Acasa » Informatii generale » Presa » Comunicate de presa » Comunicate de presa 2013

Pagini (13) Prima Inapoi ... 11 12 13
11
FEB
2013
Comunicat de presa Luni 11.02.2012

         Sfarsitul acesta de saptamana a fost unul in care copiii au fost invitati sa participe la prima editie a proiectului "Carnavalul", proiect derulat de Fundatia Giovanni Bosco cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta. Intentia organizatorilor a fost aceea de a le oferi copiilor premisele pentru a-si manifesta spiritul artistic si a-si dezvolta creativitatea prin crearea mastilor necesare lor in momentele artistice sustinute, dar si printr-o parada a celor mai frumoase si mai minutioase costume de parada.

        "Ne bucura si ne incanta, cu atat mai mult cu cat a fost un proiect dedicat copiilor si tinerilor, sa sustinem asemenea initiative! Este de salutat faptul ca s-au alaturat proiectului nostru peste 100 de tineri participanti, iar dedicarea cu care au reusit sa-si croiasca singuri atat costumele, cat si mastile folosite in scurtele moment artistice pe care tot ei le-au sustinut, sunt laudabile! Acesta este motivul principal pentru care vom fi si pe viitor alaturi de partenerii nostri de proiect, atunci cand vor mai derula asemenea proiecte!", a declarat domnul Claudiu Teliceanu, directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Constanta.

In finalul evenimentului toti tinerii participanti au primit diplome din partea organizatorilor in aplauzele spectatorilor.

Pagini (13) Prima Inapoi ... 11 12 13