Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (63) Prima Inapoi ... 52 53 54 55 56 ... Inainte Ultima
30
MAR
2009
Vizita Doamnei Ministru MONICA IACOB RIDZI

FELICITARI ECHIPEI CLUB VOLEI MUNICIPAL TOMIS CONSTANTA!

 

            Cu ocazia jocului de fotbal Romania-Serbia organizat la Constanta, Directia pentru Sport a judetului Constanta a avut onoarea sa o primeasca pe doamna MONICA IACOB RIDZI - Ministru al Tineretului si Sportului.

            Cu acest prilej doamna ministru a participat la premierea echipei Volei Club Municipal Tomis Constanta care a castigat medalia de bronz in Final Tour din Challenge Cup.

            Doamna ministru Monica Iacob Ridzi i-a felicitat pe sportivi cu bucurie, precum si pe presedintele clubului, domnul Sorin Strutinski.

            Domnia sa a fost insotita de domnul Claudiu Lucaci, director al Directiei de relatii publice si comunicare din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului.

            De asemeni, la premiere au mai participat prefectul judetului - domnul Tit Liviu Brailoiu, deputatul Eduard Martin, doamna Elena Frincu - director executiv al Directiei pentru Sport a judetului Constanta si reprezentanti ai echipei domniei sale.

17
MAR
2009
Disparitia lui Claudiu Gabriel Bujin
            Departe de noi, in Germania, intr-un spital in care a venit sa se refaca pentru a se intoarce pe stadion, o boala necrutatoare ni l-a luat pentru totdeauna de langa noi pe CLAUDIU GABRIEL BUJIN, atlet de performanta la Clubul Sportiv Farul Constanta, campion national de seniori la lungime, component al lotului national de juniori, tineret si seniori, la numai 24 de ani.

           Cate mai avea de spus!!! Ce mult isi dorea sa ajunga campion european si pentru asta nutrea speranta insanatosirii.

            N-a reusit nici el, nici cei care l-au ajutat sa spere pana in ultima clipa, parintii lui Cornelia si Nicu, fosti sportivi si Consiliul Judetean Constanta, care i-a inteles durerea.

            Asa a vrut Bunul Dumnezeu sa pleci de langa noi, sa te alaturi lui Paul Calin, Narcis Giurascu sau Marian Cozma! Sa faceti o echipa si noi cei ramasi aici, acasa, sa fim mai buni, sa ne iubim mai mult si sa avem grija de familia ta.

            Stim, draga Claudiu, ca Lenuta Dragomir antrenoarea ta o va ajuta pe Cristina, sora ta, sa te razbune. Sa faca ea performantele pe care tu, rapus de aceasta boala necrutatoare, n-ai reusit SARITURA finala.

           Corpul neinsufletit al sportivului va fi depus miercuri 18.03.2009 la ora 11.30 la Catedrala "Sfintii Petru si Pavel", unde Inalt Prea Sfintia Sa Teodosie il va astepta cu un sobor de preoti. Acesta va ramane aici pana joi 19.03.2009 ora 12.00, cand va avea loc slujba de inmormantare.

             In jurul orei 13.30 cortegiul funerar se va deplasa pe urmatorul traseu: Catedrala Sfintii Petru si Pavel - Piata Ovidiu - Str. Mircea cel Batran - Str. Primaverii - Stadion - Str. Soveja - B-dul. Lapusneanu - B-dul. Bratianu - Cimitirul Central.

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!
10
MAR
2009
Crosul Primaverii 2009

Reprezentantele sexului frumos sunt asteptate sa alerge la

"Crosul Primaverii 2009"

pe 14 martie 2009 ora 11.00.

Traseul stabilit: Sala Sporturilor - B-dul. Tomis - Piata Ovidiu - Str. Mircea cel Batran - Sala Sporturilor.

Crosul este organizat de Directia pentru Sport a Judetului Constanta, Consiliul Judetean Constanta si Primaria Municipiului Constanta, in parteneriat cu Asociatia Judetean de Atletism, Politia Rutiera, Inspectoratul Judetean de Jandarmi si Gruparea Mobila de Jandarmi.

La sosire participantele vor fi premiate de partenerii lor.

09
MAR
2009
Felicitari Anca Heltne!

Prima medalie pentru delegatia romana la Europenele indoor de Atletism de la Torino.

Anca Heltne (31 de ani) si-a confirmat statutul de favorita la greutate si a cucerit medalia de bronz.

Sportiva legitimata la CSM Bucuresti si Farul Constanta a reusit sa propulseze sfera la 18.71 metri, din a treia incercare.

Sportiva noastra detinea, pana azi, locul doi in topul mondial al sezonului in sala, aruncand 19,54 m.

Atleta nascuta pe 1 ianuarie a lansat sferoidul de fier la 19,54 m la Grand Prixul indoor desfasurat la Bucuresti, rezultat prin care isi imbunatateste cea mai buna performanta personala a carierei, dar care o si plaseaza in varful ierarhiei mondiale din 2009. Pregatita inca din liceu de profesorul Gabriel Badescu, unul dintre initiatorii Liceului cu Program Sportiv de la Campulung Muscel, Anca si-a asigurat in acest fel prezenta la CE de la Torino.

FELICITARI!

26
FEB
2009
Luna primaverii 2009

Directia pentru Sport a Judetului Constanta in parteneriat cu Primaria Municipiului Constanta va asteapta sa sarbatorim impreuna "Primavara 2009" prin sport.

Pentru mai multe detalii va rugam consultati proiectul alaturat...

Pagini (63) Prima Inapoi ... 52 53 54 55 56 ... Inainte Ultima