Acasa » Informatii generale » Presa » Conferinte de presa

Pagini (29) Prima Inapoi 1 2 3 4 5 ... Inainte Ultima
30
IUL
2012
Conferinta de presa Marti 31.07.2012

        Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si ACS Atena Sport va invita sa participati marti 31 Iulie 2012 ora 11.00, pe terasa Hotelului Sport la o conferinta de presa cu urmatoarele teme:

1. Aqua Challenge - editia a II-a

2. Diverse.

03
IUL
2012
Conferinta de presa Marti 04.07.2012

„Traficul de persoane nu are vacanta.

   Cat e factorul tau de protectie?"

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Centrul Ratiu pentru Democratie, prin programul „Nu e de vanzare - Alege pentru binele tau"si Agentia Nationala impotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Constanta va invita miercuri, 4 iulie, ora 11.00 la Centrul de Agrement New Paradise, Eforie Sud la lansarea campaniei de prevenire "Traficul de persoane nu are vacanta. Cat e factorul tau de protectie?".

Campania se va desfasura in perioada 3-9 iulie 2012 cu scopul de a scadea riscul de victimizare prin traficul de persoane. Este destinata tinerilor cu varsta intre 14 si 25 de ani aflati in aceasta perioada in statiunea Eforie Sud, Constanta si in special in Centrul de Agrement New Paradise. Campania este organizata potrivit conceptului de educatie „intre egali" (peer education) si este implementata de un grup de 10 tineri din municipiul Turda, jud. Cluj, cu sustinerea celor trei parteneri.

Materialele campaniei „Traficul de persoane nu are vacanta. Cat e factorul tau de protectie?" sunt in acord cu experienta practica a celor trei institutii implicate, cercetarile nationale si internationale cu privire la cauzele traficului de persoane, evaluarea factorilor de risc si modele de buna practica.

"Nu e de vanzare - Alege pentru binele tau" este un program de mobilizare a comunitatii in prevenirea si combaterea traficului de persoane, prin cresterea nivelului de constientizare si informare. Programul reprezinta o legatura intre comunitate, societatea civila si institutiile autorizate sa furnizeze servicii sociale sau de siguranta publica si a fost initiat de Centrul Ratiu pentru Democratie, ca raspuns la amploarea traficului de persoane in Romania.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta asigura implementarea la nivel judetean a strategiei si politicilor Guvernului in domeniile sportului si tineretului. Intre atributiile sale intra derularea de activitati de informare si consiliere pentru tineret in parteneriat cu organizatii neguvernamentale si institutii publice.

Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane este structura de specialitate, aflata in subordinea Ministerului Administratiei si Internelor, cu atributii de coordonare, evaluare si monitorizare la nivel national a aplicarii politicilor in domeniul traficului de persoane de catre institutiile publice, precum si a celor din domeniul protectiei si asistentei acordate victimelor acestuia. 

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la e-mail: dsj@dsjconstanta.ro sau tel: 0241 611862 . Persoana de contact este dl. Marian Tutuianu.

12
IUN
2012
Conferinta de presa Miercuri 13.06.2012

          Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman va invita sa participati miercuri 13 Iunie 2012 ora 11.00 pe Terasa Hotelului Sport la o conferinta de presa avand urmatoarele teme:

1. Crosul Olimpic - editia XXV

2. Jocurile Olimpice in imaginatia copiilor

3. Diverse.

23
MAI
2012
Conferinta de presa Joi 24.05.2012

           Va invitam Joi 24.05.2012 la Restaurantul Sport din strada Cuza Voda nr.28 ora 11.00 la o conferinta de presa cu tema:

"Preluarea activitatii Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta

de catre domnul director executiv Teliceanu Claudiu Daniel".

15
MAI
2012
Conferinta de presa Miercuri 16.05.2012

       Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Federatia Romana de Ciclism si Triatlon va invita sa participati pe data de 16 Mai 2012 ora 11.00 la Restaurantul Sport din str. Cuza Voda nr.28 la o conferinta de presa avand urmatoarele teme:

1. Turul Dobrogei la ciclism

2. Diverse.

Pagini (29) Prima Inapoi 1 2 3 4 5 ... Inainte Ultima