Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (63) Prima Inapoi ... 49 50 51 52 53 ... Inainte Ultima
10
IUN
2009
Scoala de vara la volei masculin
 

          Directia pentru Sport a judetului Constanta in cadrul Proiectului "Romania in miscare"  s-a alaturat clubului Volei Municipal Tomis Constanta  in organizarea in perioada 15.06-17.07.2009 a scolii de vara "Copiii de azi, campionii de maine".

          La acest proiect Clubul Municipal Tomis Constanta are ca parteneri: Directia pentru Sport a judetului Constanta, Primaria Municipiului Constanta, Consiliul Judetean Constanta, Inspectoratul Scolar Judetean, Regia Autonoma de Transport in Comun, Hotel Flora si Aqua Magic.

          Este un exemplu de BUNA  PRACTICA pe care Directia pentru Sport Constanta il saluta si il recomanda spre a fi urmat si de celelalte cluburi de seniori din judetul Constanta.

          Este a doua initiativa a unui club puternic dupa organizarea la Constanta a Academiei de fotbal Gheorghe Hagi al carei partener suntem.

          Pentru detalii va rugam apelati 0724.283.106.

          Acesta este viitorul!

09
IUN
2009
Turul Romaniei la Ciclism

Turul Romaniei la Ciclism a 46-a editie

 

            Startul celei de-a 46-a editii a Turului Romaniei la Ciclism, competitie organizata de Federatia Romana de Ciclism, Consiliul Judetean Constanta si Directia pentru Sport a Judetului Constanta, a fost dat de la Constanta duminica 7 Iunie 2009 orele 13.00. Caravana ciclista a fost insotita de Politia Rutiera Constanta (subinspector Marius Ghita) si doamna director a DSJ Constanta - Elena Frincu pana la granita cu judetul Ialomita.

             Politistii judetului Ialomita au preluat caravana in bune conditii la limita judetelor.

             Presedintele Federatiei Romane de Ciclism domnul Ion Badea si secretarul general domnul Vasile Selejan au acordat nota 10 organizatorului Constanta.

02
IUN
2009
Navomodelism la a XX-a aniversare
 

            La Constanta se desfasoara a XX-a  editie a Campionatului National de navomodelism, in organizarea Federatiei Romane de Navomodele in parteneriat cu Directia pentru Sport a Judetului Constanta si Clubul Sportiv Farul constanta in perioada 02 - 06 iunie 2009 la Muzeul de Arta Constanta din B dul Tomis.

            Zilnic puteti viziona peste 200 de navomodele expuse de maestrii internationali, europeni si mondiali, precum Andrei Romeo sau Costel Costiniuc.

            Astazi 02 iunie ora 10,00 a avut loc Festivitatea de deschidere la ca care au participat pe langa, sportivi, antrenori, tehnicieni din 7 cluburi , Mihai Zanciu secretarul general al FRN, Ilie Floroiu si Elena Frincu.

Festivitatea de premiere va avea loc sambata 06 iunie 2009 orele 10,30 la Muzeul de Arta Constanta.

31
MAI
2009
1 Iunie - Ziua Copilului

HAIDETI SA NE JUCAM IMPREUNA!

 

                Cu ocazia Zilei Copilului Directia pentru Sport a Judetului Constanta organizeaza o serie de competitii la care sunteti asteaptati "Sa ne jucam impreuna!"

Pentru mai multe detalii va rugam consultati programul competitional.

26
MAI
2009
Finale "Cupa Academicus 2009"
 

             Va invitam impreuna cu profesorii colegi din catedra de educatie fizica si sport si elevii unitatii de invatamant, in ziua de sambata 13 iunie 2009, orele 10,00 la AQUA MAGIC MAMAIA C-TA, la       

FESTIVITATEA DE PREMIERE A CUPEI  «ACADEMICUS» 2008-2009.

             Dupa festivitatea de premiere toti participantii sunt invitati la o zi de neuitat in parcul de distractii AQUA MAGIC.

Clasamentul finalistelor si programul meciurilor finale, pot fi vizionate pe Site-ul

www.dsjconstanta.ro/ActivitateCompetitionala/ActiuniDSJ.

Pagini (63) Prima Inapoi ... 49 50 51 52 53 ... Inainte Ultima