Acasa » Informatii generale

Pagini (165) Prima Inapoi ... 151 152 153 154 155 ... Inainte Ultima
13
IUN
2009
Premiere Cupa Academicus 2009

           Sambata 13 iunie de la orele 10.00 la Aqua Magic-Mamaia a avut loc festivitatea de premiere  a celei de-a 13-a editii a Cupei Academicus, competitie inclusa in proiectul judetean "SPORTUL, UN ELEMENT AL CULTURII".

            La festivitate au participat echipele clasate pe primele 3 locuri la atletism, baschet, handbal, fotbal , sah, tenis de masa, volei, rugby, oina, inot, Andreea Raducan, director executiv al Fundatiei Olimpice si multipla campioana olimpica, Petrica Miu-Inspector general si echipa domniei sale, Petrica Munteanu-director in Primaria Constanta, Nicusor Daniel Constantinescu - presedinte CJC si sustinatorul sportului scolar, Elena Frincu - director al DSJ COnstanta si echipa sa, profesorii de educatie fizica ai liceelor premiate.

           Intr-o atmosfera de vacanta, veselie, recompensa si bucurie, managerul Aqua Magic-Adriana Strutinski si coordonatorul de proiect - consilier Emil Ionescu au asigurat cele mai bune conditii pentru o zi de neuitat la Aqua Magic.

           Le multumim si ii asiguram ca vom ramane partenerii lor.    

           Iata echipele castigatoare  

Liceul Teoretic Decebal - locul III

Colegiul National Mircea cel Batran Constanta - locul II

si castigatoarea Cupei Academicus si a trofeului transmisibil

COLEGIUL TEHNIC ENERGETIC CONSTANTA, prof Mircea Neagu.

           Ii felicitam si ii asteptam la editia 14 - din 2010.

O vacanta placuta!

12
IUN
2009
Crosul Olimpic - Editia a 22-a

            Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Directia pentru Sport a Judetului Constanta, Academia Olimpica Romana - Filiala Constanta si Aqua Magic organizeaza cea de-a 22-a editie a crosului national "Ziua Olimpica". Startul se va da din fata Salii Sporturilor in data de 23 Iunie 2009 ora 10.00. Traseul este: Sala Sporturilor - Str. Mircea cel Batran - Str. Primaverii - Bd. Soveja - City Park Mall - Bd. Alexandru Lapusneanu - Aqua Magic.

            Participantilor li se vor acorda tricouri, diplome, o zi de neuitat la Aqua Magic si multe surprize.

10
IUN
2009
Scoala de vara la volei masculin
 

          Directia pentru Sport a judetului Constanta in cadrul Proiectului "Romania in miscare"  s-a alaturat clubului Volei Municipal Tomis Constanta  in organizarea in perioada 15.06-17.07.2009 a scolii de vara "Copiii de azi, campionii de maine".

          La acest proiect Clubul Municipal Tomis Constanta are ca parteneri: Directia pentru Sport a judetului Constanta, Primaria Municipiului Constanta, Consiliul Judetean Constanta, Inspectoratul Scolar Judetean, Regia Autonoma de Transport in Comun, Hotel Flora si Aqua Magic.

          Este un exemplu de BUNA  PRACTICA pe care Directia pentru Sport Constanta il saluta si il recomanda spre a fi urmat si de celelalte cluburi de seniori din judetul Constanta.

          Este a doua initiativa a unui club puternic dupa organizarea la Constanta a Academiei de fotbal Gheorghe Hagi al carei partener suntem.

          Pentru detalii va rugam apelati 0724.283.106.

          Acesta este viitorul!

09
IUN
2009
Turul Romaniei la Ciclism

Turul Romaniei la Ciclism a 46-a editie

 

            Startul celei de-a 46-a editii a Turului Romaniei la Ciclism, competitie organizata de Federatia Romana de Ciclism, Consiliul Judetean Constanta si Directia pentru Sport a Judetului Constanta, a fost dat de la Constanta duminica 7 Iunie 2009 orele 13.00. Caravana ciclista a fost insotita de Politia Rutiera Constanta (subinspector Marius Ghita) si doamna director a DSJ Constanta - Elena Frincu pana la granita cu judetul Ialomita.

             Politistii judetului Ialomita au preluat caravana in bune conditii la limita judetelor.

             Presedintele Federatiei Romane de Ciclism domnul Ion Badea si secretarul general domnul Vasile Selejan au acordat nota 10 organizatorului Constanta.

02
IUN
2009
Navomodelism la a XX-a aniversare
 

            La Constanta se desfasoara a XX-a  editie a Campionatului National de navomodelism, in organizarea Federatiei Romane de Navomodele in parteneriat cu Directia pentru Sport a Judetului Constanta si Clubul Sportiv Farul constanta in perioada 02 - 06 iunie 2009 la Muzeul de Arta Constanta din B dul Tomis.

            Zilnic puteti viziona peste 200 de navomodele expuse de maestrii internationali, europeni si mondiali, precum Andrei Romeo sau Costel Costiniuc.

            Astazi 02 iunie ora 10,00 a avut loc Festivitatea de deschidere la ca care au participat pe langa, sportivi, antrenori, tehnicieni din 7 cluburi , Mihai Zanciu secretarul general al FRN, Ilie Floroiu si Elena Frincu.

Festivitatea de premiere va avea loc sambata 06 iunie 2009 orele 10,30 la Muzeul de Arta Constanta.

Pagini (165) Prima Inapoi ... 151 152 153 154 155 ... Inainte Ultima