Acasa » Informatii generale

Pagini (165) Prima Inapoi ... 146 147 148 149 150 ... Inainte Ultima
21
OCT
2009
Curs instructor fitness-aerobic

FITNESS - AEROBIC!

                13 - 19 noiembrie se desfasoara la Gheorgheni si Izvoru Muresului, Conventia Fitness - Aerobic si Stagiu intensiv formare, calificare instructor sportiv cu participarea celui mai complet Presenter din Europa  Alfredo Petrosino!

Atasat gasiti programul de desfasurare si detaliile organizatorice.

Descarca fisier atasat: Important
19
OCT
2009
Felicitari fotbalistilor studenti, campioni mondiali universitari!
 

FELICITARI  FOTBALISTILOR STUDENTI, CAMPIONI MONDIALI UNIVERSITARI!

            

               La Milano /Italia in perioada 12 - 16 octombrie s-a desfasurat Campionatul Mondial Universitar 2009, echipa de fotbal a Facultatii de Educatie fizica si Sport Constanta a devenit Campioana Mondiala Universitara, cei care au reusit aceasta performanta unica sunt: Damian Cosmin, Dobre Gabriel, Stoica Dumitru Mimi, Resmerita Ciprian, Gherman Cosmin, Serban Marian, Neagu Vladimir, Lupu Robert, Sotarca Marian, Al-Ioanei Ioan; Stanculescu George - decanul FEFS si conducatorul delegatiei, Sarbu Laurentiu  - conducator delegatie, Musat George Cosmin - antrenor, Melenco Ionel - antrenor.

Felicitari delegatiei constantene!

29
SEP
2009
Parcuri pentru copii, parcuri pentru miscare
 

„PARCURI PENTRU COPII, PARCURI PENTRU MISCARE"

 

               In cadrul proiectului „Ziua Educatiei si a sapamanii sportul pentru toti" in organizarea Directiei pentru Sport a Judetului Constanta, Consiliul Judetean Constanta, Primaria Constanta si Clubul Sportiv Laguna Constanta are loc actiunea sportiva „Parcuri pentru copii, parcuri pentru miscare" ce se adreseaza copiilor cu varste intre 4 - 10 ani.

               Sambata 03.10.09 incepand cu ora 12,30 - 14,00; veniti sa ne jucam impreuna in Parcul din zona Primariei Constanta, Parcul din zona Tomis II Constanta si in Parcul din Navodari. Toti copii vor fi premiati cu dulciuri.

               Atasat gasiti proiectul detaliat.

„Veniti sa ne jucam impreuna in parcurile noastre!!!"

Descarca fisier atasat: Parcuri educatie
28
SEP
2009
A inceput Cupa Marii Negre la Fotbal!

Cupa Marii Negre la Fotbal - Editia a II-a

              Consiliul Judetean Constanta in parteneriat cu Primaria Municipiului Constanta, Primariile localitatilor inscrise in competitie, Directia pentru Sport a Judetului Constanta, Asociatia Judeteana de Fotbal Constanta si Inspectoratul Scolar Judetean organizeaza in perioada septembrie - noiembrie 2009 cea de-a doua editie a Cupei Marii Negre la Fotbal.

               Pentru mai multe detalii ...

21
SEP
2009
Un nou succes la tenis de masa!

        Perechea romana Daniela Dodean/ Elizabeta Samara a reusit sa castige medalia de aur in cadrul Campionatului European de tenis de masa care se desfasoara la Stuttgart, in Germania in perioada 14-20 Septembrie. 
        Romancele, antrenate de Viorel Filimon, au invins in ultimul act dublul italian format din Nikoleta Stefanova/Wenling Tan, scor 11-7, 11-7, 13-11,11-4. Aceasta este a doua medalie a delegatiei Romaniei la Stuttgart dupa bronzul cucerit de echipa masculina.

Felicitari si mult succes in continuare!

Pagini (165) Prima Inapoi ... 146 147 148 149 150 ... Inainte Ultima