Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (74) Prima Inapoi ... 71 72 73 74 Inainte
25
IAN
2008
Jocurile Marii Negre la Constanta - 2010
JOCURILE MARII NEGRE LA CONSTANTA - 2010  

 

Competitia sportiva denumita Jocurile Marii Negre (JMN) a fost convenita de catre ministrii sporturilor din tarile membre ale Organizatiei Cooperarii Economice a Marii Negre (OCEMN).

Au aderat la aceasta idee un numar de 12 tari respectiv: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, Romania, Federatia Rusa, Serbia, Ucraina, Turcia.

Competitia se desfasoara in conformitate cu „Statutul  Jocurilor Marii Negre" adoptat de Consiliul Ministrilor sportului din tarile mai sus mentionate, statut pe care il prezentam alaturat. Conform statutului, JMN sunt o mare manifestare sportiva care se desfasoara in conformitate cu obiectivele stabilite in statut, sunt organizate la 4 ani, intr-o tara membra a OCMN, cu scopul de a contribui la dezvoltarea cooperarii sociale si culturale existente intre tarile OCMN.

Obiectivele principale ale JMN sunt intarirea prieteniei dintre sportivii si tineretul tarilor membre, contributia la dezvoltarea  cooperarii sociale si culturale, asigurarea unor relatii stranse si permanente intre organizatiile sportive guvernamentale si federatiile sportive nationale din tarile membre si creearea solidaritatii sportive internationale pe baza filozofiei olimpice.

In data de 02.07.2007 la Trabzon, Turcia, in preambulul JMN, s-a desfasurat reuniunea Consiliului Ministrilor JMN. Cu aceasta ocazie candidatura Romaniei pentru organizarea celei de-a II-a editii a JMN a fost acceptata, astfel incat JMN 2010 se va desfasura la Constanta.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati documentul atasat.

Descarca fisier atasat: Constanta 2010
24
IAN
2008
Turneul International "Cupa Consiliului Judetean"

TURNEUL INTERNATIONAL

"Cupa Consiliului Judetean"

 

La propunerea Federatiei Romane de Handbal si invitatia Consiliului Judetean Constanta - presedinte NICUSOR DANIEL CONSTANTINESCU, Directia pentru Sport a Judetului Constanta este gazda selectionatei universitare de handbal feminin a Mexicului in perioada 22-27.01.2008.

Cu acest prilej s-a organizat turneul international „Cupa Consiliului Judetean" la care au participat Mexic, Braila, Galati si Constanta.

Oaspetii nostri sunt incantati de conditiile de pregatire gasite in Romania - Constanta despre care le-a vorbit Gheorghe Gruia, managerul lor.

09
IAN
2008
Trofeul Telegraf - Editia a 17-a

Trofeul Telegraf - Editia a 17-a 

Ieri, 08.01.2008, la Restaurant Rustic a avut loc tragerea la sorti a grupelor celei de a 17-a editie a Trofeului Telegraf. Incepand de sambata, 12.01.2008 pana in luna martie a acestui an, se vor desfasura la Sala Sporturilor partidele de la actuala editie a Trofeului Telegraf.

Detalii...

19
DEC
2007
Gala sportului constantean

GALA SPORTULUI CONSTANTEAN

Consiliul Judetean Constanta si Directia pentru Sport a Judetului Constanta organizeaza pe 19 Decembrie 2007 orele 17.00 la Teatrul National – Sala Fantasio Gala Sportului Constantean, unde vor fi premiati cei mai buni sportivi si antrenori ai anului 2007.

Descarca fisier atasat: Cei mai buni sportivi 2007
01
DEC
2007
Crosul " 1 Decembrie "

CROSUL " 1 Decembrie "
CATEGORII DE VARSTA OPEN
1 DECEMBRIE 2007 - ORA 10:00

PREMII
LOCUL I   : 70 RON F + B
LOCUL II  : 60 RON F + B
LOCUL III : 50 RON F + B
+ DIPLOME, MEDALII SI TRICOURI PENTRU TOTI CONCURENTII

Organizatori:
Liceul International de Informatica,
Drectia pentru Sport a Judetului Constanta,
Institutia Prefectului Judetului Constanta,
Primaria Municipiului Constanta, Consiliul Judetean Constanta,
Asociatia Judeteana de Atlerism, Fundatia "Sportin",
Inspectoratul Scolar Judetean Constanta,
Politia Rutiera Constanta

Pagini (74) Prima Inapoi ... 71 72 73 74 Inainte