Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (62) Prima Inapoi ... 55 56 57 58 59 ... Inainte Ultima
30
SEP
2008
Inca o medalie pentru canotajul constantean

Sportiva ILIE CRISTINA - CSU Stiinta, antrenata de prof. Georgeta Grijuc a obtinut o medalie de bronz cu echipajul tricolor de patru vasle la Campionatul European de la Schinias - Marathon (Grecia) ce a avut loc in perioada 19-21.09.2008.

FELICITARI!!!

19
SEP
2008
Dialog Sportiv Intercultural 2008

Cu ocazia Anului European al Dialogului Intercultural, Institutia Prefectului - Judetul Constanta, Consiliul Judetean Constanta, Primaria Municipiului Constanta si Directia pentru Sport a Judetului Constanta isi propun sa omagieze personalitatile sportive romane si pe cele apartinand comunitatilor etnice din Judetul Constanta care, in decursul anilor au avut o contributie remarcabila la afirmarea sportului romanesc in lume.

Festivitatea de premiere va avea loc la Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski" din Constanta (str. Mircea cel Batran nr.97) in data de 27 septembrie 2008 de la ora 11.00.

Coorganizatorii acestei actiuni sunt: Uniunea Democrata a Tatarilor Turco - Musulmani din Romania, Studioul Regional Radio Constanta, Televiziunea Neptun.

Parteneri Media: Mass-Media Constanteana.

Alaturat gasiti lista acestor personalitati si invitatia la acest eveniment.

Descarca fisier atasat: Invitatie
Descarca fisier atasat: Dialog sportiv multicultural 2008
15
SEP
2008
Aur la Canotaj!

La Campionatul Mondial Universitar care a avut loc la Belgrad in perioada 9-13 Septembrie 2008 sportivele constantene DIANA BURSUC - CS Farul Constanta si CRISTINA ILIE - CS Stiinta au obtinut aur la 4 vasle fara.

FELICITARI si MULT SUCCES la Campionatul European!

28
IUL
2008
Constanteni la JO de la Beijing

Prezente constantene la Jocurile Olimpice de la Beijing - 2008

 

RAZVAN FLOREA ( C.S.Farul ) - natatie

GINA HANDREA - antrenor

IONUT GHEORGHE ( C.S.Farul ) - box

ILIE DASCALU - antrenor

ELIZABETA SAMARA ( C.S.Farul - L.P.S. C-ta) - tenis de masa

IULIA NECULA ( C.S.Farul ) - tenis de masa

VIOREL FILIMON - antrenor lot Romania

NICOLETA GRASU ( C.S.Farul - C.S.Dinamo ) - atletism

ANCA HELTNE ( C.S.Farul - C.S.M.Bucuresti ) - atletism

NICOLAE FORMINTE - antrenor lot gimnastica Romania

DUMITRU MUSI - antrenor handbal lot Romania

NICOLAE CRAIU - personal medical lot handbal Romania, maseur

OLGA DIDILESCU - arbitru FIG

ADELINA GAVRILA - atletism

28
IUL
2008
Apel Umanitar

Familia sportului constantean se alatura familiei sportului sucevean si nemtean in aceste clipe in care inundatiile au distrus case, prieteni, agonisiri de-o viata.

Stim ca sunteti puternici si Bunul Dumnezeu impreuna cu oameni de bine o sa va dea forta necesara depasirii acestei situatii grele.  

Directia pentru Sport a judetului Constanta, sustinuta de catre societatea Eurovial (director Virgil Lixandru, membru al conducerii Clubului Sportiv FC Farul), a trimits ajutoare pentru satele, comunele sau orasele afectate de inundatii, ajutoare care constau in echipament sportiv si materiale electrice.

Ajutorul consta in pantofi sport (600 perechi), pantaloni (400 perechi), tricouri (100), costume fas (65), becuri, prize, baterii lustre, intrerupatoare etc., materiale ce urmeaza a fi distribuite cu sprijinul Directiilor pentru Sport Neamt si Suceava spre familiile greu incercate de furia apelor.

Pagini (62) Prima Inapoi ... 55 56 57 58 59 ... Inainte Ultima