Acasa » Informatii generale » Presa » Comunicate de presa » Comunicate de presa 2010

Pagini (3) 1 2 3
Comunicat de presa Vineri 30.07.2010

„Noutati in vederea extinderii Salii Sporturilor"

In conditiile legii pe data de 27.07.2010 a fost semnat contractul de prestari servicii in vederea realizarii proiectului de extindere a Salii Sporturilor cu firma SC Arcadis TGH.

Pentru realizarea unei lucrari sigure si de exceptie, Directia pentru Sport a Judetului Constanta a cerut si a primit sprijinul Consiliului Judetean Constanta - presedinte Nicusor Daniel Constantinescu, Santierului Naval Constanta - director Radu Rusen, Institutului de Proiectare Constanta - inginer de rezistenta Caradima Sterie si Inspectoratului de Stat in Constructii zona de sud-est - inspector sef Gigi Chiru.

Astfel datorita golirii rapide a apei din subsolul Salii Sporturilor s-a putut scoate planul de urbanism in vederea demolarii celor doua randuri de gradene necesare extinderii suprafetei de joc.

Intreaga echipa a Directiei pentru Sport a Judetului Constanta, partenerii si constructorii care si-au dat mana pentru realizarea acestei lucrari de extindere spera ca in 15.09.2010 sala sa poata fi redata cluburilor de handbal si volei in vederea continuarii pregatirii.

Multumim pe aceasta cale sportivilor si antrenorilor cluburilor Handbal Club Municipal Constanta, Club Volei Municipal Tomis Constanta, CS Volei 2004 Constanta, CS Tomis Constanta care au inteles prioritatea jucarii la Constanta a meciurilor de liga europeana a echipei HCM Constanta, campioana Romaniei.

Comunicat de presa Miercuri 28.07.2010

In perioada 22-25 iulie, la initiativa Asociatiei Judetene de Oina, Complexul Briza Marii - Ancora din Eforie Sud a fost gazda primei Tabere de Oina organizata la nivelul judetului Constanta pentru sportivii juniori din mediul rural.

La aceasta tabara a participat un numar de patru echipe din comunele constantene Ghindaresti - prof.Tacu Adrian, Chirnogeni - prof.Hiriczko David, Horia - prof.Pisica Florea si Rasova - prof.Tanase Eugen. Aceasta tabara s-a finalizat printr-o competitie numita „Cupa Satelor", castigata de SAM Rasova, pe urmatoarele locuri clasandu-se Sc.Horia, Sam Chirnogeni si Sc.Ghindaresti.

Prin aceasta tabara s-a urmarit popularizarea jocului de oina in randul tinerilor proveniti din mediul rural dar si motivarea si atragerea lor catre sportul national al tuturor romanilor.

Coordonatorii acestei actiuni au fost domnii Harabor Gheorghe - presedinte AJ Oina, Neagu Mircea - vicepresedinte AJ Oina, inv.Sc.Horia, domnul Pisica Florea si Orzan Mihail - consilier DSJ.

De asemenea dorim sa multumim pentru gazduire si excelentele conditii oferite domnului Gigi Chiru, directorul complexului Briza Marii.

Finantarea a fost asigurata din fondurile Directiei pentru Sport a Judetului Constanta.

Comunicat de presa Luni 19.07.2010

In perioada 21 - 22.07.2010 prin judetul Constanta va alerga o delegatie internationala in programul World Harmony Run al carei program vi-l transmitem alaturat:

21.07.2010 orele 15.00 - 15.30 - Sosire Vama Veche

Primirea va fi efectuata de domnul Nicolae Iustin Urdea - primarul Comunei Limanu (din care face parte si Vama Veche), Elena Frincu - directorul Directiei pentru Sport a Judetului Constanta, Mihai Orzan - consilier sport DSJ Constanta si un grup de sportivi constanteni si mangalioti.

Orele 16.00 - Intalnire cu tinerii in tabara de tineret 2 Mai.

Orele 17.00 - Primire de catre primaul Claudiu Tusac la Primaria Municipiului Mangalia.

Orele 18.00 - 19.30 - Plecare pe traseul Mangalia - Eforie Sud la Tabara de Tineret unde vor fi cazati si vor servi masa.

Orele 20.30 - 22.00 - Intalnire cu tinerii din tabara, program cultural organizat de doamna director coordonator Cristina Branzoi - Directia pentru Tineret a Judetului Constanta.

22.07.2010 orele 07.30 - 08.00 - Micul Dejun.

Orele 09.00 - Plecare spre Constanta.

Orele 10.00 - Intalniri cu oficialitati ale Judetului Constanta.

Orele 10.30 - Plecare spre Judetul Tulcea.

Pe parcursul deplasarii in raza judetului Constanta delegatia va fi insotita de Politia Rutiera, reprezentantii celor doua Directii Judetene de Tineret si Sport, reprezentanti ai Consiliului Judetean Constanta, ai Institutiei Prefectului - Judetul Constanta, ai Primariei Municipiului Constanta, ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dobrogea".

Comunicat de presa Marti 13.07.2010

14 - 15 iulie 2010, la Campionatul National de Natatie de la Bucuresti, Razvan Florea singurul medaliat olimpic din istoria natatiei romanesti spune ADIO sportului de performanta.

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Federatia Romana de Natatie, Directia pentru Sport a Judetului Constanta, Clubul Sportiv Farul, prietenii, colegii, antrenorii Octavian Tileaga si Gheorghita Handrea, familia - Tudor, fiul, si sotia Oana vor fi alaturi de Razvan la festivitatile organizate cu acest prilej in 14 si 15 iulie 2010 incepand cu ora 17.00 la Bazinul din cadrul Complexului Lia Manoliu.

ITI MULTUMIM RAZVAN FLOREA!

IUN
Comunicat de presa Marti 08.06.2010

CUPA „ACADEMICUS - 2009-2010, editia a XIV-a, cea mai indragita competitie sportiva destinata liceenilor din judetul Constanta, din Programul Judetean „SA VORBIM DESPRE CONSTANTA PRIN SPORT" finantat de Consiliul Judetean Constanta, a ajuns la final urmand festivitatea de premiere.

Va invitam la festivitatea de premiere ce va avea loc in ziua de vineri 11 iunie 2010, orele 10,00 la parcul de distractii Aqua Magic Mamaia.

Clasamentele finale, atat pe ramura de sport cat si la clasamentul general pot fi vizionate atat pe Site-ul www.dsjconstanta.ro, cat si pe forumul ISJ C-ta.

Pagini (3) 1 2 3