Acasa » Informatii generale » Presa » Conferinte de presa » Conferinte de presa 2012

Pagini (2) 1 2
14
NOI
2012
Conferinta de presa Joi 15.11.2012

         Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, in parteneriat cu Primaria Municipiului Constanta si SC ERKA SRL Bucuresti, va invita in ziua de joi, 15.11.2012, orele 16,30 la o conferinta de presa prilejuita de inaugurarea la Constanta a celui mai mare magazin de echipamente materiale si instalatii sportive « DECATHLON ».

Conferinta de presa va avea loc in incinta magazinului DECATHLON, situat in parcarea de la Carrefour Constanta.

27
AUG
2012
Conferinta de presa Mamaia Idu Trophy

     Tenis Club Idu Mamaia, Federatia Romana de Tenis in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta organizeaza cea de-a II-a editie a MAMAIA IDU TROPHY, turneul feminin este inclus in circuitul ITF si dotat cu premii in valoare totala de 25.000 USD.

     Competitia se va desfasura in cadrul complexului Tenis Club Idu, din Mamaia, in perioada 26 august - 02 septembrie 2012.

Va invitam la CONFERINTA DE PRESA ce va avea loc la sediul Tenis Club IDU Mamaia, marti 28 august 2012, ora 11.00.

Va asteptam cu drag!

30
IUL
2012
Conferinta de presa Marti 31.07.2012

        Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si ACS Atena Sport va invita sa participati marti 31 Iulie 2012 ora 11.00, pe terasa Hotelului Sport la o conferinta de presa cu urmatoarele teme:

1. Aqua Challenge - editia a II-a

2. Diverse.

03
IUL
2012
Conferinta de presa Marti 04.07.2012

„Traficul de persoane nu are vacanta.

   Cat e factorul tau de protectie?"

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta in parteneriat cu Centrul Ratiu pentru Democratie, prin programul „Nu e de vanzare - Alege pentru binele tau"si Agentia Nationala impotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Constanta va invita miercuri, 4 iulie, ora 11.00 la Centrul de Agrement New Paradise, Eforie Sud la lansarea campaniei de prevenire "Traficul de persoane nu are vacanta. Cat e factorul tau de protectie?".

Campania se va desfasura in perioada 3-9 iulie 2012 cu scopul de a scadea riscul de victimizare prin traficul de persoane. Este destinata tinerilor cu varsta intre 14 si 25 de ani aflati in aceasta perioada in statiunea Eforie Sud, Constanta si in special in Centrul de Agrement New Paradise. Campania este organizata potrivit conceptului de educatie „intre egali" (peer education) si este implementata de un grup de 10 tineri din municipiul Turda, jud. Cluj, cu sustinerea celor trei parteneri.

Materialele campaniei „Traficul de persoane nu are vacanta. Cat e factorul tau de protectie?" sunt in acord cu experienta practica a celor trei institutii implicate, cercetarile nationale si internationale cu privire la cauzele traficului de persoane, evaluarea factorilor de risc si modele de buna practica.

"Nu e de vanzare - Alege pentru binele tau" este un program de mobilizare a comunitatii in prevenirea si combaterea traficului de persoane, prin cresterea nivelului de constientizare si informare. Programul reprezinta o legatura intre comunitate, societatea civila si institutiile autorizate sa furnizeze servicii sociale sau de siguranta publica si a fost initiat de Centrul Ratiu pentru Democratie, ca raspuns la amploarea traficului de persoane in Romania.

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta asigura implementarea la nivel judetean a strategiei si politicilor Guvernului in domeniile sportului si tineretului. Intre atributiile sale intra derularea de activitati de informare si consiliere pentru tineret in parteneriat cu organizatii neguvernamentale si institutii publice.

Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane este structura de specialitate, aflata in subordinea Ministerului Administratiei si Internelor, cu atributii de coordonare, evaluare si monitorizare la nivel national a aplicarii politicilor in domeniul traficului de persoane de catre institutiile publice, precum si a celor din domeniul protectiei si asistentei acordate victimelor acestuia. 

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la e-mail: dsj@dsjconstanta.ro sau tel: 0241 611862 . Persoana de contact este dl. Marian Tutuianu.

12
IUN
2012
Conferinta de presa Miercuri 13.06.2012

          Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman va invita sa participati miercuri 13 Iunie 2012 ora 11.00 pe Terasa Hotelului Sport la o conferinta de presa avand urmatoarele teme:

1. Crosul Olimpic - editia XXV

2. Jocurile Olimpice in imaginatia copiilor

3. Diverse.

Pagini (2) 1 2