Acasa » Informatii generale

Pagini (165) Prima Inapoi ... 149 150 151 152 153 ... Inainte Ultima
28
IUL
2009
Sportivii constanteni din nou pe primele locuri ale lumii!
 

          La Campionatul European de Juniori I de la Novi Sad Ograzeanu Andreea, legitimata la CS Farul - CSS Alexandria si antrenata de Manea Cristina, a obtinut locul I la 200 m si locul III la 100m la atletism.

          Trio-ul format din Micea Branzea, Mavrodineanu Valentin si Zamfir Mircea de la CS Farul a obtinut locul I la Jocurile Mondiale de Gimnastica Aeriobica ce s-au desfasurat in Taiwan (Kaoshiung). Grupul feminin format din Cristina Nedelcu, Anca Surdu si Oana Valentin a obtinut locul II in cadrul aceleiasi competitii. Lotul este antrenat de Marcela Fumea si Claudiu Varlam.

FELICITARI!!!

22
IUL
2009
Rezultate de exceptie pentru sportivii constanteni!
 

Cristina Hirici si Ana Maria Sebe de la LPS N.Rotaru - CF Farul - duble Campioane Europene de Juniori la dublu si cu echipa la Praga - Cehia , antrenate de Viorel Filimon si Liliana Sebe

Cosmin Simion de la LPS N.Rotaru - Campion European Juniori cu canoea de 4 x 1000m la Poznan - Polonia, antrenat de Valeria Carjaliu si Ionel Rata

Cristina Bujin de la CS Farul - Dinamo Bucuresti - Vicecampiona Europeana de Tineret la Kaunas - Lituania la triplusalt, antrenata de Lenuta Dragomir

FELICITARI ATAT SPORTIVILOR CAT SI ANTRENORILOR!

20
IUL
2009
Medalie de bronz pentru sahul constantean!

 

               La Campionatul European de Sah rapid pentru juniori, ce s-a desfasurat in localitatea Subotica - Serbia in perioada 10-15 Iulie 2009, sportiva constanteanca PANAINTE ANDREEA-BIANCA a obtinut o medalie de bronz la categoria fete - 8 ani.

               Sportiva sus mentionata este legitimata la CS Palatul Copiilor - CS Cleopatra Constanta, fiind antrenata de domnul profesor CLAUDIU IORDACHE.

 

FELICITARI !

17
IUL
2009
Baschetul feminin constantean in doliu!
 

Baschetul feminin constantean in doliu!

          A plecat dupa Mihai Naca si Maria Popovici, fost profesor la Clubul Sportiv Scolar nr.1, slefuitor de talente in baschetul feminin.

          Familia sportului constantean se alatura lui Coco in aceasta grea incercare si transmite condoleante familiei indurerate.

Nu te vom uita niciodata draga Mary!

03
IUL
2009
Campioni Balcanici la Harsova

             La Campionatul Balcanic de Taekwondo WTF ce a avut loc in Serbia la Belgrad sportivii din Harsova au obtinut urmatoarele rezultate: 

Vina Marius Daniel - loc I
Chiru Iulia - loc II
Micu Mihaela - loc II
Dogaru Marian Ionut - loc III
Instructor este domnul Cheval Viorel.

Felicitari Campionilor Balcanici!

Pagini (165) Prima Inapoi ... 149 150 151 152 153 ... Inainte Ultima