Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (63) Prima Inapoi ... 46 47 48 49 50 ... Inainte Ultima
04
SEP
2009
Prima editie a Campionatului European de Karate pentru copii, cadeti si juniori

             Prima editie a Campionatului European de Karate pentru copii, cadeti si juniori, programat in Sala Sorturilor din Constanta, si-a deschis portile pe 03 Septembrie 2009. 

             Festivitatea de deschidere a inceput cu intonarea imnului Romaniei de catre Daniela Vladescu, directorul Teatrului "Oleg Danovski", continuand apoi cu spectacolele oferite de ansamblurile de dans "Romancuta" din Cumpana, ansamblul comunitatii elene "Elpis" si ansamblul comunitatii turco-tatare, precum si cu reprezentatiile marilor maestri sensei Jean Pierre Fischer (karate - 9 Dan), sensei Giacomo Spartaco Bertoleti (jujitsu - 9 Dan) si sensei Leslie Safar (karate - 9Dan).

             La acest Campionat European organizat de Directia pentru Sport a Judetului Constanta, Federatia Romana de Karate si CS Karate "Dinamic Club", participa 1300 de sportivi din 37 de tari, din care 290 de sportivi ai delegatiei Romaniei, 88 vor fi constanteni, reprezentand Cluburile Sportive Dinamic si Shiai.

             Festivitatea de premiere va avea loc pe 06 Septembrie 2009 orele 19.00 la Aqua Magic.

             Dorim mult succes tuturor participantilor!

18
AUG
2009
McDonald's Streetball Tour 2009!

            Directia pentru Sport a Judetului Constanta, in parteneriat cu Primaria Municipiului Constanta, Federatia Romana de Baschet, Sport Image Group Bucuresti si Asociatia Judeteana  de Baschet Constanta, organizeaza in cadrul  Programului National "ROMANIA IN MISCARE-2009" si in acest sezon estival, in perioada 22-23 august, ora 09,00, in  parcare Tenis Club Idu Mamaia  turneul de streetball adresat turistilor aflati pe litoralul romanesc:

McDonald'S Streetball Tour  2009!

18
AUG
2009
Felicitari tinerilor campioni!
 

            In perioada 05 - 08 august 2009 in Franta s-a desfasurat Campionatul Mondial de Tineret 2009 la Canotaj. Sportivii constanteni ca de fiecare data au obtinut rezultate deosebite: Codau Petre - 2 vasle/ vicecampion mondial LPS „Nicolae Rotaru" Constanta - prof Sarchizian, Tache Adrian - 8 fara/ vicecampion mondial CS Stiinta Constanta - prof. Grijuc; Razvanta Florin si Mitea Costin - 8 + 1 -  LPS „Nicolae Rotaru" Constanta - prof. Sarchizian si Rusu O.; Iacob Madalina loc V - si Postavaru Adelina Loc VI - LPS „Nicolae Rotaru" Constanta - prof. Sarchizian.

FELICITARI!

28
IUL
2009
Sportivii constanteni din nou pe primele locuri ale lumii!
 

          La Campionatul European de Juniori I de la Novi Sad Ograzeanu Andreea, legitimata la CS Farul - CSS Alexandria si antrenata de Manea Cristina, a obtinut locul I la 200 m si locul III la 100m la atletism.

          Trio-ul format din Micea Branzea, Mavrodineanu Valentin si Zamfir Mircea de la CS Farul a obtinut locul I la Jocurile Mondiale de Gimnastica Aeriobica ce s-au desfasurat in Taiwan (Kaoshiung). Grupul feminin format din Cristina Nedelcu, Anca Surdu si Oana Valentin a obtinut locul II in cadrul aceleiasi competitii. Lotul este antrenat de Marcela Fumea si Claudiu Varlam.

FELICITARI!!!

22
IUL
2009
Rezultate de exceptie pentru sportivii constanteni!
 

Cristina Hirici si Ana Maria Sebe de la LPS N.Rotaru - CF Farul - duble Campioane Europene de Juniori la dublu si cu echipa la Praga - Cehia , antrenate de Viorel Filimon si Liliana Sebe

Cosmin Simion de la LPS N.Rotaru - Campion European Juniori cu canoea de 4 x 1000m la Poznan - Polonia, antrenat de Valeria Carjaliu si Ionel Rata

Cristina Bujin de la CS Farul - Dinamo Bucuresti - Vicecampiona Europeana de Tineret la Kaunas - Lituania la triplusalt, antrenata de Lenuta Dragomir

FELICITARI ATAT SPORTIVILOR CAT SI ANTRENORILOR!

Pagini (63) Prima Inapoi ... 46 47 48 49 50 ... Inainte Ultima