Acasa » Informatii generale » Noutati

Pagini (63) Prima Inapoi ... 44 45 46 47 48 ... Inainte Ultima
29
SEP
2009
Parcuri pentru copii, parcuri pentru miscare
 

„PARCURI PENTRU COPII, PARCURI PENTRU MISCARE"

 

               In cadrul proiectului „Ziua Educatiei si a sapamanii sportul pentru toti" in organizarea Directiei pentru Sport a Judetului Constanta, Consiliul Judetean Constanta, Primaria Constanta si Clubul Sportiv Laguna Constanta are loc actiunea sportiva „Parcuri pentru copii, parcuri pentru miscare" ce se adreseaza copiilor cu varste intre 4 - 10 ani.

               Sambata 03.10.09 incepand cu ora 12,30 - 14,00; veniti sa ne jucam impreuna in Parcul din zona Primariei Constanta, Parcul din zona Tomis II Constanta si in Parcul din Navodari. Toti copii vor fi premiati cu dulciuri.

               Atasat gasiti proiectul detaliat.

„Veniti sa ne jucam impreuna in parcurile noastre!!!"

Descarca fisier atasat: Parcuri educatie
28
SEP
2009
A inceput Cupa Marii Negre la Fotbal!

Cupa Marii Negre la Fotbal - Editia a II-a

              Consiliul Judetean Constanta in parteneriat cu Primaria Municipiului Constanta, Primariile localitatilor inscrise in competitie, Directia pentru Sport a Judetului Constanta, Asociatia Judeteana de Fotbal Constanta si Inspectoratul Scolar Judetean organizeaza in perioada septembrie - noiembrie 2009 cea de-a doua editie a Cupei Marii Negre la Fotbal.

               Pentru mai multe detalii ...

21
SEP
2009
Un nou succes la tenis de masa!

        Perechea romana Daniela Dodean/ Elizabeta Samara a reusit sa castige medalia de aur in cadrul Campionatului European de tenis de masa care se desfasoara la Stuttgart, in Germania in perioada 14-20 Septembrie. 
        Romancele, antrenate de Viorel Filimon, au invins in ultimul act dublul italian format din Nikoleta Stefanova/Wenling Tan, scor 11-7, 11-7, 13-11,11-4. Aceasta este a doua medalie a delegatiei Romaniei la Stuttgart dupa bronzul cucerit de echipa masculina.

Felicitari si mult succes in continuare!

21
SEP
2009
Diana Bursuc - Campioana Europeana!
 

FELICITARI  CAMPIOANEI EUROPENE DIANA BURSUC!

 

 

            In perioada 18 - 20 septembrie 2009 la Brest/Belarus, a avut loc Campionatul European de senioare, sportiva Clubului Sportiv Farul, Diana Bursuc a devenit campioana europeana in barca de 8+1 a Romanie, dupa ce in urma cu numai o luna de zile devenise vicecampioana mondiala.

Felicitari antrenorului Dumitru Raducanu

Ne mandrim cu tine Diana! Succes!

16
SEP
2009
Campionate Balcanice 2009 la Canotaj!
 

             La Orsova, in perioada 12 - 13 septembrie 2009 au avut loc Campionatele Balcanice la canotaj.

             Sportivi constanteni au obtinut rezultate deosebite: Postavaru Adelina /Loc I la 4 fara si 2 fara; Iacob Madalina / loc I la 4 X si 2 X; Rusu Madalina / loc I la 4 X si 2 X; Safar Alexandru / loc I la 4 X, Necula Valentin/ loc I la 4X; Prundeanu Ion / locI la 1 X si 2 fara; Stoica George / loc I la 8 plus;  - de la LPS „Nicolae Rotaru" Constanta - profesori Sarchizian Valentin si Sarchizian Norica; Mitea Costin / loc I la 8 plus de la LPS „Nicolae Rotaru" Constanta -  profesor Rusu Octavian; Tache Ionut / Loc  I  la 4 fara si 8 plus; Oprea Laura / Loc I la 1X si loc I la 1X juniori; Tarlea Lavinia / Loc II la 2X si loc I 4X; Tache Adrian / loc I la  8 plus si Pavel Florin / loc II la 4X de la CS Stiinta Constanta - profesori Grijuc Georgeta si Grijuc Marian.

Felicitari canotorilor si profesorilor de la C.S. Stiinta si L.P.S. Nicolae Rotaru Constanta!

Pagini (63) Prima Inapoi ... 44 45 46 47 48 ... Inainte Ultima