anunt oficial componenta juriu si prezentarea metodologiei in forma finala

23 noiembrie - 4 decembrie 2012 - primire dosare

- pregatirea dosarelor de catre A.N.S.T pentru membrii juriului

5 - 6 decembrie 2012 - pregatirea dosarelor de catre A.N.S.T. pentru membrii juriului verificarea dosarelor de catre juriu;

7 - 9 decembrie 2012 - verificarea dosarelor de catre juriu si anuntarea candidatilor admisi in urma selectiei dosarelor;

10 decembrie 2012 - afisarea pe site si transmiterea rezultatelor;

11 - 14 decembrie 2012 - dezbateri, interviuri

17 decembrie 2012 - anunt oficial castigatori

15
NOI
2012
Comunicat de presa

         Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta a initiat si desfasurat in parteneriat cu Centrul de Informare Comunitara Europe Direct, Centrul de Resurse pentru Educatie economica Constanta si Liceul Teoretic Ovidius - proiectul «Sunt responsabil».

         Prin aceste activitati se doreste ca tanarul sa devina constient cu privire la rolul pe care il are in societate, sa devina abil in a isi pune in aplicare abilitatile antreprenoriale prin construirea de planuri de afaceri viabile pentru a dobandi diferite finantari, sa isi construiasca un profil de leader in societate si sa poata sa isi planifice timpul prin planificare organizationala.

         Activitatile se desfasoara in incinta Liceului Teoretic Ovidius, 16 noiembrie 2012, beneficiarii fiind 35 de tineri.

14
NOI
2012
Conferinta de presa Joi 15.11.2012

         Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, in parteneriat cu Primaria Municipiului Constanta si SC ERKA SRL Bucuresti, va invita in ziua de joi, 15.11.2012, orele 16,30 la o conferinta de presa prilejuita de inaugurarea la Constanta a celui mai mare magazin de echipamente materiale si instalatii sportive « DECATHLON ».

Conferinta de presa va avea loc in incinta magazinului DECATHLON, situat in parcarea de la Carrefour Constanta.

12
NOI
2012
Comunicat de presa Luni 12.11.2012

      In data de 10 noiembrie 2012, Hotel Sport aflat in administrarea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta a fost gazda intalnirii de diseminare prin care proiectul « Mentoring for Young Rroma » a fost finalizat, cu participarea tinerilor de etnie rroma.

      Proiectul a fost implementat de catre CENTRAS Constanta - Centrul regional de resurse pentru ONG-uri Constanta, fiind realizat cu sprijinul programului Tineret in actiune - « Youth in action »- masura 1.2 - Initiative ale tinerilor.

     Proiectul a avut ca scop formarea de tineri lideri prin metode si instrumente specifice mentoratului, precum si promovarea initiativelor acestora pentru rezolvarea problemelor din sase comunitati ale judetului Constanta.

24
OCT
2012
Comunicat de presa CS Atemi Karate Constanta

       Campionatul Mondial de karate WUKF pentru copii, cadeti si juniori s-a desfasurat in Novi-Sad, Serbia, in perioada 10-15 octombrie 2012 si a reunit la start peste 300 de sportivi din 28 de tari.
       Romania a fost prezenta cu un lot numeros printre care si sportivi ai Clubului Sportiv ,,ATEMI KARATE CONSTANTA" condusi de Borcanea Mihaela, antrenor principal si presedinte al acestei structuri sportive .

      Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta felicita toti sportivii participanti la aceasta competitie pentru efortul fizic si intelectual depus in scopul obtinerii de rezultate la nivel mondial cat mai bune, care sa duca la promovarea prin sport a imaginii Romaniei in lume.

       Sportivii constanteni au concurat exceptional si au obtinut performante extraordinare la toate grupele de varsta (copii, cadeti si juniori), atat la Kata (maiestria tehnica) cat si la Kumite (lupta).

Locul I - Fuduli Teodora    -   kata 9-10 ani

Locul III - Cimpean Robert Alexandru - kumite 13-14 ani

Locul V - Musat Hristodorescu Andrei - kumite 13-14 ani

Locul VII - Patsomitis Stefania - kata 11-12 ani

Locul IX - Pascu Andrei Nicolas - kata 13-14 ani

Locul X - Fuduli Mihai - kata 13-14 ani

             Musat Hristodorescu Theodor - kata 11-12 ani

             Florescu Tiberiu - kumite 13-14 ani

             BalanAlecsandru Catalin - kumite 13-14 ani

Pagini (67) Prima Inapoi ... 17 18 19 20 21 ... Inainte Ultima